един от софия беше пуснал обява че продава нокиа н73 за 550лв пълен пакет с гаранция от глобул телефона бил на 1-2мес. срещтнахме се телефона беше наистина много запазен погледнах гаранцията беше на глобул ... всичко ок. купих го и реших да проверя гаранцията но беше късно... защото го бях купил вече ... от глобул казаха че е фалшива аз им я оставих да я проверят по точно те искаха така ... само че нз какво могат да направят те. според мен тях не ги интересува че аз сам бил изигран а просто че някой е успял да фалшифицира тяхна гаранция. с този човек сам си писал по ICQ имам му и номера на телефона и трите му имена и егенето без последните 4 цифри. Искам да ви помоля ако някой знае как може да разбера ип-то на този човек и посредством това ИП да се разбере каде живее! Наистина ако някой успее да ми помогне ще му бъда безкрайно благодарен!! Просто поставете се на мое място, какво щяхте да направите? Моля помогнете ми, а също така и други съвети не са излишни но мисалта ми е искам да разбера каде живее този! лошото е че му нямам адреса защото личната му карта се водеше ... че е от пловдив но той живее в софия явно. Дано хората които си имат ОГРОМНА представа от компютри и т.н. да ми съдействат!