Страница 2 от 6 ПърваПърва 1234 ... ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 80

Горещината и как се справяте с нея...

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Oct 2006

Re: Горещината и как се справяте с нея...

Климатикът ми е развален и не питайте как се разхлаждам, защото вместо това аз се отоплявам с клокнатото АМД Направо вече не издържам повече от час пред компа, бягам в другата стая където другият климатик работи. Повечко студени течности, къпане по няколко пъти на ден със студена вода и така. Излизанията навън гледам да ги ограничавам до минимум. Дори за една цигара ме е страх да изляза на терасата, особено следобяд.

2.  

3. Senior Member Аватара на Wise
    Тук е от
    Oct 2004

Цитат Първоначално публикувано от Wise
    Ами в Сливен не е много трагично - вътре с климатик е 25
    а вън (излязох за биричка) не ме удари по темето - значи - бива
    Даже подухва ветрец - но е време за
    Лелеееееее....
    не е истина - няма нищо общо........
    Адска жега настана и никакъв ветрец...
    Ама влизам на климатика и няма мърдане - до довечера де - като ми замирише на готвено

4. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от Black Adder
    ...с вентилатор пуснат на 2 и насочен към тавана...
    Мисля че от това ефекта не е добър по следната причина:
    по-топлият въздух в стаята (в случая - още по-горещият) като по лек е непосредствено под тавана. Като насочиш вентилатора към тавана - ти така да се каже го смесваш с по хладният под него и в резултат усешането е, че е по-горещо.

5. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Бях на работа до 14:00ч,там е мор.Магазинчето е много малко и няма климатик,отгоре на всичко го напича.Предстои да се слага климатик ама в момента вътре е над 40 градуса.Вече се прибрах,минах през банята и съм пуснал климатика.Чувствам се добре вече.Бира ще пия довечера,сега пия студена сода.

6. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

както силвето каза - във Варна ( по-скоро към курорт Дружба) преди малко валя огромен град. в самия град прекапа малко, но колкото да вдигне влажността на въздуха. сега отново си пече, но на мен не ми дреме, защото привърших една бутилка гъзорка

а колко реално е топло може да се ориентирате по факта, че в момента мажа с латекс и след като направих кръгчето в стаята мога да започвам с втората ръка. така че ... до нови срещи след втората ръка

7. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

Наслаждавам се на всяка минута екстремална жега (и на екстремалния студ през зимата)... междинните "никакви" сезони пролет и есен хич ги недолюбвам. Като ще е жега, жега да е!

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Забелязъл съм, че най-добре ми действа кафе + газирана вода. Обожавам бира, но на тези жеги води до зверско потене, а ако се прекали - до обезводняване. Ще изчакам вечерта и ако тогава захладнее, може да унищожа няколко светли. За сега - трето кафе и чешмяна вода, понеже ме е страх да излезна навън за газирана. ;-)

П.П.

И аз като Ско предпочитам такова време или истинска зима. Пролет и есен винаги ме тръшка някой вирус - кога по-леко, кога на легло за 1 седмица.

10. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България

Отговора е един: клими, клими навсякъде, клими от горе, от долу, в ляво и дясно.....и всичките на 18 градуса е терма показва 21 в стаята )))))) Бих си поставил клима и анално стига някъде да знам че продават такива...веднага ще си купя хахаха

11. Member Аватара на XIIID
    Тук е от
    Dec 2002
    Живее в
    Burgas, Bulgaria

Бургас. 38 градуса. Разбира се, че на сянка. Нямаме киматик! Проветряване с течение следобед? - Голяма грешка! CPU A64 @2.1GHz, почива си в момента, но все пак на 42 градуса и вентилатора е заревал на 4800rpm... май се събира доста топъл въздух в кутията, ще го гоня оттам.
    Колкото до човешкия фактор - може би ще ви е интересно да узнаете за алтернатива на климатиците и бирите? Велосипед, братя и сестри!!! Реших напук на температурните рекорди да врътна 10-15км около града днес м/у 13 и 15ч - ами чудесно се оказа, охлаждането е със сух насрещен въздух със скорост средно 15-20км/ч, съвсем леко се изпотих, който ще да вярва...

12. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

знаех си, че има сродни души тук - любители на жегите и студовете

ско, ghost -

13. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Горещината и как се справяте с нея...
    Beer & Blowjobs

14.  

15. Member
    Тук е от
    Oct 2003

Ако някой ви каже, че другарят Black Adder е умен, не му вярвайте, а се зачетете в тескта под аватара му... Замъкна ни с другаря Благов на Тополница в най-голямата жега! Ма поне хубави корени за аквариумите намерихме де.

16. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България

@NO CARRIER - Ама тази изрезка Black Adder пазарджиклия ли е? Лелееееееее - утре си сменям гражданството - отивам в София да очерня живота на Ghost и компания.

17. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Аз пък си цокам бирата в хола , климатика е на 20 градуса и макс фан !

18. Moderator Аватара на Lazar
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    Варна

Към 13ч термометъра на Пикадили-Младост показваше 41*С . Сутрин горещия чай е задължителен, а денем минерална вода(топла). Биричката я оставям за вечерта. Зареди горещините днес се наложи да изместим изяждането на едно агънце за вечерта - по хладно. Та сега отивам на други мъки.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 6 ПърваПърва 1234 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Как се справяте със "спагетите" от кабели?
    От Araiz във форум Общ - хардуер
    Отговори: 3
    Последно: 01-02-08, 13:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе