Хаха, ксилитола действал и на котките. Аз отдавна се каня да го пробвам на някое куче.Първоначално публикувано от FearMe
Хаха, ксилитола действал и на котките. Аз отдавна се каня да го пробвам на някое куче.Първоначално публикувано от FearMe
[quote=FearMe
да се качват с кални лапи и да драскат боята, да ми повръщат по предния капак, а задните ми калници да са целите в драскотини, а след като съм дал 15 лева за измиване, на следващия ден да си заваря колата все едно съм агроном и съм дърпал ремарке през полето
бабишкерата може да отделя 35 стотинки на ден да храни котките, но няма да дойде да ми плаща през ден по 15 лева за автомивка или 500 за пребоядисване на капака или калниците, нали?
[/quote]
Смени си колата с такава, на която предния капак е силно наклонен и с висок таван. Няма да го имаш този проблем )
Не съм лицемер. Аз обичам животните утре 24ти става година откакто ми умря кучето и страшно много ми липсва винаги като гледам снимки и си спомням за него ми текат сълзи. Хора който мразят животните такива са и с хората.
ти колко и какви животни имаш, и от улицата ли са "осиновени" ?Първоначално публикувано от aimilios
--------------
velev, ама ти сериозно ли го вярваш това нещо за любовта и омразата?
и гледай сега какво мога да ти предложа: излез на улицата и осинови едно улично куче и ми докажи, че си повече човек от мен
ок?
хехе, като говорим за лицемерие, я хвани една котка, удуши я собственоръчно и ми докажи, че ти стиска да им видиш сметката някои от химическите похвати може и да са по-мъчителни. ето например, аз съм лицемер - ям месо, пък не мога да утрепя нищо по-висше от муха.
Аз така като чета темата, виждам проблема в бабките, а не в котките, но феарми няма да трови бабките, а ще трови котките.
Взе ми думите от устата!Първоначално публикувано от BLUE1
Колкото до котките (уличните) - където ги няма тях, там идват мишките и плъховете. Ходейки по мазите те ги прочистват и не дават на популацията им да се разрастне. Не забравяйте, че в градски условия те нямат друг естествен враг. А и не съм чул май за нападнат човек от глутница бездомни котки на улицата. Така че оставете котките на мира!
Всичко си има граници -ако са събрали 10-20 котки си е ужас .Няма ли Екоравновесие ли беше там -нали това им е работата? Но главния проблем са бабетата -и да разкараш котките ,пак ще ги съберат.
Така е! Проблема е в бабетата и това, че ги хранят. Тогава те се приучват и се събират. Иначе котките не са като кучетата - те си ходят и живеят сами.
Аз лично имам котка която ми беше дадена от сестра ми , щото забременя , също така и около 25 канарчета ..Първоначално публикувано от FearMe
Трябва да има закон забраняващ храненето на улично животно и глобите да се много големи. Напоследък се забелязват много дебели котки. Познайте защо са такива? От разните изкуствени храни с които ги хранят разни хора. Аз обичм котки, но не ги храня. Освен това те без проблем си намират храна в големия град.
Така е! Не зная какво им слагат в тия храни, но когато свикнат с тях, не хапват нищо друго. Моята е вече твърде дърта, но не посяга нито на риба, нито на салам, шунка или луканка. Признава само сухите гризки или хапки в пликче. Взета е от улицата като съвсем малко коте и никога не е напускала къщата. Беше голяма борба с жена ми да остане при нас, но накрая аз и малкия син надделяхме. Много години е любимка на всички.
Твоята красавица не посяга на риба и салам, но с голямо любопитство гледа чашката
Да ама сега си пиете вискито заедно....Първоначално публикувано от Lupus
FEAR ME имам радикално решение, което ще промени мисленето на бабетата...:
1.Купуваш евтинин салам или риба цаца и валериан и каквото беше където събира котките.
2. първата седмица поливаш вечер вратите на бабките с валериан, така че котките да се събират, пикат акат, мякат и т.н. пред вратите на тези бабки...
След едно месечн "обработка" на бабките по този начин те самите ще гонят котките
3.Ако не стане само с валериан слаш и по 1-2 резенчета колбас или по 2-3 рибки цаца поръсени с валериан...
Успех...