е, то е ясно, че лекият ще има повече user-и заради скоростта, но пък това не пречи да си го има и шарения
е, то е ясно, че лекият ще има повече user-и заради скоростта, но пък това не пречи да си го има и шарения
Ами вижте - при редовно използване реална разлика м/у двата форума не би следвало да съществува... Защото болшинството неща се кешират.
По въпроса за многото "smiles" - Много е досадно зареждането им, но не виждам защо да ги махам - идеята е, че всеки може да си направи списък с подбрани и само той да му се отваря ако се загледате по-внимателно. Пък може и да махна малко...
За Фото албума и прикрепянето на файлове към съобщенията - съжалявам, но тези екстри няма да ги има... Настроих ги и се зарових - отне ми 2 часа докато срутя форума през тях. Предполагам, някой по-умен ще може да го опатка за 30-ина минути и просто не ми се рискува...
Личните съобщения са преведени - до утре би трябвало asp кеша да се обнови и да ги видите както трябва.
Айде, че има още за оправяне...
тe че се кешират, кешират се, обаче аз както съм с pentium 200, 64 ram, но пък на 128 наета ми е все едно дали от кеша ще ги тегли или от мрежата [:D].
Аз ще ползвам и двете за да има разнообразие. Това че единя, е олекотен а другия тежък не ме бърка много щото нета ми е с висока скорост. По скоро проблема ми е че на че auto encoding-a нещо не ми бачка на тоз форум и трябва ръчно да избирам кирилица. На Netscape-то всичко е ок.
Da i pri men ima tozi problem - na auto select ne mi izbira Cyrlic
BIG 10x!
NOVIA FORUM veche raboti dobre s Netscape!
Shteshe da e tupo chovek da misli kuv browser (star/nov) da si instalira za da go vizda i da si pie kafeto sutrin ))
Ami az sega sum na pulnata versia, ama moje bi sha si polzvam olekotenata, zashtoto sum si sviknal s neia. Toia sushto ima niakoi hubavi raboti, ama na mene ne mi tribvat tokova [:D]
А пък аз ще си ползвам пълната версия. В работата съм на бързавръзка и не прави впечатление. []
ЦИТИРАМ:
Microsoft VBScript runtime error '800a01c2'
Wrong number of arguments or invalid property assignment: 'chkForumAccess'
/news/forum/active_users.asp, line 550
За сега ще ползвам олекотената версия. А когато си пусна бърз интернет ще ползвам новата версия. [:-angel]
Крис, благодарности за 2те версии - сега ползвам олекотената И наистина зарежда доста бързо, а и новите функции са готини [:D]
преди не исках да се повтарям с deathknight, но все още в active users:
Microsoft VBScript runtime error '800a01c2'
Wrong number of arguments or invalid property assignment: 'chkForumAccess'
/news/forum/active_users.asp, line 514
Да, имаше малка недомислица на страницата с активни посетители.
Мисля, че е оправена.