Регистрация на сайта на НАЦИОНАЛЕН СТАТИСТИЧЕСКИ ИНСТИТУТ за преброяване 2011
Някой успя ли да се регистрира на сайта?
Защото аз не успявам.
Стигам до края на регитрацията и дава:
Попълнените от Вас данни са записани. Паролата за достъп до системата „Електронно преброяване 2011” ще получите на посочената от Вас електронна поща.
Информация:
НСИ не гарантира доставката на паролата при наличие на проблеми от страна на Интернет доставчиците. При подобни проблеми можете да се свържете с нас всеки ден от 8.00 до 22.00 часа, включително и в почивните дни, на телефон 0700 16 310 или да зададете своя въпрос на e-mail: support@nsi.bg.
Но поща не се получава.
Re:Регистрация на сайта на НАЦИОНАЛЕН СТАТИСТИЧЕСКИ ИНСТИТУТ за преброяване 2011
Re:Регистрация на сайта на НАЦИОНАЛЕН СТАТИСТИЧЕСКИ ИНСТИТУТ за преброяване 2011
Аз сутринта успях да се регистрирам и да попълня формулярите за преброяването. За всичко (за 4 човека, жилище и адрес) ми отне около 40 минути.
И аз успях да се "преброя" електронно сутринта, но сега, когато регистрирах и нашите, паролата им нещо се бави!
А при мен изобщо не се зарежда страницата. :)
Силно издиша системата май...
Видях темата, пробвах да се регистрирам и ми каза, че имената не отговарят на ЕГН-то ми... Проверих внимателно какво съм въвел - грешка няма... Пак пробвах и като че ли мина регистрацията. Тоест, я е минала, я не... Сега ще чакам за парола евентуално.
Аз получух парола(след 4 часа чакане) и написах част от информацията.
Току що се регистрирах.Паролата се предоставя веднага,а по пощата,ако дойде.
Слаб или лошо избран мейл сървър???
След получаване на паролата някой имал ли е други проблеми?
От 11:00 чакам паролата на имейла, ще стане ли изобщо? Каква е тази гавра не знам. А си мислех , ставам , преброявам фамилията и айде. А пък то....разочарована съм. През 2 минути си проверявам пощата и нищо. Дано до края на деня си получа тъпата парола...:)))
Наистина имаше забавяне с паролата, но след като я получих, никакъв проблем при попълването. Явно имат някакъв проблем с изпращането на паролите по пощите!
А защо чакате паролата като тя се изписва директно след регистрацията на страницата с потвърждението? Даже е в по-тъмен шрифт.
Това с изписването на паролата стана в последтвие, след като се разбра че тъпата им система се срива.
Забележете само сайта на фирмата-изпълнител:
http://www.abbaty.com/
За цялата работа са платени над половин милион лева.
сутринта към 8:30 регистрацията и получаването на паролата мина за точно 3 минути, явно след това всичко се е претоварило с "нахлуването" на целокупния български народ :)
в този ред на мисли, вчера сайтът на НСИ беше една гола страница, защото го пазели от съображения за сигурност :))
или не са чували за бекъпи, или днес вече е защитен повече, когато функционира, отколкото вчера, когато не функционира :))