за мен gadget изчерпа темата за думата "lamer"
извън темата: за "guy" или "gay" говориш?
щото второто не го намерих като веселяк []
за мен gadget изчерпа темата за думата "lamer"
извън темата: за "guy" или "gay" говориш?
щото второто не го намерих като веселяк []
Legolas в h I can`t Sit Down - това е втората или третата ария на Порги и Бес на Гершуин (сори за екзотичния пример) се пее "Today I is gay and I is free" диалекта е наистина брутален но се превежда като "днеска ми е весело и съм свободен" [:D] боже какви примери само ми идват на ум . А колкото до "недодялан компютърджия" недодялан е дума която може да се разтълкува по няколко начина и не е задължително всичките и тълкования да са отрицателни [:D] хммм което ме навява на мисълта за създаване на тълковен речник. Като се замисли човек доста от компютърната терминология се е самозародила спонтанно. И доста от термините не са съвсем уточнението, а нали точно това е смисла на един термин - дума която исказва някакво понятие недвусмислено.
abe idete si IRC i ostavete hroata namira tuk ok ? naprednali u4astnici ! ? ! ?
smeshnici ! aide na selo pri ATANAS kojto i da e toj ....
i neka seloto vi se radva na malkite momi4enca i vie za edno s nego
Graphic- taka da bude to4ka po vuprosa. Pove4e nqma da prikazvame za teq raboti, ama za6to az izlizam vinoven? Lorda zapo4na purvi. Ako ne sum prav dokajete obratnoto!!! :-)
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by ru-boy
Hubavo e che ima hora s razlichna gramotnost i intelekt - tova pravi jivota cveten i interesen, a men me zabavliava izkluchitelno mnogo ....[:D][:D][:D]
---------------
maj izcherpahme temata ... (jalko...)[:-dopey]
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Kakvo iska6 da kaje6 s tova
Ако всички бяха разбирачеви нямаше да е интересно, нали? Според мен това е искал да каже. Иначе нямаше да ги има професионалните вицове примерно. И много много други неща
Без 3Di закъде сме? Ей, кратуни, я да млък, че 3Di ще излезе, че я е нямало... и тогаз... :~~~\
LAME = LINUX ADMINISTRATION MADE EASY
Поздрав за почитатели на PING FLOOD....OOOOOPS...PINK FLOYD
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by ru-boy
Lameri sa tezi deto v I-net clubovete Kreshtiat naj-mnogo ot vsichki. Naprimer "Ne mi gledaj parolata na E-maila, zashtoto shte ti pusna virus i she vidish togava ...." i vse takiva ot tozi rod, no zadyljitelno na visok glas, za da mogat da go chuiat vsichki....[:D]
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Т'ва и ламери не са [] Такива се правят на луди, докато ламерите си вярват, че могат и знаят [:D] Като мен примерно! []
ХАХХАХАХАХАХАХХА
Ami tezi koito se pi6at po 4ata naprimer XAKEPA i t.n. golemi otvorkovci. Zapla6vat, 4e mogat da mi vlqzat v basa danni dimek da mi skapqt win- a. takiva *****i nai- mrazq.