Първоначално публикувано от
Adi I Здравейте,
по принцип не съм от писателите по форуми, а повече от четците, но след като прочетох този коментар, реших, че трябва да отговоря, тъй като всеки има прово на мнение, както господина по-горе, така и аз.
Аз съм тази продавачка в магазин Баня Стил, която обслужва господина изразил мнението си, с две думи аз съм тази измамница
Да, в магазини Баня Стил, цената на проекта е 50.00лв, като ако клиента си закупи плочките от нас му се връщат или приспадат 20.00 лв, или така заплатената цена на проекта е 30.00лв. Да има магазини, в които проекта се приспада изцяло, но те работят с непрофесионални и дори безплатни програми, които почти всеки може да изтегли от Интернет. При нас проекта е платен, тъй като ние работем с професионален проектант, който се занимава само с проектиране на бани и работи с необходимите архитектурни и дизайнерски програми. И все пак това си е политика на магазина и господина беше запознат с това условие и се е съгласил с него. Относно „измамата“ с плочките, винаги, когато взимаме проект за изработка проверяваме преди това наличностите на плочките, така беше и в този случай – плочките бяха налични, а от въпросните декорни плочки имаше налични 46 броя. Господина ни каза, че много бърза, а дойде след 4 дни, след като беше видял проекта си, за съжаление за това време от декорите бяха останали само 8 бр. Аз разбирам, че това е ужасна ситуация, но тъй като фабрика HALCON си има официален вносител за България, и всички магазини теглим плочките от него, нямаше какво да направим, тъй като те ги бяха продали, а ако господина беше казал, че проекта му харесва, или че не му харесва и иска да променим нещо в него, но ще се спре на тези плочки, ние можехме да ги запазим, но тъй като нямахме никаква реакция от него, нямаше как да знаем дали ще се върне изобщо, и дали ще иска плочките. А ако беше се обадил да каже, че е недоволен или да попита какво може да се направи, ние щяхме да му предложим да му направим проект, с други плочки или да му върнем парите, тъй като ние искаме клиентите ни да са доволни и ако има проблем да се опитаме да го разрешим. Наистина много неприятно, но това не е нещо, което можем да поправим, то не зависи от нас, нито можем да вземем плочките от човека, който си ги е купил, нито можем да ги поръчаме от фабриката, тъй като оказа се, те бяха планирали производство за след месец, а налични там нямаше.
И последно да кажа, че да се сравнят цените е много лесно, тъй като в почти всички сайтове вече има цени, дали ги продаваме по-скъпо или точно обратното
всеки сам може да прецени, плочките са серия COLOURS на фабрика HALCON.
Повече от ясно ми е, че неможе всички клиенти да са доволни, винаги има доволни и недоволни, но ние наистина се стараем в обслужването, което предполагам и господина може да потвърди? Аз уважавам мнението на този господин, въпреки че не съм съвсем съгласна – чак пък измамници, затова си позволих да напиша и моето мнение
Аделина
продавач-консултант
Баня Стил