Тримата мускетари - Крепостта е по-готино. Има места навън , има и детски кът за @Fear-me , MеtalМilitia, Crossblade & Pa3KaTaH
Тримата мускетари - Крепостта е по-готино. Има места навън , има и детски кът за @Fear-me , MеtalМilitia, Crossblade & Pa3KaTaH
stenly имал повод да черпи, затова може и аз да дойда
Информация на ухо: FearMe също си задавал въпроси дали да не почерпи за 6К пост
Всъщност ние с Fearme, решихме да ходим някъде да се черпим двамата, приятна вечер на всички останали и извинявайте, че не можем да дойдем със вас.
И аз май ще отпаднаПървоначално публикувано от stenly
( разбрах къде ще пият горните двамца )
айде кажете и на мен къде ще пия и с кого, че аз самият изобщо не съм в течение
Тримата Мускетари - Крепостта
намира се над Затвора.
Така навити ли сте ?
( да се обадя да запазят маса навън и да предплатя за детския кът )
Идея си нямам къде се намира ама става. Пък и е близо до затвора ...............романтика.
Там е добре - два пъти сме правили рожденни дни на децата и щом сме повторили, значи сме били доволни . Детските партита са до 17ч мисля, но няма проблеми и след това да придружават батковци и каки
Подготвяй си sexy бельото, защото сега говорих с Разкатан и той каза че ще мине поне за по една бира.Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
Очаквам го да се включи тук за да потвърди
Да ,да - това и друг път сме го чували !Първоначално публикувано от MetalMilitia
А и ще бъда с жената !!!
Както ида е - Запазени са две маси с опция за ъпгрейд на Тримата мускетари - Крепостта , До Затвора ( "Prison Break" -Setcom Edition )
Масите са до басейна с костенурките, в дясно
Резервацията е на мое име - Наско.
Ще се видим там !
Запомнихте ли го това всички? :D :D :DПървоначално публикувано от Mr.TECHNO
Голо хоро срещу затвора......ох на батиииии.....
Та резервацията поседно за колко часа е?
Деня остава събота!
Само заради това си заслужава да се отиде Самоходна тояга ще прави стрийптийз Малииииии!Първоначално публикувано от Pa3KaTaH
Той сега пък ще вземе да не дойде :D