Страница 2 от 5 ПърваПърва 1234 ... ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 68

Регистрация на сайта на НАЦИОНАЛЕН СТАТИСТИЧЕСКИ ИНСТИТУТ за преброяване 2011

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Apr 2003

Re:Регистрация на сайта на НАЦИОНАЛЕН СТАТИСТИЧЕСКИ ИНСТИТУТ за преброяване 2011

До към 9:30 регистрацията и получаване на парола мина за около 15 минути. А после областният на Варна не успял да демонстрира системата!

2.  

3. Тук е от
    Feb 2011

Re:Регистрация на сайта на НАЦИОНАЛЕН СТАТИСТИЧЕСКИ ИНСТИТУТ за преброяване 2011

Най - накрая пристигна паролата.... Направих преброяването , но ми изникна следния въпрос. На адреса на родителите ми преброих баща ми който е глава на домакинството, и след това ми излезе да попълня и данните на майка ми, като лице 2( попълних че домакинството се състои от 2 лица).Като приключи всичко ми да де само един код.В смисъл този код и за двамата ли е ( тоест кода е за самия адрес или домакинство) или трябва да попълня нова карта с данните на майка ми за да има и тя отделен код.

4. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Яко, държавата определено не знае как се казвам.
    С ЕГН-то ми е регистриран някакъв пич, който се казва Кристиян, а не както аз се казвам и както ми пише на всички документи Кристиан
    Оттам идва грешката.
    Освен това - регистрирах се, написа ми парола на самия сайт.
    След 10-ина минутки получих мейл, в който пише, че съм се регистрирал и има друга парола

Пълна каша...
    ПС - Огледах анкетата - има супер дразнещи въпроси - наистина ли сме задължени да отговаряме???
    Аз направо се замислям да им тегля една майна.

Ха сега да ви видя, кой като мен със сгрешено име и две пароли

5. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от tinna80
    Най - накрая пристигна паролата.... Направих преброяването , но ми изникна следния въпрос. На адреса на родителите ми преброих баща ми който е глава на домакинството, и след това ми излезе да попълня и данните на майка ми, като лице 2( попълних че домакинството се състои от 2 лица).Като приключи всичко ми да де само един код.В смисъл този код и за двамата ли е ( тоест кода е за самия адрес или домакинство) или трябва да попълня нова карта с данните на майка ми за да има и тя отделен код.
    Кодът е само един и важи за домакинството/адреса/ независимо от колко лица се състои то.

Крис, доколкото ми стана ясно ако в анкетната карта има въпроси със звездичка на тях се отговаря доброволно т.е. не е задължително-примерно език ,религия,вероизповедание.

6. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

дразни ме "имате ли телевизор? пералня? кафеварка? соковарка? сейф? каква е паролата му?..."

7. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2010

от щатите не ми дава въобще да вляза в сайта. ще се броим 2021 г. пука ми. ако се регна някога на въпроса имам ли достъп до интернет ще пиша: НЕ

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Супер ме издразни малоумника по ТВ то / май БТВ/ дето се изказа , че системата работела .
    Да ама дръжки - регистрирах се в 17;10 , добре, че си записах паролата. Досега няма никакъв нишан в пощата а тя е gmail. Може утре като се събудят в НСИ да получа писмо след 10 ч.
    Освен това малоумната им система не позволява връщане назад при попълване.
    Мен ме дразни защо няма: имате ли телефон, GSM - какви са номерата им , имате ли банкова сметка , колко пари има в нея , какъв е IBAN а, имате ли кредитната карта и към коя банка. какъв е ПИН кода

@ "Има НАЗАДЕ... След всеки попълнен раздел, горе се виждат линкчета за навигация(над анкетната карта) може а се върнеш назад, както и да минаш напред... Ако се върнещ назад може да се редактира от бутона РЕДАКТИРАЙ (долу" Това го видях , ама беше вече късно.
    Излезеш ли от страницата на преброяването - никаква корекция вече.

10. Moderator Аватара на avenger
    Тук е от
    Mar 2007
    Живее в
    Пловдив

Умирам да отговарям на въпроси,свързани с битовата осигуреност,жалко,че беше само 1,при това орязан откъм опции-трябваше да има телевизори-брой,а не само "телевизор".Иначе самото попълване- за около 20 мин.Регистрация,парола стана за отрицателно време.

11. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

При мен нямаше проблеми. Изписа ми паролота, а иначе по меила получих първо кода след преборяването и чак след това паролата, което говори, че проблема не е в безплатните пощи, а точно в тъпата им система на НСИ. Някои въпроси да неясни или се повтарят. Направи ми впечатление, че ако си дневен тракт се чудиш дали да имаш или нямаш кухня. Как може да си толкова малоумен и да не предвидиш такъв отговор, при положение че новите апартаменти нямат кухни. В крайна сметка не му пукаше много защото никой няма да ти търси отговорснот какви си отбелязъл в анкетата.

12. Moderator Аватара на periel
    Тук е от
    Jun 2006

За около 30 мин. се справих с получаване на парола и анкетата. Добре е направена според мен.

13. Moderator Аватара на glowndark
    Тук е от
    Oct 2004

Има НАЗАДЕ... След всеки попълнен раздел, горе се виждат линкчета за навигация(над анкетната карта) може а се върнеш назад, както и да минаш напред... Ако се върнещ назад може да се редактира от бутона РЕДАКТИРАЙ (долу)

14.  

15. Senior Member Аватара на Vandal
    Тук е от
    Dec 2002
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Цитат Първоначално публикувано от FearMe
    дразни ме "имате ли телевизор? пералня? кафеварка? соковарка? сейф? каква е паролата му?..."
    Мдаа.
    Много по-важен въпрос би бил "имате ли домашен любимец и какъв"
    За съжаление такъв въпрос липсва. Та те са част от семейството.
    Така поне биха предвидили какъв процент от тях ще станат помияри (ако са кучета).

16. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

/offtopic

гледайте деформация

Цитат Първоначално публикувано от FearMe
    ...сейф? каква е паролата му?..."
    не пиша "комбинация", а "парола"

17. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2004

Цитат Първоначално публикувано от Vandal
    Мдаа.
    Много по-важен въпрос би бил "имате ли домашен любимец и какъв"
    За съжаление такъв въпрос липсва. Та те са част от семейството.
    Така поне биха предвидили какъв процент от тях ще станат помияри (ако са кучета).
    Това за домашните любимци и аз си го помислих. Има място за пералня, телевизор, а за най-обгрижвания член на семейството котката няма.

18. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Споменаха по радиото нещо тъпо - не искали да правят анкетата с много въпроси и затормозяваща (тя си е такава и без да искат да го правят...) и затова не са включили в нея домашните любимци. Щяли да го направят в отделно преброяване!
    Това... е ясно, че няма да го направят или пък ще го направят, но целта е някоя приятелска фирма да гушне някой, друг милион за организацията на второ, напълно излишно преброяване, този път само за домашни любимци.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 5 ПърваПърва 1234 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Честит нов отоплителен сезон 2011/2011
    От estqwerty във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 0
    Последно: 12-10-11, 10:01
  2. Проведе се "Национален Audi Събор 2011"
    От drecolli във форум Автомобили
    Отговори: 1
    Последно: 13-06-11, 16:10
  3. Отговори: 0
    Последно: 02-01-11, 09:21
  4. 24 май- национален празник на Македония
    От dragozow във форум Коментирай новина
    Отговори: 30
    Последно: 18-06-07, 16:28
  5. Интернет до Институт по Маркетинг
    От Penata във форум Мрежи
    Отговори: 2
    Последно: 01-04-03, 11:55

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе