Румба, само пусна мухите за тук и там и накрая издуха ! Добре, че другите сме сериозни!
Румба, само пусна мухите за тук и там и накрая издуха ! Добре, че другите сме сериозни!
бяхме 2 пъти повече от резервираните места, та примъквахме маси и пейки из салона, под ъгъл се навряхме, ама веселото стана
...горката сервитьорка.... че поръчки за wsd по нейн избор ли не бяха, че аз ли не й подсвирквах, че да ме чуе... на ludia май много му се искаше да си я сложи на коляното...
Ужасно ви завиждам момчета!!!
И на мене откога ми се иска да дойда на варненска сбирка и се точа, ама нали съм на 90 км...
Юли месец даже предложих, щото щях да съм за 10 дни във Варна, ама...
мойта стана 2 дена - 3 плажа..
А сега съм си сипал едно малко Тюламор Дю...
Ай наздраве!!! И дано мога да присъствам следващия път. И качете снимки!!!
НАЗДРАВЕ!
Чакам Краси, Юлиан и Янко .........
Супер сбирка беше...
.... го го Setcom!
P.S. Кайсията е човека ако ви трябва арпаджик!
Cross
Сервитьорката беше един път!
Как за тези 5 часа веднъж не каза ох и не се намръщи...
Ще идем да пием по едно там пак
Заради нея и каменица може да пропия... с тази фланелка
Едит:
На сбирката се заговорихме за нови технологии и обещах да покажа този линк
http://audioblog.fr/archives/2007/10...-story-future/
Мдам, във фото-форума голяма дискусия се разгоря покрай тая джаджа...
Откъде ги намирате тия усмихнати сервитьорки, в нашо село всичките са с по 5 кила злато по тях и те гледат все едно половината Сл.бряг е техен...
П.С. ще взема да скоча до Варна за следващата сбирка, че досега все съм пропускал...
Мдааа странно свежи са станали тези сервитьорки в Алба
Иначе весело си прекарахме, поне докато бях на масата, не знам след това с тези сервитьорки на колената на Владо е било още по весело май
Suren, увлечени по сервитьорката, даже не сме забелязали кога си паднал под масата! Извинявай! . А иначе и аз се изненадах от високата активност, макар че отсъстваха някои основни мутри . Явно разредения график на сбирките си казва думата. Всичко беше документирано, дори и касовия бон, който им изхаби половин ролка. Да не говорим за бонусите, които дават накрая в тази кръчма - над 30%Първоначално публикувано от Suren
С тая "жива бира" живнахме. Снимките от сбирката качих на този адрес: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=182324
Никъде не видях прословутата сервитьорка, послушно седнала на нечии коленеПървоначално публикувано от hard
много хубаво беше. Ама аз пак нямам мира - сега жената ми се кара защо не съм и се обадил да дойде и тя ...каквото и да правя все не е добре
Първоначално публикувано от WilliamDark
Ей няма угодия за тез жени !
май нещо фотоапаратите са Ви били без памети!
нещо няма снимки !!!