на "фелацио"... искам да кажа "феличе", менюто е бедно, а цените напомпани. вярно не е чалга, ама съм остро недоволен от ресторанта им до хеи!
не че ще пропусна бира на плажа, но все пак да си кажа впечатленията
на "фелацио"... искам да кажа "феличе", менюто е бедно, а цените напомпани. вярно не е чалга, ама съм остро недоволен от ресторанта им до хеи!
не че ще пропусна бира на плажа, но все пак да си кажа впечатленията
То на плажа във Варна има ли заведение с добро меню и не напомпани цени?
италиански ресторант с 6 вида пици и 3 вида паста.... без никакви свестни вина в менюто (имат само 2-3 италиански вина, а всеки знае, че италианско хубаво вино няма, и 2-3 вида наливно)...Първоначално публикувано от DoRa
хммм :-\
Да де не съм се изразил явно като хората. И аз определено не съм доволен от менюто и обслужването във "Феличе" до ХЕИ!Първоначално публикувано от FearMe
Между другото и други хора ми кааха, че не са доволни от феличето, но на плажа можеби това е най-доброто. Аз даже вече не ходя по заведенията на плажа понеже е скъпо и тъпо, но ако се организира среща там ще дойда.
Абе правили сме някаква сбирка долу, ама къде беше ... Годзила май? Pat да каже Там беше вървежно, другите дупки .....
последно преди две седмици се опитахме да слезем на алеята
кръстосахме я два пъти, без да намерим място за сядане, след което стигнахме до аквариума, където след като успяхме да седнем не бяхме обслужени към 10 минути, станахме и седнахме на съседното, където (алелуя!) успяхме най-накрая да изпием лелеяната бира....
повече без предварителни резервации не слизам долу! ебаси, х3 да са заведенията, не могат да обслужат този изгладнял, ожаднял милион (варненци + нашественици , който всяка вечер търси прохлада....
Да, Годзила беше, миналата година. Тая още не съм слизал надолу, нямам представа как е.Първоначално публикувано от CrossBlade
Предлагам Сардиния, на плажа. Класи над капанче, добро обслужване, на прилична цена
Сега се сетих че там няма картофи (пържени) а едва ли има цацка ...Първоначално публикувано от Pat
Ако това което Металния описва е така .... може би ще е хубаво но задължително с резерве ...
То че ще е с резерве ясно , но аз отпадам за петък събот и неделя - имам път към Сърбия !
И аз може да не мога въ всъбота, но още не се знае или да кажем ще дойда по късно, което не е кой знае какъв проблем.