Хиляди благодарности и на Oric /Емил/ за днешното му дарение.
Само да обясни - защо толкова отдавна не е писал във форума ни
Хиляди благодарности и на Oric /Емил/ за днешното му дарение.
Само да обясни - защо толкова отдавна не е писал във форума ни
Хиляди благодарности и на... Cooler за дарението от днес.
Jun 12, 2010 Donation To Kristian Dimitrov Completed ... ???? EUR
Може да е малко, но толкова мога да отделя. Много полезен и хубав форум. Страшно много информация има и определено ми е спестила повече пари от колкото дарих Продължавайте да се развивате !
Благодарности и за rentech.
съжалявам за закъснението, не съм в BG и не бях видял дарението.
Мисля,че дарение със СМС е най-удобно!Каква сума ще ви удържат зависи от уговорката ви със мобилния оператор!В края на краищата всички ще печелят!
да, ама с държавата уговорки няма - ДДС=20%, end of story
Ами... темата все пак е за дарения за форума, а не за дарения за мобилните оператори.
SMS може да е най-удобен, но пък за сметка на това е и най-неудачния вариант.
Проста сметка - решаваш да дариш 5лв.
Махаме ДДС, от останалите 4.16лв 2 за форума, останалите за оператора...
Даренията за форума са под 100лв на година, наистина ми се струва неудачно да се говори за СМС-и... най-малкото предполагам, че цялата сума на даренията е крайно недостатъчна за да се плати на оператора за поддръжка на номер за СМС-и
Има или няма банкова сметка ?! Не е редно да се изтърват хора, които искат да изразят благодарността си, вкл. и моя милост.
Хиляди благодарности на kalcheff1 за дарението му от 12.09.2011 - май първото за тази година
Хиляди благодарности на theribald за щедрото му дарение - благодаря ти Жеко. Надявам се дълги години да намираш форума ни за полезен.
Тази година отпочнахме отрано с даренията. Миналата първото май беше през септември
Е ха така да ви тръгне та цяла година. Дай боже и при нас да има работа тази година за да можем да помогнем и ние с нещо.
Благодарности на MitkoS за поредната му подкрепа.
Екипът ни му желае много щастие и добри новини през цялата година.