Резултати от 1 до 14 от общо 14

микровълнова electrolux - голямо менте!!!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2005

микровълнова electrolux - голямо менте!!!

модела е EMS-2840S купих такава от техномаркет - варна за 200лв. след 2 дни жена ми казва "печката се включва сама" аз и отговарям "я си прочети книжката първо и не ми говори глупости" да ама докато го кажа и ЦЪН! И ФУРНАТА СИ ТРЪГНА САМА!!! натискам стоп бутона, занулява се екранчето (показва часовника) но фурната си работи докато не и отворих вратата. следващите няколко дни това се повтаря няколко пъти без някаква закономерност дори една вечер ставам да пия вода (през нощта) и гледам тя си работи, водата в чашата която оставяме вътре се изпарила и т.н.... опаковам я (бях запазил опаковката) и я нося в техномаркета където разбира се не мога да им домонстрирам дефекта и те малко ми се изсмяха, и след молби и увъртания ми я смениха с нова от същия модел. новата работи 1 седмица без проблеми. снощи топля мляко на детето и малко преди да изтече зададеното време (оставаха около 10 секунди) натискам стоп бутона - спира, натискам още един път за да зануля- занулява, отварям вратата вадя млякото и като затворих вратата ..падна предпазителя на контактите в кухнята. вдигам предпазителя и лампата на фурната не не свети (явно изгоря) и при затворена врата вентилатора на фурната работи а на екранчето се изписва часовника (на 00:00 разбира се)?! натискам стоп бутона но вентилатора продължава да работи докато не отворя вратата. сложих една чаша с вода да проверя дали не работи и магнетрона но се оказа че само вентилатора работи когато се затвори вратата. иначе като натиснеш старт бутона работи както трябва. оставих я с отворена врата. след 15 минути реших да демонстрирам на жена ми как се прееба и втората нова печка, затварям вратата очаквайки, че вентилатора ще се включи но уви. като резултат изгоря лампата иначе всичко се възтанови ...но до кога?! докато се запалим или взривим ли?!

ЕТО КАК ИЗГЛЕЖДА ТОВА ДЪРВО И ДАНО НЕ ВИ ПРОДАДАТ ТРОШЛЯКА КОЙТО ВЪРНАХ
    http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09008727

П.С. за сравнение имам в стария апартамент едно дигитално NEO което купих преди 2 години за 100лв. с подарък пасатор!!! изгледах си детето с него и направо не го оставяхме да истине...пушка е!

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

Re: микровълнова electrolux - голямо менте!!!

Аз ако съм на твое място ще взема от някой камера.. ще го запиша и ще го пратя в YouTube

4. Moderator Аватара на avenger
    Тук е от
    Mar 2007
    Живее в
    Пловдив

Егати 200 лв за микровълнова!Явно наистина има инфлация.Брех!

5. Senior Member Аватара на Vandal
    Тук е от
    Dec 2002
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Имам абсолютно същата печка от близо 9 месеца.
    До сега не съм имал никакви проблеми.
    Явно нещо ти е на карък

6. Тук е от
    Oct 2005

призовавам знаещите да изкажат предположенията си относно абсурдното?! поведение на уреда. странно но опита ми с "китайските" марки тип MIDEA, HAIER, NEO, ELITE е много по-добър от колкото с утвърдените. климатиците на хаиер са перфектни, нео микровълнова, пасатор, мини стерео в офиса - перфектни, елит климатик във вилата - никаква профилактика и работа около 4-5 години без грешка, елит двд - чете всичко и е пушка а струваше по мако от 100лв. миялна мидеа - образцова... на братовчет ми си взе готварска печка горение и и ръждясаха плочите за година и половина.. миялна бош и и спече помпата на първата седмица та се понаводниха..

7. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

За Нова година подарих на тъщата една Мидея с грил защото си нямаше.Сто лева струваше,от тогава само ми я хвали.У нас пък има Мулинекс със дисплей на поне 10 години(тогава е струвала баба си),като изключим че не "помни" часа на дисплея работи на пушка.Не бих я сменил и за нова.Може би от техно веригите са си поръчали Електролукс от някой китайски неоторизиран завод с каквито знаем че е пълно и могат да направят всичко.Иначе фирмата Електролукс прави много хубава техника,продавам три марки дърворезачки които са собственост на същата.

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Това, че една печака се е случила дефектна незначи, че мировълнововите фурни Електролукс са боклуци. При всички електроуреди може да се случи да попаднеш на дефектна бройка.

10. Member
    Тук е от
    Jan 1970
    Живее в
    София

Аз имам същата от поне 3 години - никакъв проблем.

11. Тук е от
    Jul 2007

Цитат Първоначално публикувано от Julian
    Това, че една печака се е случила дефектна незначи, че мировълнововите фурни Електролукс са боклуци. При всички електроуреди може да се случи да попаднеш на дефектна бройка.
    Не една а две , първата му е заменена с нова . Все пак печката струва 199лв, каквото и да се говори това е голяма излагация за марката Електролук.

12. Тук е от
    Aug 2006

То на етикета в магазина си пише страна на произход Китай. Так ,че по-добре да беше взел направо някоя евтина китайска марка поне да не съжеляваш.

13. lrn
    lrn е офлайн
    Member
    Тук е от
    Sep 2006

Хм, в момента върви промоция на пералня и подарък на подобна фурна - EMX-2820. Естествено безплатен обяд няма. Дали тези серии са успешни като по този начн се опитват да ги пробутат ?!

14.  

15. Тук е от
    Oct 2007

Имам същия модел вече повече от година и засега нямам проблеми с нея.

16. pro
    pro е офлайн
    Member
    Тук е от
    Apr 2001

Re:микровълнова electrolux - голямо менте!!!

Мда и аз нямам проблеми с този модел около 2 години. С изключение на това, че й изгоря грила след първата година.

17. Тук е от
    Aug 2009

Re:микровълнова electrolux - голямо менте!!!

Здравейте,имам я от 19/06/2005,работи,но отвътре по ъглите има ръжда!,при пускане произволно увеличава зададеното време,при токов удар нулира часовника,все още не се включва сама /имам впредвид самопроизволно/,купих я заради големината,марката и относително ниската цена/ 199лв./.Определено не я препоръчвам.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Проблем с микровълнова на Electrolux
    От Alex88 във форум Ремонт и сервиз - Малки домакински уреди
    Отговори: 2
    Последно: 08-10-14, 17:48
  2. Ремонт на микровълнова Electrolux EMS2840
    От A4i във форум Ремонт и сервиз - Малки домакински уреди
    Отговори: 4
    Последно: 16-03-13, 05:00
  3. проблем с микровълнова фурна Electrolux EMS2040
    От li4kata във форум Ремонт и сервиз - Малки домакински уреди
    Отговори: 1
    Последно: 26-01-12, 23:37
  4. Евтини маркови парфюми - менте?!
    От taralion във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 6
    Последно: 14-01-11, 11:53
  5. Проблем с микровълнова ELECTROLUX EMS-2840
    От Divoto във форум Ремонт и сервиз - Малки домакински уреди
    Отговори: 1
    Последно: 13-10-10, 17:47

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе