Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 21

Цени сребъни монети?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Цени сребъни монети?

Има доста информация по други сайтове и форуми, но това което ме интересува /цени/, не ги намирам никъде. Затова реших да попитам и тук.
    Става въпррос за следните монети:
    1891г. - 1лв.
    1910г. - 1лв.
    1912г. - 1лв.
    1913г. - 1лв.
    1882 - 1лв.
    1894 - 1лв.
    1882 - 2лв.
    1891 - 2лв.
    1894 - 2лв.
    1892 - 5лв

И "няколко" юбилеини, за които ще стане доста дълго ако пиша и за тях.

Благодаря предварително на всички за информацията.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

Re: Цени сребъни монети?

Абе вие на битак го обърнахте тук, един пита за кола, друг за каски за мотори, ти сега за монети.
    Ами в края на краищата има си форуми за всяко нещо, потърси и си питай там

4. Member
    Тук е от
    Mar 2005

все пак раздела е дъра-бъра! Защо не си настроиш профила да не ги виждаш биташките теми и няма да ти пречат.

5. Member
    Тук е от
    Feb 2006

А защо не хората които посещават този форум да разбират и от тези 'биташки' неща ????

6. Member
    Тук е от
    Oct 2006

Цитат Първоначално публикувано от Black Adder
    Абе вие на битак го обърнахте тук, един пита за кола, друг за каски за мотори, ти сега за монети.
    Ами в края на краищата има си форуми за всяко нещо, потърси и си питай там
    Много ще се радвам, ако някой даде линк към форум за разменячи на монети

Щото и аз имам прилична колекцийка от монети от цяла Европа, както и над 400 фонокарти

7. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Цитат Първоначално публикувано от bluefish
    Щото и аз имам прилична колекцийка от монети от цяла Европа, както и над 400 фонокарти
    къде казваш живееш...?

8.  

9. Member
    Тук е от
    Nov 2004

Намерих един подобен
    http://www.clubmilitaria.com/forum/

10. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

Цитат Първоначално публикувано от razziel
    все пак раздела е дъра-бъра! Защо не си настроиш профила да не ги виждаш биташките теми и няма да ти пречат.
    Може да е дъра-бъра, но ако беше по-отдавна регистриран щеше да знаеш за случай при който младеж отне се бан заради рецепта за шкембе-чорба.
    Като ви мързи да търсите, не мислете че аз ще седна да го правя вместо вас, да та ви поднеса на готово

11. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Аз все още не разбирам как се казва темата:

"ЦенНи сребъРни монети"

или

"Цени НА сребъРни монети"

Homeoflove, поне си гледай заглавията, които постваш - днес сигурно 10 пъти си влизал в тази тема, толкова ли не виждаш, че заглавието освен че нищо конкретно не говори, е написано и супернеграмотно?

12. YG
    YG е офлайн
    Member
    Тук е от
    Mar 2002

Може да е дъра-бъра, но ако беше по-отдавна регистриран щеше да знаеш за случай при който младеж отне се бан заради рецепта за шкембе-чорба.
    Като ви мързи да търсите, не мислете че аз ще седна да го правя вместо вас, да та ви поднеса на готово
    То всичко това много хубаво, ама защо реши към че към тебе е отправена темата?

13. Member
    Тук е от
    Jan 2006

homeoflove кликни на линка и все ще намериш някаква информация за твоите монети
    http://www.bnb.bg/bnb/home.nsf/vPages/non-periodicalPubl_coins/$FILE/Moneti.pdf

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

Цитат Първоначално публикувано от YG
    То всичко това много хубаво, ама защо реши към че към тебе е отправена темата?
    Освен както каза IvO™ че е супернеграмотно написано заглавието, не съм видял изрично да пише - BlackAdder, не чети
    По-интересно ми е, как така се извъдиха 2-ма защитници, пряко обвинявайки ме в неправомерно четене на чужди теми?
    дайте аргумент че тема за нумизматски форум има място във форум за компютри иначе Ви приемам като чисти ЗАЯДЛИВЦИ (а може и да не сте се къпали скоро, тогава приемам че сте само Заядливци)

16. Member
    Тук е от
    Nov 2003

Setcom.bg още ли е форум за компютри. През 2003 беше такъв, но според мен от известно време се променя и е трудно да се каже за какво точно е форум. Като гледам коментарите и новите теми, все по-рядко виждам компютърни работи в тях.

17. Member
    Тук е от
    Mar 2005

По-интересно ми е, как така се извъдиха 2-ма защитници, пряко обвинявайки ме в неправомерно четене на чужди теми?
    дайте аргумент че тема за нумизматски форум има място във форум за компютри иначе Ви приемам като чисти ЗАЯДЛИВЦИ (а може и да не сте се къпали скоро, тогава приемам че сте само Заядливци)
    едно е да четеш, друго е да пишеш в чужди теми... чичи, не аз съм компетентната меродийка във всяка тема!!! не пиша в тях, даже не ги и отварям като не са ми интересни или само чета като неразбирам. А и така като гледам не си модератор или нещо друго, че да критикуваш правата на сеткомците. Има си екип, който до сега щеше да е затрил темата, ако я беше сметнал за "рецепта за шкембе чорбица".

18. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

От доста време този форум не е изцяло ИТ насочен, но да не забравяме, че все пак това е основната му функция. Смятам, че за специализирани теми без ИТ насоченост си има отделни конкретни категории - "Тютюн", "Логически задачи", "Битова Техника" и т.н.
    В "Дъра-бъра" е редно да се пишат теми, които интересуват всички, например "Поскъпва тока", "Има ли смисъл от газова уредба" и подобни, а не по специализирана материя, която най-вероятно не вълнува никого или много малко хора. Така, че тази тема и на мен ми се вижда доста нередна за този форум. Как ще се почувстват притежателите на декоративни рибки, ако в техния форум отворя тема "Как върват цените на Athlon XP 1700+ втора ръка в момента". Директно казвам - ще бъда изтрита на секундата.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Ски - Супер Цени
    От phr_rhp във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 28-11-11, 21:14
  2. web deisgn - цени
    От barabasko във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 8
    Последно: 24-01-07, 18:14
  3. БНБ пуска в обращение две монети
    От klamer във форум Коментирай новина
    Отговори: 2
    Последно: 01-01-07, 17:43
  4. Задача 119 (везна и монети)
    От Cvetanov във форум Логически задачи
    Отговори: 6
    Последно: 17-12-04, 18:40
  5. Цени на паметта...
    От Zappo във форум Коментирай новина
    Отговори: 1
    Последно: 07-12-00, 18:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе