Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 21 от общо 21

Ротовертер - Perpeto Mobile ?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Oct 2006

Re: Ротовертер - Perpeto Mobile ?

Цитат Първоначално публикувано от zz_stefanov
    А мен оня от втория, как се определя добитата енергия при "горенето на водата", алко че му се е скапала камерата
    Винаги съм си мислил, че от отверката по точен прибор за това няма
    а пък на върха на пламъка като сложих една от тези малките отверки тя се зачерви първо от температурата, а после стана бяла отпреде и накрая започна да цвърчи като бенгалски огън.
    Жалко че и отверката му си е изгоряла цялата "като бенгалски огън", но така е, нАуката иска жертви Само майка му да разбере с какво с занимава - ще му скъса ушите

================
    Не, просто не мога да се сдържа :

Искам да ви кажа за един начин с които да повишите КПД на печка с твърдо и течно гориво...Аз се отоплявах с нафтова печка от Икарус на нафта.След поредното вдигане на цената на горивата я преправих с нафта и вода ,НО изгоря казана....
    http://forum.beinsa.info/viewtopic.php?t=89

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

Цитат Първоначално публикувано от toto1
    Ето това са търсели тези които са констр[size=10pt]оирали[/size] ротовертера.
    Не отхвърляйте с лека подигравка това устройство. Хората мислят ,а не търсят сензации.
    Срува ми се, че това са ваши думи Вълчо .
    Алооо, писателя на научни статии на няколко езика, кога ще научите Българския? Може да съм с килийно образование, без подигравателните ВИ Езикови гимназии и Българска филология, но ме е срам, като чета прославен учен като Вас, да пише такива неграмотности.

4. Member
    Тук е от
    Nov 2005

На мен още нещо ми прави впечатление - периодично си намирам правописни грешки, които със сигурност не съм допускал. Ама това на следващия ден след като съм написал нещо. Винаги чета по няколко пъти това което съм написал веднага след публикуването именно за правописни грешки.
    По-назад във времето, си мислех, че става въпрос за шегички от страна на модераторите. Честно казано, даже ми харесваха (ако наистина са шеги, а не бъг). Спомням си, че някъде бях написал "преходник", а пък на другия ден вече беше "предник". И други две-три такива весели измененения с по една-две букви.

Последните две такива, са от последните два дни:
    Бърт Рейнолдс -> Бърт Рийнолдс (два пъти в един и същи пост)
    запецва -> зепецва
    За тия две неща, съм сигурен, че съм ги проверявал веднага след публикуването и че в рамките на един ден са се променили по неизвестна за мен причина. За другите правописни грешки в същите постове не съм сигурен.

Защо го пиша всичко това ?
    Не знам какъв е компютъра(компютрите) които поддържат форума, но заедно с другата коментирана грешка, това много ми навява асоциация за лоша памет

По горе писаното, в син цвят е цитат на съфорумец.
    Скъпи ми Беки, гледай и ти да не станеш по погрешка неграмотен.

5. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

Ай стига бе, сървърът проявява лично отношение към нашия съфорумец и систематично му сменя думичките Пак сложихме света в малкия си джоб - първи развъдихме изкуствен интелект Сигурен съм, че раздел "Логически задачи" има пръст в тая работа!
    Респект, toto1

6. Member
    Тук е от
    Nov 2005

Ох благодаря , но знаеш ли и при теб колко правописни грешки има.

//mod edit
    Когато откриеш грешки, ги посочи, а не злоупотребявай с възможността да се говори неаргументирано!

Ще ти кажа че липсват ,три препинателни знака (точки) в твоето експозе.
    Заради тези знаци е убит човек.
    В шифрограма е запитано : Да се бъде ли изпълнена смъртната присъда или не?
    Отговора е : Да се изпълни не . Да се освободи. Само че този който предава телекса е писал : Да се изпълни .Не да се освободи.
    Тъй че внимавайте с препинателните знаци ,от тях зависи човешки живот.

7. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

В шишрограма е запитано : Да се бъде ли изпълнена смъртната присъда или не?
    Отговора е : Да се изпълни не . Да се освободи. Само че този който предава телекса е писал : Да се изпълни .Не да се освободи.
    Тъй че внимавайте с препинателните знаци ,от тях зависи човешки живот.
    Този, който е пращал шишрограмата много е пил от шишето и явно го е ударило в главата. За това е объркал препинателните знаци.

8.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family\Mobile Intel(R) GMA 4500
    От pettiofi във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 9
    Последно: 27-11-10, 00:40
  2. ПРЕМЕСТЕНО: Ротовертер - Perpeto Mobile ?
    От Lupus във форум Електро, ВиК инсталации
    Отговори: 0
    Последно: 12-01-08, 11:37
  3. Mobile abv.bg
    От superfly във форум Общ - софтуер
    Отговори: 2
    Последно: 25-11-06, 12:17

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе