ma6inata mi e ASUS, 512DDRAM, Athlon 1.8Ghz, polzvam XP Pro, ma6inata mi zabiva poradi palno natovarvamne na procesora vapreki 4e nqmam pusnati prilojeniq, vedna sled stratirvane pri proverka na CPU-to mi pokazva 4e 100% use i tolkoz, mahnih si vsi4ki programi ot strat up, koito po princip sa i malko samo edin antivirus, edna diagnostika na sisitemata i vapreki tova pak mi dava 100% natovarcvane na PCU-to. Testvah nai razli4ni ne6ta, proverih BIOS, tarsihg za nqkakvi skiri programi koito mi 4erpqt resursi no ne nemerih ni6to. V sa6nost tazi 100% natovarenst ne e postoqnna no v po golqmata si 4ast procesora mi se natovarva dori pri otvarqneto mi na edin World, da ne govorim ako vzema da otvqrqm COrel , da downloadvam ne6to i da zapisvam na cd-to ne6to pc-to prosto ovisva, procesora e palno natovaren a pak imam zna4itelen ram koito moje da nosi vsi4kite prilogenia, page fila mi e sa6to nared.
a pak ma6inata si be6e OK, nqmamh nikakvi problemi s barzinata, vazmojnoi li e nqkakv virus da mi se barka v CPU-to?
Kakvo da pravq[:D][^][:D][^]