Niakji znae li drug sait, otkydeto da se svaliat celi albumi? Triabva mi Live in Paris na 2 Cd na Nightwish (2000-10-18)
Niakji znae li drug sait, otkydeto da se svaliat celi albumi? Triabva mi Live in Paris na 2 Cd na Nightwish (2000-10-18)
аз пък си дръпнах 3 клипа на nightwish []
mp3.online откога не работи? това е кофти новина... пробвай с kazaa - има повече неща, отколкото може да си помисли човек, само дето има и много ментета и си зависим от това, кога съответния човек е online.
аз nightwish ги открих наскоро, въпреки че този стил ми харесва от време оно. първи бяха the gathering ('93 ако не се лъжа). един единствен албум направиха с жена-вокал, но беше нещо революционно. после се нароиха доста. примерно много приятни са within temptation, но не мога да им намеря много неща...
сега работи. или нещо си се объркал, или е било нещо временно.
Za otvariane sajta se otvaria, ama kato iksah da kliknesh vyrhu niakoe boton4e i nishto nestava. Otkrih go v Ma3x V, v 3-a e sustto...
Ina4e klipovete na Nightwish za koto sym 4uval sa 6 - all gi ima na data.bg + 1/2 ot edin koncert ot 2001g. Ako ti e izvestna vtorata 4ast daj link [] .
бутонче имаш впредвид link за някоя песен или да речем "search"-а? защото аз успешно си browse-нах до nightwish, но дали се дърпа не знам, защото firewall-а не ми позволява от ftp. може би нещо при теб...
imam predvid takiva kato "searsh", "news" i t.n., klikam na tian i nishto. Ostvaria mi se zaglavna stranica, sha ti dam edin link da vidim dali shte izvede neshto razli4no ot zaglavieto:
http://mp3.online.bg/cgi-bin/mp3sear...ield=Nightwish
снощи след като се прибрах (разбирай около 19:30) пробвах при съседа - всичко е на 6. точно nightwish си работи идеално - заредих 200mb да се дърпат... []
В момента гаранция работи идеално. И мр3 може да се свалят и на сайта може да се броузва. nniki, пробвай отново.
mp3.online.bg bachka super !
izteglih si 2-ta CD na Shturcite bez problem
Ами и от вкъщи неще да ме пуска. Незнам и аз и Ма3x да сме с еднакъв нет [:D] ...