В много сайтове всички уж маркови парфюми са на цени от 22 до 30 лв. На какво се дължи това? Ментета на известни марки или някакви китайски продукти, което е същото. Направо ме е страх да си поръчам.
В много сайтове всички уж маркови парфюми са на цени от 22 до 30 лв. На какво се дължи това? Ментета на известни марки или някакви китайски продукти, което е същото. Направо ме е страх да си поръчам.
ами като се има впредвид, че дизайнерски стоки са скъпи по начало - това че ги продават по 20-30 лева може да ти подскаже колко са автентични.
"Всички продавани парфюми са реплики на оригиналните марки с перфектно качество на аромат, опаковка и бутилка, като не претендират да са с качеството на оригиналната марка. Репликата не означава оригинален парфюм". То си пишело, ама трябва да се чете. Каква е гаранцията, че ако си взема за 100 лв. няма да е същия?
Абсолютни ментета са. В случая е добре, че е е пишело. В повечето случи непише. Не винаги ментето е качествено. Във Варна в магазина Елитис се продаат съвсем свободно такива ментета. Разбира се не е написано, че са ментета, но ако питаш ще ти кажат. На всички е ясно, че това е незаконно. За да се продават легално тези ментета трявба да се поне с друго име. Примерно пак в Елитис се продават легални имитации, като на етикета си пише, какъв парфюм имитира. Лошото е, че съм видал по магазините уш оригинални парфюми без задължителната холограма, която уш гарантира, че парфюма е оригинален.
Поръчах от една фирма в централна България, уж маркови парфюми се водят. 1 ml. е около 1 лв. Дано за тази цена не е менте. В моловете цените са страшни, но и там не е за всеки. Като пристигнат ще ви кажа колко дни държи аромата.
Марков парфюм + цена 22 лв е все едно Мерцедес Е класа като този:
Защо въобще задавате такива въпроси?
Това дали е марков или ненте не се определя от това колко държи аромата. Ментетата които си купувам имат много дълготраен ефект. Има маркови парфюми, който пък много бързо се измирисват.Първоначално публикувано от taralion