Виж, щом го предлагат, значи има търсене. Който иска - да гледа. Без мен И този път. :-)
Виж, щом го предлагат, значи има търсене. Който иска - да гледа. Без мен И този път. :-)
Не вярвам в истиността на гласуването ама от последните две предпочитах Христина защото това си е победа над чалгата и простотията на другата.То не че тая пращи от акъл ама поне не претендира да е вип и ги би.Колко е истина гласуването само авторите си знаят.Факта че организатора на шоуто и е кръстник говори достатъчно.
А дали няма вариант, Здравко да е дал доста пари за смс-и за да се гласува за жена му? Колко пари трябва да вложи, за да спечели 10 000 -15 000? Какво са в сравнение с 100 000? Може да си го позволи, може и да го е направил...
Възможности бол. Но по ми се струва приемливо организацията да е "фирмена", а не самодейна. При самодейната риска да изтече информация е огромен, затова мисля така.
Освен това мотивите биха могли да са няколко. Не знам каква е организацията и договорите с участниците, както и отношенията на организаторите с държавата. Имам предвид тези пари облагат ли се или не.
Идеята е, че преди години имаше слухове, че има съвсем достъпни начини да се уговориш с произволен организатор на хазартни игри и да "спечелиш" определена сериозна сума пари срещу преимлива комисионна за него. Тези пари ти се явяват необлагаеми, а и най-важното "чисти" след операцията.
Както и да си купиш автомобил на по-ниска цена. Там вече инициативата е на организатора. Той търси при националните дилъри желаещ да си закупи нов автомобил, който да е достатъчно дискретен [купувача]. На същия му се предлага да "закупи" автомобила на 70% или друг по нисък процент от цената, като автомобила обаче бъде спечелен в бинго, минго или някоя друга хазартна инициатива.
И човека доволен, тъй като спестява пари и организатора също, тъй като регистрира сериозен разход при по ниска стойност на наградата.
Да са им честити парите! Да злобеят противниците, а ние да си пием бирата. Наздраве!
Точно така си мислех и аз, докато на сцената не излезе Силва Зурлева да връчи чека, на мен поне ми се стори, че е като в необрано лозе. Въобще не изгледшаше, като да е очаквала подобно нещо. Може и да греша.... но ми се струва, че е така. Въобще цялото предаване след обявяване на финалните резултати протече доста "импровизирано"Първоначално публикувано от Malone
От друга страна ме смущава друг факт. Детето на Христина си спеше чак докато не останаха двете с Десислава. Тогава на няколко пъти се чу, като си говорят да казва, че е време да го събужда. А защо не го събуди още в началото на предаването, как е била сигурна, че няма да си замине още в началото - интуиция....небрежност ...или нещо друго ?
На мене ми направи впечатление че освен г-жа Зурлева с нейните вечни сентенции, Десислава остана като ударена с мокър парцал.
Но както знаем ние - Безплатен обяд няма.
Или са ги изнудили за нещо или Здравко е натиснал някъде за да си оправи някой и друг дълг
Но самия Факт че всички звезди като чуха победителя - излязоха най -надменно, заедно с "готиния " Перкусионист" - всички са долна сган. Даже и като звезди не могат да се държат достойно- нали са ПРОФЕСИОНАЛИСТИ - да се държат като такива , а не като разглезени деца.
Станалото станало..но всичко е въпрос на интересии пари, както спомена някой по-нагоре.
Аз също не вярвам на тези резултати, просто ми се струва невъзможно ДесиСлава да загуби от Христина със СМС-и, но това няма как да се докаже.
заповядайте в http://antinova.informe.com да изберем истинският победител от Вип Брадър
хей ти да не си от НОВА ТВ или някой друг роднина на ЗдравкоСпамеееееееееееер!
а ти с тоя Анти Нова ТВ форум, дето сте:Първоначално публикувано от armani`
Our users have posted a total of 17 articles
We have 11 registered users
по комшийски ли си го направихте? или по роднински?
Много на сериозно ли се взимате?
Този форум беше създаден днес, виж един час по късно от твоя поста ти с тоя Анти Нова ТВ форум, дето сте:
Our users have posted a total of 17 articles
We have 11 registered users
по комшийски ли си го направихте? или по роднински?
Много на сериозно ли се взимате?
Our users have posted a total of 27 articles
We have 20 registered users
The newest registered user is adriana_st_87
In total there are 41 users online :: 4 Registered, 0 Hidden and 37 Guests [ Administrator ] [ Moderator ]
Most users ever online was 49 on 28 Apr 2007 02:49 pm
и след това погледни и тук в setcom.bg
Извинявам се, ако съм те (ви) обидил! Броя на регистрираните расте лавинообразно...Първоначално публикувано от armani`
Но нещо не мога да схвана каква е точно целта на това начинание?
Ще вземете парите от единия спечелил и ще ги дадете на друг?
Или "да възтържествува" справедливостта ?
А може би просто сте фенове на чалгата и силиконовите гърди?
Чак ми стана интересно....
Не съм фен на чалгата, просто гледах с интерес Вип брадър и вчера неможах да повярвам на ушите си. Искам просто по някакъв начин да възтържаствува справедливоста