Страница 1 от 5 123 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 63
Like Tree5Одобрявам

Проблем с котки

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Проблем с котки

имам въпросния проблем и искам да го ... хмммм... "реша"

като изключим очевидното отстрелване или натикване в чувал, някой да е чувал за някоя химическа субстанция, която да ги убеди да се преселят в един по-добър свят? принципно са с много чувствителни организми и усещат опитите за убеждаване с много от по-разпространените средства, и ги избягват...

2.  

3. Senior Member Аватара на Wise
    Тук е от
    Oct 2004

Re:Проблем с котки

Пробвал ли си с валериан, но някъде по-далечко от входа/двора?
    Като деца сме си правили такова забавление - не е истина какво става.....

4. Member
    Тук е от
    Feb 2005

Чувал съм, че кучегона действа и на котките по същия начин. Много по-хуманно средство е. Ако имаш познат който има такова у-во вземи за проба. Ако действа може би ще се наложи да измислиш някакво алтернативно захранване и да го оставиш известно време включен на мястото, където се събират. Аз имам също ядове с няколко котки. Имам ротвайлер и всеки път като излезем от входа ми къса ръцете да се дърпа за котките. Имам въздушен пищов ама ако отстрелям някоя ще бера големи ядове с бабките и дядките които ги хранят. Каня се да взема един кучегон, но все още не съм опитвал. Че даже и на терасата ми се качват /живея на 1 ет/, ама онзи ден кучето ми успя да докопа едната, ама нали си е добричък не я удуши, ами я пусна но не вярвам пак да посмее да се качи
    ПП а иначе подобни кучешки проблеми се решават лесно с кренвирш и в него рибарска кука-тройка, ама не съм рибар не зная дали има подходящ размер куки за котките.

5. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

аз ако си доведа овчарката от вилата, за 2 дена котка няма да остане в квартала, ама търся изпълними варианти
    отстрелването съм го споменал, ама нали вече ще се лежи в затвора за убийство на "приятели" на човека?
    кукички... котките, доколкото знам, не гълтат лакомо като кучетата, така че ми се струва също слабовероятно

някакво менделеево решение?

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Валериан-ът е като дрога за котките. Почва едно търкане , мъркане , "четкане"

7. Banned
    Тук е от
    Jan 2006
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Вече на пазара има доста мощни пневматични пушки , пцп с бутилки с въздух под огромнои налягане , стрелят с 9 мм оловни муниции и повалят средно голямо животно , предлагат се с оптика и заглушител с който почти нищо не се чува.

Кукички и отрови не помагат , много хитри животинки са.

А и с какво ти пречат по точно ако не е тайна.

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Ами моят проблем с котката дето ме притесняваше го реших с една подобна пушка GAMO CFX 5.5 даже не разбра от къде и дойде.Дори не е нужен заглушител.А пушката си я ползвам и сега за кеф- спортна стрелба
    и някой друг фазан или заек.

10. Member
    Тук е от
    Feb 2005

Цитат Първоначално публикувано от granity
    Ами моят проблем с котката дето ме притесняваше го реших с една подобна пушка GAMO CFX 5.5 даже не разбра от къде и дойде.Дори не е нужен заглушител.А пушката си я ползвам и сега за кеф- спортна стрелба
    и някой друг фазан или заек.
    Всичко това което си правил/правиш си нарушил няколко закона. Един ден ще се намери "доброжелател" и ще разбереш за какво иде реч. Решаването на проблема с котките със химическа субстанция крие рискове за хора. Колкото и да се внимава, не се знае какво ще се случи.

11. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Съзнателно съм ги нарушил.Нима не виждаш какво се случва в ежедневието дори тези който творят законите ги нарушават.Въпросната котка съсипа папагал за 2000лв.нямаше как да и се размине при условие,че утре пак щеше да доиде.

12. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

За кучета става със ксилитол. Ама за котки незнам и не съм се интересувал, защото ги харесвам. Иначе ксилитола е подсладител и е полезен за хората, но за мастиите вреден.

13. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

И как можете да си обременявате кармата така?! Ми утре като се преродите в плъх...

14.  

15. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

явно за котките не е чак толкова, но за сметка на това вездесъщият и неподлежащ на съдебни процеси интернет казва следното:

http://www.vetinfo.com/toxic-food-cats.html#b

16. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Кви хора се без сърца

17. Member
    Тук е от
    Feb 2005

Цитат Първоначално публикувано от VeleV.Klima
    Кви хора се без сърца
    А когато мазето се напълни с бъпхи и оттам почти целия ни апартамент, тези 'сърцатите' които хранеха котките в мазето от нашия вход пръста не си мръднаха. Когато ликвидирах едната веднага се взеха мерки и запушиха всички дупки и ги разкараха оттам. Но няколко пъти пръсках у дома против бълхите. Аз също имам куче и обичам животните, но когато се превърнат в проблем помага само
    ivelin1980 одобрява това.

18. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Цитат Първоначално публикувано от VeleV.Klima
    Кви хора се без сърца
    кви хора сте лицемери !

аз имам куче, за което се грижа. ти какво имаш?
    в смисъл да си го гледаш в апартамента или в къщата, да си го храниш, обезпаразитяваш, ваксинираш и да пазиш другите от него?

тръгнали 2 бабички и една освидетелствана да хранят бълхарниците на квартала, да ми се трупат пред моя и съседния вход, да се*ат около колите, да се качват с кални лапи и да драскат боята, да ми повръщат по предния капак, а задните ми калници да са целите в драскотини, а след като съм дал 15 лева за измиване, на следващия ден да си заваря колата все едно съм агроном и съм дърпал ремарке през полето

бабишкерата може да отделя 35 стотинки на ден да храни котките, но няма да дойде да ми плаща през ден по 15 лева за автомивка или 500 за пребоядисване на капака или калниците, нали?

който иска да има котка или куче, да си взима желания брой и да си ги гледа, както се гледа домашен любимец, а не да хранят помиярите, които да хапят минувачите, както се случи преди 10-ина години с баба ми. да я нося аз на ръце, защото някаква гнусна мастия й скочила изотзад и й сдъвкала петата, че да не знаеш за бяс ли да я ваксинираш, мастията ли да търсиш да пребиваш в квартала...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 5 123 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1
    Последно: 10-04-14, 08:34

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе