итересува ме има ли от участниците във форума абонати на Spectrum NET лан мрежата им,искам да знам IP тата им постояни ли са или всики път системата им дава нови IP та
итересува ме има ли от участниците във форума абонати на Spectrum NET лан мрежата им,искам да знам IP тата им постояни ли са или всики път системата им дава нови IP та
По скоро въпроса ти е дали са реални или вътрешно мрежови. Със сигурност ако искаш да имаш реален ИП адрес ще го имаш на съответната цена. Най лесно е да им завъртиш един телефон и да ги питаш, ама иначе цените им са много високи.
знам че са реални,вапроса ми е дали всеки е с постоянен ай пи,или при всяко влизане получава друг ай пи
Аз съм съм към Spectrum (обаче SF)
може да се каже че са "почти постоянни" [] т.е. вероятността да ти едно и също IP-to е 99 %
благодаря DK,при варненци текучеството е по голямо мисля,затова и питам
prosto se obadi na ofisa ni v Varna 601000 i pitai dali polzvat PPPOE protokol ... Symnqvam se obache da sa oste s statichno IP zastoto MAC restrikciqta veche stana pochti bezmislena (veche i bios-a se smenq MAC adresa).... a i pri polojnie che "toplata voda" veche e otkrita....se pak se obadi i pitai