6to ne wzemete da se syberete w nqkoi deto jiwee w Centura, hem po ewtino, hem po-toplo i udobno. Az tyk wijdwam 1-2 deto wjiweqt bash w centura i sym sigyren che biha daje i snimka naprawili.
6to ne wzemete da se syberete w nqkoi deto jiwee w Centura, hem po ewtino, hem po-toplo i udobno. Az tyk wijdwam 1-2 deto wjiweqt bash w centura i sym sigyren che biha daje i snimka naprawili.
Ti ako iskash moje i kupon v McDonald's da si napravim
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by DJ
Abe ti nali kaza - Subota(25.01) - primerno v 15.00 chasa.
Samo kajete kude e tova neshto Alba!!!
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Не е ли малко рано?!?
М/у другото каква е целта на сбирката да ядем/пием или ще си говорим.
Не че в 3ч не мога да говоря/пия ама ...
Abe vse pak shte ima li sreshta?!?
Ами среща се надявам, че ще има, ама аз предлагам да е към 5 часа, 3 е много рано май
Какво ще кажете ...
Та значи - последни данни, <font size="4">Събота 25.01, 17.00 часа, място на срещата бирария АЛБА срещу Партийния дом!</font id="size4">
Ами мисля че засега е това, ако има недоволни да пишат, щото остава малко време !
Е пък точно сега намерихте да се събирате, като ще си ходя в Разград! [:-censored]
Кайсия .. То много хубаво, ама в 5 4аса как ще се познаем. Аз да нося ли нещо под мишница, я клавиатура, я мишка да си окача на врата, щото то табела с надпис Сетком.бг не върви да нося (Стария трик с червен карамфил в едната ръка и прасенце под другата мишница не върви май, туй го праихме когато IRC беше на мода
Кайсийка.. То много хубаво ама въпросат е като сберем там как ще се познаем? Преди когато IRC беше модерно го правихме с карамфил под едната мишница и прасенце под другата мишница, ама сега ве4е не върви така Кази как да се познаем? Или ще си приказваме за компютри на висок глас ??
Аз това още един път ако го напиша ще ми е за сефте
Че се познаем бе, нема страшно, то не е трудно, колко човека ще чакат отпреде в 5 часа точно ???
Иначе, за закъснелите - 088 216420, моя тел.
И айде пишете кой ще идва и кой не, щото да се разбере ще се състои ли събитието или не ...
I az i oshte 2-3-ma chovetka s mene(koito pishat vuv foruma de...)