Страница 2 от 5 ПърваПърва 1234 ... ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 63
Like Tree5Одобрявам

Проблем с котки

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Re:Проблем с котки

Цитат Първоначално публикувано от FearMe
    явно за котките не е чак толкова, но за сметка на това вездесъщият и неподлежащ на съдебни процеси интернет казва следното:

http://www.vetinfo.com/toxic-food-cats.html#b
    Хаха, ксилитола действал и на котките. Аз отдавна се каня да го пробвам на някое куче.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

[quote=FearMe
    да се качват с кални лапи и да драскат боята, да ми повръщат по предния капак, а задните ми калници да са целите в драскотини, а след като съм дал 15 лева за измиване, на следващия ден да си заваря колата все едно съм агроном и съм дърпал ремарке през полето

бабишкерата може да отделя 35 стотинки на ден да храни котките, но няма да дойде да ми плаща през ден по 15 лева за автомивка или 500 за пребоядисване на капака или калниците, нали?
    [/quote]

Смени си колата с такава, на която предния капак е силно наклонен и с висок таван. Няма да го имаш този проблем )

4. Member
    Тук е от
    Nov 2011

Оставете животинчетата на мира

5. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Не съм лицемер. Аз обичам животните утре 24ти става година откакто ми умря кучето и страшно много ми липсва винаги като гледам снимки и си спомням за него ми текат сълзи. Хора който мразят животните такива са и с хората.

6. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Цитат Първоначално публикувано от aimilios
    Оставете животинчетата на мира
    ти колко и какви животни имаш, и от улицата ли са "осиновени" ?

--------------

velev, ама ти сериозно ли го вярваш това нещо за любовта и омразата?

и гледай сега какво мога да ти предложа: излез на улицата и осинови едно улично куче и ми докажи, че си повече човек от мен
    ок?

7. Member Аватара на XIIID
    Тук е от
    Dec 2002
    Живее в
    Burgas, Bulgaria

хехе, като говорим за лицемерие, я хвани една котка, удуши я собственоръчно и ми докажи, че ти стиска да им видиш сметката някои от химическите похвати може и да са по-мъчителни. ето например, аз съм лицемер - ям месо, пък не мога да утрепя нищо по-висше от муха.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Аз така като чета темата, виждам проблема в бабките, а не в котките, но феарми няма да трови бабките, а ще трови котките.

10. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от BLUE1
    Аз така като чета темата, виждам проблема в бабките, а не в котките, но феарми няма да трови бабките, а ще трови котките.
    Взе ми думите от устата!
    Колкото до котките (уличните) - където ги няма тях, там идват мишките и плъховете. Ходейки по мазите те ги прочистват и не дават на популацията им да се разрастне. Не забравяйте, че в градски условия те нямат друг естествен враг. А и не съм чул май за нападнат човек от глутница бездомни котки на улицата. Така че оставете котките на мира!

11. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Всичко си има граници -ако са събрали 10-20 котки си е ужас .Няма ли Екоравновесие ли беше там -нали това им е работата? Но главния проблем са бабетата -и да разкараш котките ,пак ще ги съберат.

12. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Така е! Проблема е в бабетата и това, че ги хранят. Тогава те се приучват и се събират. Иначе котките не са като кучетата - те си ходят и живеят сами.

13. Member
    Тук е от
    Nov 2011

Цитат Първоначално публикувано от FearMe
    ти колко и какви животни имаш, и от улицата ли са "осиновени" ?

--------------

velev, ама ти сериозно ли го вярваш това нещо за любовта и омразата?

и гледай сега какво мога да ти предложа: излез на улицата и осинови едно улично куче и ми докажи, че си повече човек от мен
    ок?
    Аз лично имам котка която ми беше дадена от сестра ми , щото забременя , също така и около 25 канарчета ..

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Трябва да има закон забраняващ храненето на улично животно и глобите да се много големи. Напоследък се забелязват много дебели котки. Познайте защо са такива? От разните изкуствени храни с които ги хранят разни хора. Аз обичм котки, но не ги храня. Освен това те без проблем си намират храна в големия град.

16. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Така е! Не зная какво им слагат в тия храни, но когато свикнат с тях, не хапват нищо друго. Моята е вече твърде дърта, но не посяга нито на риба, нито на салам, шунка или луканка. Признава само сухите гризки или хапки в пликче. Взета е от улицата като съвсем малко коте и никога не е напускала къщата. Беше голяма борба с жена ми да остане при нас, но накрая аз и малкия син надделяхме. Много години е любимка на всички.

17. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

Твоята красавица не посяга на риба и салам, но с голямо любопитство гледа чашката

18. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от Lupus
    Беше голяма борба с жена ми да остане при нас, но накрая аз и малкия син надделяхме. Много години е любимка на всички.
    Да ама сега си пиете вискито заедно....

FEAR ME имам радикално решение, което ще промени мисленето на бабетата...:

1.Купуваш евтинин салам или риба цаца и валериан и каквото беше където събира котките.

2. първата седмица поливаш вечер вратите на бабките с валериан, така че котките да се събират, пикат акат, мякат и т.н. пред вратите на тези бабки...
    След едно месечн "обработка" на бабките по този начин те самите ще гонят котките

3.Ако не стане само с валериан слаш и по 1-2 резенчета колбас или по 2-3 рибки цаца поръсени с валериан...

Успех...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 5 ПърваПърва 1234 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1
    Последно: 10-04-14, 08:34

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе