Страница 3 от 3 ПърваПърва 123
Резултати от 31 до 36 от общо 36

Една анкетка

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2003

Една анкетка

Аз не хода на фитнес ама често се шматкам навън(ходя до клубове когато компа е зает).А пък и без тва сам болен от Асма и барзо се запахтявам когато тичам.Не ходя на фитнес защото и там барзо ми омразва.И аз сам постоянно на компа!!!

Просто не вийдам смисал да се ходи на фитнес!

2.  

3. Тук е от
    Jul 2002

Една анкетка

е тея последните три поста ме разбиха

иначе - карате и фитнес тренирам, а за бицепс най вече с бира

4. 3Di
    3Di е офлайн
    Member Аватара на 3Di
    Тук е от
    Dec 2001

Една анкетка

хе, тука цял отбор се събра с бирата-мноо спортисти, мноо нещо...само Ghosta ме тревожи малко с тва мехлемче...., ма да допуснем, че той си знае...[B)]

5. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Една анкетка

<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Ghost

Няма страшно! Ghost-ът [:-ghost] е подготвен [8D] - взел съм си мехлемче от змийска отрова. Чудесно е за разтегнати сухожилия, натъртвания и схващания, а най-хубавото е, че и на вкус е прекрасно и действа като [:-jump] power-up . Едва се сдържам да не го премляскам цялото.[:-piggy]

<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

Бе аз се чудех защо съскаш в някои постове []

Мене сега ме е ударила яко мускулната треска, че се завърнах в спорта с тежести след година мързелуване.... матата си трака.... []

6. Member
    Тук е от
    May 2002

Една анкетка

леле ма сте спортисти - аз само един спорт практикувам ама има малолетни инепълнолетни тука - няма да влизам в подробности

7. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Една анкетка

<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by geniusloki

леле ма сте спортисти - аз само един спорт практикувам ама има малолетни инепълнолетни тука - няма да влизам в подробности

<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

цък, цък, цък, цък - колко колоритно [8)][]

8.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 3 ПърваПърва 123

Подобни теми

1. Една идея :))
    От marian1 във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 32
    Последно: 28-11-09, 22:25
  2. една песен
    От krumata във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 0
    Последно: 01-12-07, 12:46
  3. Една игра...
    От Garu във форум ИГРИ
    Отговори: 0
    Последно: 08-04-06, 11:52
  4. И още една игра .......
    От bobby във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 12
    Последно: 23-04-04, 10:44
  5. Една задача
    От The Mask във форум Мрежи
    Отговори: 8
    Последно: 18-04-03, 14:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе