Регистриран съм в сайта на НАП - обаче вътре няма възможост да провериш колко и какви данъци имаш да плащаш ( поне аз не видях ) . Има възможност за плащане , но не и проверка - или аз да не съм забелязал .
Проверка може ли да се направи по нета ?
Регистриран съм в сайта на НАП - обаче вътре няма възможост да провериш колко и какви данъци имаш да плащаш ( поне аз не видях ) . Има възможност за плащане , но не и проверка - или аз да не съм забелязал .
Проверка може ли да се направи по нета ?
Би трябвало да не може. По нета обаче може да подадеш искане за "Удостоверение за наличие или липса на задължение".
Мда - днес си проверих на една каса данъците - 30 лв . Нищо работа ама пък мисля си че както можеш по нета да ги плащаш би трябвало и да можеш да разбереш какво и колко трябва да платиш . Иначе се губи цялата идея . Първо да проверяваш физически ( на гише ) какво и колко имаш да даваш , и после по нета да го плащаш .
Пич, май пропускаш факта, че живееш в българия и логика в администрацията ако има, значи нещо е сбъркано!
Тези работи не се правят с идеята за улеснение на данъкоплатците, а някой да прибере някви кинти, но с идея за допълнително