При мен се получи - обадих се първо на оператор 123, после пак, после пак. Накрая им написах едно писмо, в което им цитирах ето това от ЗЕС, като ги уведомих, че не съм се съгласявал да получавам такива съобщения от тях, или ако съм се съгласил, да считат настоящото ми писмо за оттегляне на съгласието. И вече близо месец не съм получавал.
Цитат:
Чл. 261. (1) Повиквания, съобщения или електронна поща за целите на директния маркетинг се позволяват само при предварително получено съгласие на потребителя. Съгласието може да бъде оттеглено по всяко време.
(2) Не се изисква предварително съгласие от потребители, когато:
1. изпращачът е получил данните за контакт в контекста на търговска сделка или при предоставяне на услуга на своите клиенти;
2. съобщението се изпраща за целите на директния маркетинг и реклама на собствени услуги на предприятието.
(3) В случаите по ал. 2, както и във всички случаи, когато не е получено предварително съгласие, всяко лице, което изпраща съобщения за маркетингови цели, трябва да даде възможност на всеки потребител да изразява несъгласие с бъдещо получаване на подобни съобщения.
(4) Лицето по ал. 3 е длъжно да изпълнява всеки отказ за получаване на съобщения за маркетингови цели.
(5) Изпращането на съобщения за маркетингови цели се забранява, дори когато са изпълнени
изискванията на ал. 1 - 3, ако не може да се идентифицира изпращачът или съобщението включва невалиден адрес, на който получателят не може да изпрати заявка за отказ от получаване на съобщения.