Спя на пружинен матрак от фирма ТЕД. Позлвам го повече от 5 години и нямам никакви оплаквания от него. Бих заложил отново на същата фирма, защото според мен съотношението цена-качество е най-добро при тях!
Спя на пружинен матрак от фирма ТЕД. Позлвам го повече от 5 години и нямам никакви оплаквания от него. Бих заложил отново на същата фирма, защото според мен съотношението цена-качество е най-добро при тях!
от година и половина имаме матрак "латекс" от екон-бг.за мен е най-доброто...в последните десетина години не бях спал така дълбоко,просто се родих с тоя матрак.
Здравейте всички ! Насочила съм се към латексовия матрак на екон /чета по форумите само хубави неща за него/, та исках да попитам този матрак, който е средна твърдост надежден ли е? В смисъл като го пробвах леко потънах в него /макар да съм едва 48 кг./ и малко се притеснявам дали след време няма да се деформира? Хайде споделете мнение тези, които сте си купили тази твърдост.
И от моето семейство гласове в + за "екон" мноо доволен и от матраците и обслужването в представителният им магазин
Здравейте на всички! Искам и аз да споделя своя опит с матраците. Моят избор беше матракът на Magniflex Relano и мога да споделя само своето задоволство. Аз имам дискова херния и спя изключително добре и сутрин се чувствам много добре отпочинал и кръста не ме боли. Когато спя някъде другаде и съответно на друг матрак, на сутринта чувствам дискомфорт в кръста.
Зависи какъв бюджет си готов да отделиш, но топ матракът не заменя основния. Имай в предвид, че лятото мемори пяната запарва малко...иначе е много удобно. Ако смяташ да слагаш топ матрак върху старият си вземи мин. 5 см.