Първоначално публикувано от Black Adder
Не ми се иска да слизам на ниво "заяждаме се дребнаво", но при написаното от теб ми е трудно да се въздържа. Тона ти ме раздразни - "Като ви мързи да търсите, не мислете че аз ще седна да го правя вместо вас, да та ви поднеса на готово" - кой те кара ти да се ангажираш с каквото и да било?! Ако искаш чети ако искаш подмини. Форума БЕШЕ с изцяло IT насоченост. Но явно има нужда и за отместване и в други насоки (нито аз нито ти ги определяме). Зотова има и раздел "Дъра-Бъра" - за да може да се "дърдори" в рамките на правилата на форума. И няма ограничение на темите. Няма и задължение кой да чете, нечете, отговаря, търси, или каквото и да било. Та с други думи тема за "нумизматика" има място както тука така и във всеки друг форум. Друг е въпроса доколко ще има успех питащия. Мисля би било добре да се изявяваш там където ти е интересно, имаш познания, искаш да помогнеш и имаш какво градивно да кажеш. Приказки в духа на "ние тука сме друга бира - къде си се наврял, че и питаш" не мисля че са от полза някому.
ПП: Не съм се "извъждал" камо ли пък за да защитавам някого. Къпан съм. Скоро.