А на рекламата казват, че нета независи от метеорологичните условия.Първоначално публикувано от Lazar
А на рекламата казват, че нета независи от метеорологичните условия.Първоначално публикувано от Lazar
Имаше една песничка - It's all about the money , all about the damdamdaram dam dam . Финикийците са виновни за всичко.Първоначално публикувано от Julian
Отосно БТК , това е причината да не съм техен клиент (нета го има , но ако спре никой не знае защо , а докато научат , ще излезе SP 1 за Vista) + 2 г. договор. И горното особено важи за тях. 250 мил. (демек без пари) , втори мобилен оператор - отново , този път абсолютно Free и на всичкото отгоре искат да доставят нет на цените на всички останали , но понеже са монополисти с 2 г .договор.
Я да питат Пенев да им каже как точно се д.ха супата и да почват. Аз лично съм се отказал от всички техи услуги. Ако направят 1/3 от клиентите така , ще видим дали няма да омекнат.
@FearMe _ нали знаеш че тоя разговро от 1 час и 22 мин си го плащаш !
Ония там, вашите юнаци да не са резнали и на БТК кабелите?Първоначално публикувано от FearMe
Само че първо ти "изпомпват" безплатните минути (нали знаете БТК 50 , 150 etc.)  и после вадят големия мечПървоначално публикувано от Mr.TECHNO
И сечта започва