Коя версия смятате да ползвате?
ПС - Все оше има недооправени неща по тежкия форум - превод, фото албум, файлове... Работи се по въпроса
Коя версия смятате да ползвате?
ПС - Все оше има недооправени неща по тежкия форум - превод, фото албум, файлове... Работи се по въпроса
Ще ползвам улекотения когато бързам, иначе нормалния, защото е по-готин. btw че ме кефеха звездичките преди както и ранговете (начинаещ, съвестен и т.н. участник) [:D]
Аз съм за новата [:-bigmouth][img]../forum/images/speech/icon_speech_yes.gif[/img]
Toq pulniq e mnogo gotin, ste polzvam nego, ama please aide porabotete malko nad logoto
Ne moje li tozi olekoteniq da ima sushtata forma za reply kato pulniq ? Zashtoto taka shte stane super.
????????
Олекотения не е стария форум и има същата форма за отговор...
Логото... - ама аз логота не мога да правя - да направи Кафето - това го сглобих за 2 минути и е ясно, че не му е мястото там...
А ако има някой мерак - той да направи.
Много е готин новия форум.
Абе работата си е заслужавала, не знам дали има по-готин и по-разнообразен като екстри такъв в България.
Е, и за напред все така да работите[]
Крис, Пратих един майл към Сетком за разработка на едни форми, от два дена нямам отговор. Да знаеш нещо по въпроса ?
Ето едно мое 2 минутно изпълнение [:-crazy]
Като остане време ще направя и едно 20 минутно... [^]
А и гледам на логото алта е "SetCom.BG ФОРУМ", а пък линка води към новините =)
Eto oshte Emoticons za tezi, koito sa im malko tuka
http://mysmilies.com/
може да си въобразявам, но олекотеният се зарежда по-бързо от стария, докато новият е доста тежък (предполагам, че на dial-up ще е тормоз). иначе на 128 наета пълният се зарежда доста бързо на нормален комп. ще видя в домашни условия (v.90, цифрова линия = ~5-5.2) как е.
p.s. определно лекият е по-бърз от преди...
Aбе чесно да си кажа малко в повече му идват картинките на темите, смайловете и другите екстри - твърде шарено става, все пак целта на форума е текста Но повечето от новите функции са добри
Kris - имам една идея, пусни по един брояч на олекотения и пълния форум и след да речем месец ще се знае кой вариант е предпочитания []