Страница 3 от 5 ПърваПърва 12345 ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 68

Регистрация на сайта на НАЦИОНАЛЕН СТАТИСТИЧЕСКИ ИНСТИТУТ за преброяване 2011

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:Регистрация на сайта на НАЦИОНАЛЕН СТАТИСТИЧЕСКИ ИНСТИТУТ за преброяване 2011

Проблема с бавенето при получаването на парола за достъп след регистрация бил - пропуснали да предвидят ,че хората ще имат безплатни имейли....abv.bg , gmail ...и често получените пароли за достъп отивали в спама.......Затова се наложило на обяд да преправят софтуера....Малоумници.

2.  

3. Тук е от
    Apr 2010

Re:Регистрация на сайта на НАЦИОНАЛЕН СТАТИСТИЧЕСКИ ИНСТИТУТ за преброяване 2011

Бреййй а броя на любовниците дали няма да изискват? И без това ми се гади от повечето въпроси от "преброяването", ако и това питат със сигурност нЕма да участВУвам! Може ли пред чужди хора да се изчервявам и да пиша "0"

4. prt
    prt е офлайн
    Member Аватара на prt
    Тук е от
    Feb 2004

Без съществени проблеми. 30 минути за тричленно домакинство като данните за единия член ги въвеждах два пъти (ако ти е прекъснал нетя когато даваш "запази" - въвеждаш наново цялата страница).

Ще спя с чувство за изпълнен дълг :-)

5. Senior Member Аватара на badr
    Тук е от
    Aug 2004

Най-овчи ми изглеждаше въпроса: Ефирна(вътрешна или външна антена)
    На GSM ли, на лаптопа ли, на кое?

6. Senior Member Аватара на Vandal
    Тук е от
    Dec 2002
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Смехория.
    Днес на един от имейлите който рядко ползвам получих следното:

Уважаеми г-жо/ г-н ГЕОРГИЕВ,
    Благодарим Ви, че се регистрирахте за електронното преброяване на населението и жилищния фонд в България!
    Вашата парола за достъп до информационната система „Електронно преброяване 2011” е:
    ХХХХХХ

Проблема е че нито аз съм Георгиев нито съм се регистрирал с този имейл.
    Дано човека да е объркал имейла иначе ще е голям гаф.

7. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Цитат Първоначално публикувано от Vandal
    Мдаа.
    Много по-важен въпрос би бил "имате ли домашен любимец и какъв"
    Да бе да - да си напишеш , че имаш домашен любимец и след 1-2 месеца да цъфне някой за да платиш такса.
    Такса куче няма да плащам докато не се махнат помиярите по улиците. Събират се по3-4-5 на 1 място и налитат - напр. Варна ул.Кн.Борис около бившия Детмаг 3 едри и злобно лаещи и налитащи. Пресечката на Севастопол и х-л Ч. море - 2 от същия сорт.
    То и моето не е куче , то е кокерче.

8.  

9. Тук е от
    Feb 2011

10. Тук е от
    Feb 2011

Преброих си семейството за 15 минути и лично се убедих колко е умничка системата! Разпознава пола по егн-то, пренася някои данни, ако трябва да се попълнят на други места, изписва при пропуск или грешка. Изобщо не вярвам, че дава описаните проблеми! Как тогава са се преброили толкова много хора /последно слушах, че са над 600 000/?!? Много съм доволна и благодаря на Статистикта за този шанс! Сега ще имам работа с преброител само за 30 секунди! Кеффффф Ама всеки пише гадости ей така, защото не си е прочел указанията!
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1296745825[/time]_________________________________________________

А иначе кода за достъп вече се изписва веднага след регистрацията на екрана и не се чака на мейл.

11. Тук е от
    Feb 2011

az se registrirah,ama 3/4 chasa chakam nqmam nomera za potvarjdenie na prebroqvaneto :x

cql den se zanimavam s tva tuka,nakraq kogato se registrirah i pol1lnih vsichko mi izliza druga stranica za pop1lvane "Попълнете данни за Временно присъстващо лице 1." e samo 4ma sme ... pognete mi .. a i ot 19h sledobqd chakam za nomera za potvarjdenie na prebroqvaneto ... pishete mi na poshtata mutafova_emi@abv.bg

admin/edit
    Пиши на кирилица!

12. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

emi_liq, няколко неща:

1. тук се пише на кирилица, благодаря ти, че оттук нататък ще се съобразяваш
    2. не си задала въпрос, така че няма как да получиш отговор
    3. и аз като samka се "преброих" за 10-15 мин, така че моят съвет е "чети и попълвай"
    4. ако 3. ти идва сложно, повикай някой на място. няма как от другия край на страната някой да ти попълни твоите данни

13. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Ами не беше сложно, за 3 члена 20мин., като се опитах аз да се пиша на 1, но явно не съм дорасъл и трябваше бащата да е там

За мен е добре направено и спестява време и на двете страни!

14.  

15. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

не е изненада, че мангалите пак са много специални:

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=663054

16. Тук е от
    Feb 2011

Тук първо е забранено писането на латиница, второ 10-те О-та в края на думата няма да ти помогнат да намериш това, което търсиш...
    Пробвай да зададеш въпроса си нормално и току виж някой те насочи.
    Крис

17. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Като обобщение - преброяването е добре направено според мен. Естествено, има трески за дялане, но те по-скоро са в смисъла на задаваните въпроси, а не в технологията. Самата форма и сайт са ОК, попълват се бързо, не е необходимо всичко да е наведнъж, абе екстра е.

18. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Попълних моите данни за около половин час за четиричленно семейство. С най-добри впечатления съм от сайта! Наистина грамотно свършена работа. Колкото до въпросите - също положително ми е мнението. Няма фрапиращи глупости и излишни въпроси, предразполагащи към скриване или изопачаване на информацията.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 5 ПърваПърва 12345 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Честит нов отоплителен сезон 2011/2011
    От estqwerty във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 0
    Последно: 12-10-11, 10:01
  2. Проведе се "Национален Audi Събор 2011"
    От drecolli във форум Автомобили
    Отговори: 1
    Последно: 13-06-11, 16:10
  3. Отговори: 0
    Последно: 02-01-11, 09:21
  4. 24 май- национален празник на Македония
    От dragozow във форум Коментирай новина
    Отговори: 30
    Последно: 18-06-07, 16:28
  5. Интернет до Институт по Маркетинг
    От Penata във форум Мрежи
    Отговори: 2
    Последно: 01-04-03, 11:55

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе