пишете ме и мен
Засега пропускам - Ще бъда извън Варна.
Привет Стенли, и аз много ще се радвам да се видимПървоначално публикувано от stenly
Тя бирата е еднакво студена, но мезетата са различниПървоначално публикувано от CrossBlade
От мен - 2 места в колата за желаещите транспорт. Ама как разстоянието ще е пречка, аз от Добрич ще идвамПървоначално публикувано от WilliamDark
Между другото - само мъжка компания ли се събираме, или с жени, деца, любовници, секретарки?
що за въпрос? нали ще има фотоапаратиПървоначално публикувано от roumen68
@FearMe, с теб особено много държа да се видим! Ludia все ми разказваше - Камен това, Камен онова - стана ми интересно
ОК, с половинките, или без тях?
жената каза че ще дойде ако има други жени
--едит--
мойта жена даже има акунт в сетком
трябва да се уточни ... последно за коя кръчма ще иде реч и за колко часа .. нормално е за 19ч. според мен
Някакви предложения ?
19 h e добре и за мен. Остава да решим къде?
Моето предложение приема ли се, има ли други идеи? Ако е само за по бира, както каза CrossBlade - може да е където и да е. Но ако ще и хапваме - Чинарите има следните предимства:
- добра кухня
- бягство от града
- уютна, битова обстановка
- колите се паркират съвсем близо до ресторанта, от прозорците може да се хвърля по едно око.
- за мен лично - ако прекаля с алкохола - отсреща има хотел, така че даже няма и да шофирам до Добрич след това
По спомени вечеря за двама с преяждане, с вино и т.н. е към 30-35 лв. Но за събота вечер без резервация просто нямаме шанс там.
Всъщност колко народ ще бъдем? @WilliamDark, брой и жена си, защото ще има поне още една
Rumen68 , май забрави че повечето ще са шофьори и ще си спестят много пиене , щото нали знаеш как са луднали куките за тоз аклкохол!
Това си е мое мнение - аз няма да присъствам , имам си грижи. Не се съобразявайте с мнението ми . Просто друга гледна точка !!!
По принцип няма нищо против за кръчма извън града, но не смятам да стоя на половин бира заради колата. Така, че по добре да си е в града и да си пием бира колкото си искаме.
Ще направя всичко възможно да присъствам и да отбележа събитието. За ресторанта, който предлага Румбата съм съгласен, наистина е много хубаво там!
Не е лошо да излезем извън града ,но се боя ,че това ще намали сериозно броя ни. Пък и 1 от 4ри ще пие мах 1 бира което си е прецедент .
Предпочитам с да дам 3-5лв за такси отколкото да пия само 1 бира .