модела е EMS-2840S купих такава от техномаркет - варна за 200лв. след 2 дни жена ми казва "печката се включва сама" аз и отговарям "я си прочети книжката първо и не ми говори глупости" да ама докато го кажа и ЦЪН! И ФУРНАТА СИ ТРЪГНА САМА!!! натискам стоп бутона, занулява се екранчето (показва часовника) но фурната си работи докато не и отворих вратата. следващите няколко дни това се повтаря няколко пъти без някаква закономерност дори една вечер ставам да пия вода (през нощта) и гледам тя си работи, водата в чашата която оставяме вътре се изпарила и т.н.... опаковам я (бях запазил опаковката) и я нося в техномаркета където разбира се не мога да им домонстрирам дефекта и те малко ми се изсмяха, и след молби и увъртания ми я смениха с нова от същия модел. новата работи 1 седмица без проблеми. снощи топля мляко на детето и малко преди да изтече зададеното време (оставаха около 10 секунди) натискам стоп бутона - спира, натискам още един път за да зануля- занулява, отварям вратата вадя млякото и като затворих вратата ..падна предпазителя на контактите в кухнята. вдигам предпазителя и лампата на фурната не не свети (явно изгоря) и при затворена врата вентилатора на фурната работи а на екранчето се изписва часовника (на 00:00 разбира се)?! натискам стоп бутона но вентилатора продължава да работи докато не отворя вратата. сложих една чаша с вода да проверя дали не работи и магнетрона но се оказа че само вентилатора работи когато се затвори вратата. иначе като натиснеш старт бутона работи както трябва. оставих я с отворена врата. след 15 минути реших да демонстрирам на жена ми как се прееба и втората нова печка, затварям вратата очаквайки, че вентилатора ще се включи но уви. като резултат изгоря лампата иначе всичко се възтанови ...но до кога?! докато се запалим или взривим ли?!
ЕТО КАК ИЗГЛЕЖДА ТОВА ДЪРВО И ДАНО НЕ ВИ ПРОДАДАТ ТРОШЛЯКА КОЙТО ВЪРНАХ
http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09008727
П.С. за сравнение имам в стария апартамент едно дигитално NEO което купих преди 2 години за 100лв. с подарък пасатор!!! изгледах си детето с него и направо не го оставяхме да истине...пушка е!