Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 30 от общо 30

Честита Нова Година!!!!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на daley
    Тук е от
    Jun 2004
    Живее в
    Варна

Re: Честита Нова Година!!!!

За много години, щастливи и мирни, богати и златни, да пием от пълни чаши!

2.  

3. Тук е от
    Apr 2005

Пожелания за много Здраве на всички съфорумци, пари и всичко останало сами ще дойдат! На здраве!

4. Moderator Аватара на Lazar
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Pat
    Да Ви е Честити Новата 2008 година и от нас.... Pat, Mr.Techno & LUDIA
    Заповядайте при нас
    http://89.252.210.14:8080/
    Малко пояснения за тези, на които не се отваря линка:
    На този линк доскоро се виждаше заседание на 6-8 членна комисия, сформирана явно от @Pat за да продължи изследванията по ТАЗИ тема. Комисията беше с най-разнороден състав, за да се види въздействието на топлината от различните източници (инвертор и конвектор) върху различните типове хора - единият член на комисията беше гранично едър и снажен (може да се спори дали е "дебеу" или "не е дебеу"), другият член беше висок, сух и върлинест, имаше две лаборантки (според Lupus - умна и руса), както домакинът и още един член. Други двама по-дребни членове на комисията явно правеха своите изследвания в стаята с конвектора и камерата не ги засече. Та , в стаята с инвертора имаше монтирана Web камера и цялото изследване се предаваше на живо, както подобава на един такъв IT-климатичен форум! Имаше една голяма лабораторна маса, на която бяха подредени всевъзможни колби, мензури и епруветки, съдържащи C2H5OH с различна концентрация, както и всичките му салтанати, необходими за целта, като разни реактиви, разредители и катализатори. От време на време. като по даден знак всички членове на комисията вдигаха всеки своята колба или епруветка към камерата (може би към светлината на прожектора?) и изговаряше по нещо, което не се чува(може би някакви заклинания?) и се развеселяваше, явно доволен от свършената работа. Явно на инвертора ( за протокола - Osaka) бяха зададени по-високи градуси, защото по някое време температурата в помещението видимо се повиши, съдейки по запотените лица на по-едрите членове на комисията, които дори започнаха да се разсъбличат, обаче не чак толкова горещо, защото двете по-слабички лаборантки запазиха своето облекло до края на предаването (след това не знам ). Та си мисля - колко ли саможертва трябва, за да се лишиш от личното време и да правиш подобни изследвания, когато другите празнуват посрещането на Новата 2008 - не знам. Още веднъж - да ни е честита на всички - тези които са били, и тези които не са участвали в изследването!

5. Member
    Тук е от
    Apr 2006

ЧЕСТИТА НОВА 2008 ГОДИНА и от мен!
    Нови 366 дни, изпълнени с щастие, късмет и здраве, любов, успехи във всяко начинание, както и нови незабравими спомени ! Радвайте се на живота и той ще ви ощастливи!

6. Member
    Тук е от
    Feb 2006

Ха честита и от мен, здраве и любов, за всичко друго има Мастър карт

7. GGG
    GGG е офлайн

Тук е от
    Aug 2003

Честита и щастлива Новата 2008-ма година

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Цитат Първоначално публикувано от Lazar
    Малко пояснения за тези, на които не се отваря линка:
    На този линк доскоро се виждаше заседание на 6-8 членна комисия, сформирана явно от @Pat за да продължи изследванията по ТАЗИ тема. Комисията беше с най-разнороден състав, за да се види въздействието на топлината от различните източници (инвертор и конвектор) върху различните типове хора - единият член на комисията беше гранично едър и снажен (може да се спори дали е "дебеу" или "не е дебеу"), другият член беше висок, сух и върлинест, имаше две лаборантки (според Lupus - умна и руса), както домакинът и още един член. Други двама по-дребни членове на комисията явно правеха своите изследвания в стаята с конвектора и камерата не ги засече. Та , в стаята с инвертора имаше монтирана Web камера и цялото изследване се предаваше на живо, както подобава на един такъв IT-климатичен форум! Имаше една голяма лабораторна маса, на която бяха подредени всевъзможни колби, мензури и епруветки, съдържащи C2H5OH с различна концентрация, както и всичките му салтанати, необходими за целта, като разни реактиви, разредители и катализатори. От време на време. като по даден знак всички членове на комисията вдигаха всеки своята колба или епруветка към камерата (може би към светлината на прожектора?) и изговаряше по нещо, което не се чува(може би някакви заклинания?) и се развеселяваше, явно доволен от свършената работа. Явно на инвертора ( за протокола - Osaka) бяха зададени по-високи градуси, защото по някое време температурата в помещението видимо се повиши, съдейки по запотените лица на по-едрите членове на комисията, които дори започнаха да се разсъбличат, обаче не чак толкова горещо, защото двете по-слабички лаборантки запазиха своето облекло до края на предаването (след това не знам )
    Това бе най-оригиналното и смислено обяснение когато някога съм чувал!
    Лазаре - имаш почерпка от мен на следващата сбирка.

10. Member
    Тук е от
    Mar 2005

безброй красиви и щастливи изживявания и мигове през новата 2008ма

11. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Честита нова година и от мен , да сте живи и здрави Другото все ще се намери начин как да се оправи

12. Moderator Аватара на Lazar
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
    Лазаре - имаш почерпка от мен на следващата сбирка.
    Това кога се очертава да бъде?

13. Member
    Тук е от
    May 2002

На всички съфорумци - бъдете здрави , пък за другото - каквото сабя покаже.

14.  

15. Тук е от
    Jul 2006

Честита Нова 2008!!! Щастие, много споделена любов и професионални успехи на всички!

16. Тук е от
    Jan 2008

Честита и от мен

17. Тук е от
    Sep 2007

Да сте здрави,
    да сте живи,
    само със изправни клими!

Щастие, любов, ....и повечко пари,
    че без пари и любовта не върви!!!

18. Тук е от
    Dec 2007

Честита Нова Година от мен, с една генерирана специално за форума снежинка

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА
    От ivodivo във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 1
    Последно: 01-01-12, 13:54
  2. Честита нова година!
    От FearMe във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 14
    Последно: 03-01-11, 23:22
  3. Честита Нова Година на всички...
    От hihimor във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 17
    Последно: 02-01-09, 18:15
  4. Честита нова година!
    От skynet във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 28
    Последно: 07-01-05, 20:48
  5. Честита Нова Година!
    От Ghost във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 15
    Последно: 03-01-02, 17:21

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе