понеже не се споменава скоростта ми е чудно да се разбере ако искам да прехвърля 1-2 dvd-та от един лаптоп на друг колко бири трябва да изпия в това заведениеПървоначално публикувано от stenly
понеже не се споменава скоростта ми е чудно да се разбере ако искам да прехвърля 1-2 dvd-та от един лаптоп на друг колко бири трябва да изпия в това заведениеПървоначално публикувано от stenly
Не можеш да пиеш толковаПървоначално публикувано от FearMe
То докато го пуснат масово сигурно и DVD няма да има в този си вид
Бе що не сложат една "Skina" пък да видим ще се разпилеят ли снимките....Или поставяш фотоапарата и всичките снимки от него се разпиляват.
Първоначално публикувано от Pat
Хахахахаххахахахах верно , това е интересен казус , или ако си поставиш видеото дали филма записан на касета ще се дигитализира сам !?!
както е казал мартин лутър кинг "I have a dream" :PПървоначално публикувано от stenly
По-добре готина мечта отколкото грозна реалност
Все пак си мисля, че мечтите може и да се сбъднат , нямам впредвидПървоначално публикувано от FearMeтехниката за 10 г се промени ценово и технологично, защо например след време да няма във всеки дом нещо подобно и с по портативни размери?Първоначално публикувано от stenly
FearMe, лошо ли е да се мечтае? , шегувам се
Според мен това е идеалния планшет за военните. Преди 25 години си мечтаех за такова нещо....