Страница 1 от 5 123 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 68

Регистрация на сайта на НАЦИОНАЛЕН СТАТИСТИЧЕСКИ ИНСТИТУТ за преброяване 2011

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2004

Регистрация на сайта на НАЦИОНАЛЕН СТАТИСТИЧЕСКИ ИНСТИТУТ за преброяване 2011

Някой успя ли да се регистрира на сайта?
    Защото аз не успявам.
    Стигам до края на регитрацията и дава:
    Попълнените от Вас данни са записани. Паролата за достъп до системата „Електронно преброяване 2011” ще получите на посочената от Вас електронна поща.
    Информация:
    НСИ не гарантира доставката на паролата при наличие на проблеми от страна на Интернет доставчиците. При подобни проблеми можете да се свържете с нас всеки ден от 8.00 до 22.00 часа, включително и в почивните дни, на телефон 0700 16 310 или да зададете своя въпрос на e-mail: support@nsi.bg.
    Но поща не се получава.

2.  

3. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Re:Регистрация на сайта на НАЦИОНАЛЕН СТАТИСТИЧЕСКИ ИНСТИТУТ за преброяване 2011

Аз я получих паролата.

4. Member Аватара на daley
    Тук е от
    Jun 2004
    Живее в
    Варна

Re:Регистрация на сайта на НАЦИОНАЛЕН СТАТИСТИЧЕСКИ ИНСТИТУТ за преброяване 2011

Аз сутринта успях да се регистрирам и да попълня формулярите за преброяването. За всичко (за 4 човека, жилище и адрес) ми отне около 40 минути.

5. Member Аватара на Ivan19
    Тук е от
    Jan 2009
    Живее в
    Стара Загора

И аз успях да се "преброя" електронно сутринта, но сега, когато регистрирах и нашите, паролата им нещо се бави!

6. Member
    Тук е от
    Oct 2009

А при мен изобщо не се зарежда страницата.

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

http://www.nsi.bg/Census2011/

https://iscensus2011.nsi.bg/Register
    Налага се да чакаш около 2 часа за получаване на паролата за достъп-явно са натоварени
    https://iscensus2011.nsi.bg/

8.  

9. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Силно издиша системата май...
    Видях темата, пробвах да се регистрирам и ми каза, че имената не отговарят на ЕГН-то ми... Проверих внимателно какво съм въвел - грешка няма... Пак пробвах и като че ли мина регистрацията. Тоест, я е минала, я не... Сега ще чакам за парола евентуално.

10. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2004

Аз получух парола(след 4 часа чакане) и написах част от информацията.

11. Тук е от
    Jan 2002

Току що се регистрирах.Паролата се предоставя веднага,а по пощата,ако дойде.

12. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Слаб или лошо избран мейл сървър???
    След получаване на паролата някой имал ли е други проблеми?

13. Тук е от
    Feb 2011

От 11:00 чакам паролата на имейла, ще стане ли изобщо? Каква е тази гавра не знам. А си мислех , ставам , преброявам фамилията и айде. А пък то....разочарована съм. През 2 минути си проверявам пощата и нищо. Дано до края на деня си получа тъпата парола...)

14.  

15. Member Аватара на Ivan19
    Тук е от
    Jan 2009
    Живее в
    Стара Загора

Наистина имаше забавяне с паролата, но след като я получих, никакъв проблем при попълването. Явно имат някакъв проблем с изпращането на паролите по пощите!

16. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

А защо чакате паролата като тя се изписва директно след регистрацията на страницата с потвърждението? Даже е в по-тъмен шрифт.

17. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

Това с изписването на паролата стана в последтвие, след като се разбра че тъпата им система се срива.

Забележете само сайта на фирмата-изпълнител:

http://www.abbaty.com/

За цялата работа са платени над половин милион лева.

18. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

сутринта към 8:30 регистрацията и получаването на паролата мина за точно 3 минути, явно след това всичко се е претоварило с "нахлуването" на целокупния български народ

в този ред на мисли, вчера сайтът на НСИ беше една гола страница, защото го пазели от съображения за сигурност

или не са чували за бекъпи, или днес вече е защитен повече, когато функционира, отколкото вчера, когато не функционира

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 5 123 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Честит нов отоплителен сезон 2011/2011
    От estqwerty във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 0
    Последно: 12-10-11, 10:01
  2. Проведе се "Национален Audi Събор 2011"
    От drecolli във форум Автомобили
    Отговори: 1
    Последно: 13-06-11, 16:10
  3. Отговори: 0
    Последно: 02-01-11, 09:21
  4. 24 май- национален празник на Македония
    От dragozow във форум Коментирай новина
    Отговори: 30
    Последно: 18-06-07, 16:28
  5. Интернет до Институт по Маркетинг
    От Penata във форум Мрежи
    Отговори: 2
    Последно: 01-04-03, 11:55

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе