Страница 3 от 3 ПърваПърва 123
Резултати от 31 до 37 от общо 37

VIP Brother 2 - Интересен Обрат

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Mar 2005

Re: VIP Brother 2 - Интересен Обрат

Цитат Първоначално публикувано от daley
    А дали няма вариант, Здравко да е дал доста пари за смс-и за да се гласува за жена му? Колко пари трябва да вложи, за да спечели 10 000 -15 000? Какво са в сравнение с 100 000? Може да си го позволи, може и да го е направил...
    Именно ... И не само Здравко , а ЦЯЛО Приморско ... Ако помните първия Биг Брадър .. Същото ЛЯТО работех в Приморско ... Обслужвал съм го неведнъж Говорил съм и с много негови познати ... и ЦЯЛО ПРИМОРСКО БЕШЕ ОБЛЕПЕНО С ПЛАКАТИ .. това си е Реклама ... Това си е Курорт .. и всеки Ще спечели от РЕКЛАМА ... А ПРИМОРСКО стана много известно покрай Всекидневната реклама на Здравко и как Той се къпе в Морето .. ХУБАВ ПЛАЖ ... Кара едно Бъги ли е какво е .. аве ЯКА РЕКЛАМА , че мисълта ми е ,че не само ЗДРАВКО си позволява 10 000 , а от цяло Приморско Всеки 5-ти си позволява по 1 000 - 2000 Нали се сещате че после се избиват за 1-2 дена

А и помислихте ли върху това , че Здравко "БЕЗ" да е "предупредил НИКОЙ" Предложи на Христина пред ЦЯЛА България и "НИКОЙ" Не знаеше за това . Никой не знаеше, че тя ще каже ДА.. Никой не знаеше ,че ВипБрадър-а ще и предложи да влезе в къщата ... "НИКОЙ" Не знаеше , че ТЯ ЩЕ ПРИЕМЕ ДА ОСТАНЕ и от "НИКЪДЕ" изкочи стая с СПАЛНЯ И ДЕТСКО КРЕВАТЧЕ направена мноогооо отдавна ... Сигурно продуцентите са си мислили да направят предаването дълго 1 година .. и случайно ако вътре се роди дете да има къде да спи .... МОЖЕ БИ ....

2.  

3. Тук е от
    May 2004

zOrO казано, за това изобщо не се бях сетил. Ще ти цитирам мнението в ******* за да може повече хора да го прочетАт.

4. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

--- offtopic ---
    Айдe armani`, поспри се малко. Чети, пиши, без да досаждаш с новото си форумче. Вече ни покани писмено, благодаря за което.
    Напиши си го в сигнатурата, ако те влече, но недей ни обръща непрекъснато внимание върху него в постовете си. Моля те.

5. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Malone, недей така.
    Ей сега ще те изкарат или говорител на "Нова", или роднина на Здравко...

6. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

armani`, надявам се че ви е било ясно, че победителят няма да е този, когото най-много хора харесват, а този, за който са пратени най-много СМС-си. Което въобще не е задължително да е едно и също...
    Ако въобще може да се говори за някакъв вид "справедливост", което няма как да стане, защото Брадърите са просто форма за печелене на пари, би следвало от всеки телефонен номер да може да се гласува само по веднъж, и СМС-а да е на нормалната си цена - тогава щеше да си проличи истинският любимец на публиката.

7. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

имам само един коментар по темата - за името на предаването. трябва да не е VIP Brother, a VIP Тъпанари/Комплексари (по избор) (по желание на "гражданката" Катерина Евро със средното образование, 8 филма зад гърба си, последният през 1994г. страааашна актриса!)

armani, душо, според теб е трябвало да спечели "Манхатън-столицата на САЩ" ДесиСлава? или под другото й артистично име, "Милано-столицата на Италия" ДесиСлава? или хайде да не й се подиграваме с градовете, защото нейната истинска сила са държавите - Кондурас в частност!

или може би истеричната комплексарка Катерина Евро(цента)? или анално-податливия Гъзис? или "всеизвестната" Росица Чашкова? или грозилището Маги (бога ми, има ли някой с всичкия си, който да я харесва тая препечената с изчекнатото лице?)

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

Според мен трябваше да вкарат Пацата във Вип Брадъра... ей тогава щеше да стане шоуто

Поздрав за всички

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 3 ПърваПърва 123

Подобни теми

1. Спряна продажбата на 14' CRT телевизор JVC със сто&#
    От Samisam във форум Приключили продажби
    Отговори: 0
    Последно: 11-12-10, 11:47
  2. Отговори: 9
    Последно: 28-04-10, 08:28
  3. Облъчване от уайърлес рутер....
    От Caesar във форум Мрежи
    Отговори: 38
    Последно: 17-08-09, 22:18
  4. Отговори: 3
    Последно: 05-06-08, 16:16
  5. Търся една песен на Франк Синатра
    От Cko във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 0
    Последно: 09-08-07, 12:18

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе