Резултати от 1 до 9 от общо 9

Каква марка CD , DVD използвате при запис и кои според Вас са най-добрите?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    May 2002

Каква марка CD , DVD използвате при запис и кои според Вас са най-добрите?

Понеже не намерих нещо по темата (ако има моля за линк) , реших да пусна една такава тема , че HDD - от се пълни с неща (снимки , документи etc.) , които са за запис , пък скоро "духнах супата" с едно DVD-R , което така и не можах да прочета с важни за мен неща.
    Tnx предварително.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Re: Каква марка CD , DVD използвате при запис и кои според Вас са най-добрите?

Verbatim

4. Senior Member Аватара на glarus
    Тук е от
    Aug 2003

Цитат Първоначално публикувано от MetalMilitia
    Verbatim
    кратко просто ясно и точно друга марка не ти трябва, освен ако не искаш да се сбогуваш с инфомацията
    преди доста години може би 8-9 си бях купувал дискове BASF ceramguard още се четът ... бяха 3.50лв.

5. Member
    Тук е от
    Jul 2005

Verbatim - още един глас за марката
    Въпреки че имам тука едни DVD-RW и DVD+RW - от същата марка дефектни и въпреки че ми се падна един цял шпиндел с Verbatim Pastel /помните ги нали - дисковете от целия шпиндел е оцветен в различни цветове - хахаххахахахаха/ които бяха дефектни и не ставаха за запис - а и другото - записвачката е важна - Plextor за всички и NEC /Optiarch вече / и още нещо - никога дискове Arita

6. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

Ще напиша какви не харесвам:

DVD Sky +/- R (въпреки че във форума на HWBG има двама много доволни), продават ги Метро. Също така еProformance DVD+/- R printable. Има едни червени DL DVD-та в Метро с бял надпис Datawrite, те водят личната ми класация на боклуците. CD-R Princo имат гадният навик да пожълтяват с времето си, както и от 48х имаше по едно време кофти партида. Но имам записвани доста с информация на тях отпреди години - четат си се без проблеми, а са били бая юркани. Все пак лично за мен предпочитам CD-R Verbatim или TDK - въпреки че не са като първите. От Verbatim нямам оплаквания, особено DL DVD+R printable. Както и от някои други марки - но предимно printable.

Между другото, ето го първият ми записан CD-R. Някъде преди около 13-14 години. Не на компютърна писачка, защото не се намираха, а на Tascam Recorder. CD-R-овете бяха внос от Тайвани струваха към 5-6 долара бройката. Danger Danger все още си свири перфектно от него.

7. Member
    Тук е от
    Oct 2006

Моите са epro от 50ст.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jan 2006

Цитат Първоначално публикувано от MetalMilitia
    Verbatim
    И аз така.А бягам бързо от Maxell DVD-R,голями боклуци са.

10. Member
    Тук е от
    Nov 2007

Разбира се Verbatim,веднъж взех от Метро цял шпиндел с НР-имаше червени,жълти....От 25бр.-5бр брак...Нямам хвърлен Фербатум още,а СД-не съм претенциозен,малките пишат музика,и не ме касае,но скоро ми донесоха Lightsribe-ДВД и СД-половината ги нарисувах,и интересно-никакъв проблем,нямам време да погледна каква подложка са СД-тата,но ДВД-тата са Фербатум....Иначе Емтек,Имеджън и разни такива-отдавна не взимам...И веднъж спешно ми трябваха-нямаше никакви други-взех само 5бр. Принко...Само един бракуван...

11. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

Verbatim, Memorex (вторите особено за CD-RW)

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Каква марка е автомобилът ви ?
    От hristoslav2 във форум Анкети
    Отговори: 15
    Последно: 11-07-12, 07:34
  2. Каква марка е този климатик?
    От mitko414 във форум Други марки климатици
    Отговори: 5
    Последно: 31-07-09, 07:15
  3. Каква марка GSM предпочитате
    От MIDNIGHT във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 39
    Последно: 02-03-06, 12:57
  4. Каква защитна стена използвате?
    От fena_is_here във форум Windows
    Отговори: 32
    Последно: 07-11-04, 17:33
  5. Отговори: 9
    Последно: 03-05-04, 11:55

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе