Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 28 от общо 28

Стани Богат - как избират такива тъпаци!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Всеизвестно е че участниците се проучват и интервюират предварително и в зависимост от това им се подбират определени по-трудност въпроси.

А доста често въпросите са двусмислени и могат да имат два правилни отговора. Плюс насочените подсказки на Кънчев.

Та в общи линии те си определят кой до къде да стигне.

Всичко според мен е една манипулация на ниско ниво

На високо видяхме, че не могат да правят и се изложиха с 100хил. който ги дадоха и после човека трябваше да ги връща Или пък всичко това си е било по план график... кой ли ги знае

Важно е музиката да свири...

2.  

3. Тук е от
    Oct 2002

Abe ne go sledq tova mnogo shtoto v Stud. Grad nqmam TV ama si mislq che vsichko e naglaseno i na onq deto vse 100 000 ne znam kakvo e stanalo ama mu dvaha mnogo tupi vaprosi - mislq che beshe tehen chovek i go napraviha shtoto gi obvinqvaha, che davat mnogo trudni vaprosi i nikoi ne moze da vzeme parite

4. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

Dockera - това за интервюирането не е верно Имам един приател, та той участва, взе 2000 лева ако не се лъжа. Та занчи идеята е, че въпросите са абсолютно произволни, никога не се знае какво може да се падне )

Публиката е така да се каже платена и наистина вземат някакви пари за седенето в студиото, защото както знаете, предаванията са на запис около месец по рано Освен това ги черпят и кафе и разни други работи ) Абе с една дума искам и аз да съм публика )

А колкото до Мишо Шамара, тъпичък е пича, ама виж как се е уредил, аз му се радвам, щом може да печели пари от глупостите си и има кой да му се вързва, нека си е тъп ко ся, разни хора разни идеали

Ама се накефих на Ванко 1, знаеше момчето, селянин малко ама поне се мъчеше да направи нещо )

5. Тук е от
    Feb 2002

Абе какво сте се заяли с Ванко 1 и Мишо Шамара, не че не ме дразнят като 'певци', и не че не бяха тъпи.

ами какво направиха Нери Терзиева и Асен Агов? и Двамата журналисти и двамата мооого умни, на въпроса за 300 лв :защо "Парите не миришат' за малко да изгорят, че това всеки средно интелигентен човек го знае, а ако не го знае - единственото миризливо нещо в отговорите беше тоалетната.

Та се наложи Кънчев да ги спира 4 пъти да не кажат баня.

Добре че беше с благотворителна цел точно това предаване.

А иначе, че правят подборка на въпросите - правят, аз съм се заканил да направя статистика, ама нека ми оправят видеото, че не мога толкоз бърже да реагирам с записването

6. Тук е от
    Jan 2003

Abe sa li razbirate 4e bulgarite sa malko glupavi ? lele mi kvo da kaja 4e vsi4ki sme edno zle . A i igrata si e naglasena be [:-paperbag]

7. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2003

I spored men igrata se kontrolira. Ne moje da imash niakakyw biznesplan i w nego da zalagash golemi neizwestni promenliwi ... Wyprosite moje bi se opredeliat ot profile-a, kojto si syzdawat za teb na baza dadenata im informacia (predpolagam, che ako izlyjesh si ima tochka w uslowiata na igrata za diskwalifikacia - edin wid wyrzwane na gashtite). Imam symnenia che i po wreme na samata igra moje da ti byde promeniana posokata i slojnostta na wyprosite ... Kakwo da se prawi? "Siromah chowek, jiw diawol" kakto sa kazali horata. W BG wsichko chujdo go wnasiame i go deformirame po nashenski ... :-)

A za 100-te hiliadi - i az sym za towa, che rabotata e wytreshna s cel shumene okolo igrata. I bez towa w poslednite meseci im padna mnogo niwoto ...

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2002

Nqmam ideq realno kakva e sistemata, no e sigurno che igrata se kontrolira po nqkakuv nachin - Fx_Expo razsujdava adski logichno, ideqta za 'golemite neizwestni promenlivi' e fakt samo kogato se pripokriva ot ideqta za samoto nachinanie

10. Member
    Тук е от
    Oct 2002

<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">che i po wreme na samata igra moje da ti byde promeniana posokata i slojnostta na wyprosite <hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

Това би било мн.жалко и би опорочило и дискредитирало ужасно играта - това си е една върховна манипулация

<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">A za 100-te hiliadi - i az sym za towa, che rabotata e wytreshna s cel shumene okolo igrata<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

Съгласен съм че човека е бил вътрешен, но това за рекламния трик ми звучи неуместно - по-скоро прави лоша услуга на играта.Та припомнете си че около месец по-рано се тиражираше по вестниците че 100-те хил. са паднали, т.е записът на въпросната игра е правен толкова дълго време преди да го излъчат и изтичането на информация направо уби играта(никаква реклама не е това).Помислете само: сега знаем че ако някой спечели 100 хил. това всъщност се е случило преди доста време и няма начин да не се разчуе, а щом не се е разчуло то следва че никой не ги е взел и нищо интересно не се е случило т.е. няма смисъл да се гледа предаването тази вечер(предварително знаем че няма да има сензация).Къде е тръпката тогава?!

11. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">

... а щом не се е разчуло то следва че никой не ги е взел и нищо интересно не се е случило т.е. няма смисъл да се гледа предаването тази вечер(предварително знаем че няма да има сензация) ...

<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

Az otnowo moga da posporia po wyprosa :-).

Ako predwaritelno se pusne ogranichen (kontroliran) sluh, towa pomaga na horata da "naostriat uchi", da nasochat wnimanieto si kym opredelen chasowi pojas na dadena telewizia. Kolko li sa horata, koito shte znajat che niakoj e minal wsichkite wyprosi i niama da iskat da gledat tochno towa predawane?!? T.e. sled kato se pusne informaciata, zritelite ochakwashti towa predawane (sys 100-te hiliadi) i slediashti weche redowno show-uto (i reklamite w nego) se mnojat ...

Dawam ti analogia s cialoto "sborishte" ot "zwezdi" po zapadnoto krajbrejie na USA :-). Ako shte e zwezda, to tia triabwa da prawi neshta, zaradi koito shte se shumi okolo neja ... inache na nejno miasto idwat drugi oshte po-naporisti kandidati/ki. Zakon w biznesa - triabwa da se prikowe reda na misli na potencialnia klient kym predmeta na predlagane (film, stoka, ideja) ...

Malko se pootplesnah, no sentenciata nadiawam se e jasna :-)

12. Member
    Тук е от
    Feb 2001

Аз мисля, че става въпрос за след това. Ето, сега не се чува нищо, тоест явно никой не е спечелил 100-те хиляди. Тогава за какво да гледам? Аз и не гледам де, само случайно ако попадна на него, нещо което ми се случва доста рядко. Виж, ако се чуе, че е спечелил някой сумата ще гледам. Но сега просто няма смисъл .

13. Member
    Тук е от
    Oct 2002

FX_Expo виж какво казва X-RAY той ме е разбрал перфектно - точно за това става въпрос(и моля те пиши на кирилица поне дългите постове щото ме заболява главата докато ги прочета

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2001

Ми менеми е интересно как така никой не можа да вземе стоте хиляди. Те да не са толкова шашави да ги дадат?

Освен това понякога има стряшно лесни въпроси на които теиа хабиат и трите жокера.

16. Тук е от
    Feb 2003

Аз смятам че те подбират вапроси за очастниците според това какво са учили!Защото винаги и забиват едни гадни вапроси на деветия вапрос!

Аз смятам че играчите не са тапи а операторите са гадни!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Как изведнъж станах богат
    От profyt във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 20
    Последно: 25-10-10, 16:37
  2. Задача 311 (Стани богат)
    От kamenf във форум Логически задачи
    Отговори: 19
    Последно: 30-03-06, 10:29
  3. Гледахте ли Стани Богат?
    От Araiz във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 12
    Последно: 02-07-05, 18:01
  4. Задача 150 (СДС [стани да седна] )
    От Krusteva във форум Логически задачи
    Отговори: 23
    Последно: 29-01-05, 17:59

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе