Със стария касов апарат си бяхме купили и програмата FprintWin. Сега при смяната на устройствата програмата не иска да тръгне. Пише, че проблема е в серийния номер. Някакви варианти как да оправя това? Или да експортна стария номер към новия апарат?
Със стария касов апарат си бяхме купили и програмата FprintWin. Сега при смяната на устройствата програмата не иска да тръгне. Пише, че проблема е в серийния номер. Някакви варианти как да оправя това? Или да експортна стария номер към новия апарат?
Може би версията на програмата е стара и не разпознава новия апарат?
Пробва ли да ъпдейтнеш версията до последната: http://www.datecs.bg/en/news/New-FPr...n-3-1-2-89/478
С Датекс се пробвах да се свържа половин 1 час и се отказах...Първоначално публикувано от FearMe
Иначе свалих последната версия, защото в старата новия апарат го няма като устройство. Но проблема че, номера които са ми дали и ползвам от няколко години не работи...
регистрационният номер на програмата е вързан със серийния номер на апарата. не можеш да я използваш на друг апарат освен ако не ти дадат нов номер за новия апарат.
Ако използваш примерно продуктите на микроинвест там вече апаратите не се нуждаят от FprintWin - апарата директно комуникира със софтуера.
Попитай производителя на складовия или магазинския си софтуер дали новите му версии не поддържат директна връзка с апаратите.
Изтегли си нова версия на FPrinat-a от сайта на Датекс,за да го има и твоето устройство там,и им звънни да им искаш нов сериен номер за
регистрация на програмата,за нови устройства е безплатно
Благодаря за информацията. Утре ще заредя телефона хубавично и ще звъня докато ми вдигнатПървоначално публикувано от lubopiten
@Pat за съжаление производителя на софуера не е заложил такива функции. Нещо повече софтуера работи само с Fprint на датекс(не работи с други касови апарати...
ти какво реално искаш да правиш с тази програма да настройваш нещо по апарата или да го караш да принтира през нея? В сайта им има софтуер за устройствата им. Но това, което си писал ми се струва че имаш програма която следи постоянно какво става в компютъра ти и при наличието на бон го праща към принтера?
Важно е, че си слушал музика и са ти казали, че твоето мнение е важно за тях.Първоначално публикувано от glowndark
Да имам складова програма, която посредством Fprint праща информацията към КА и тои вади касовите бележки (апарата се използва като фискален принтер)Първоначално публикувано от glarus
@Mega - не слушам музика, звъня директно в сервиза
звъни на търговците,не на сервиза...виж телефоните от кутията/паспорта на апарата.Първоначално публикувано от glowndark
Новият К.А изискава нов Ф-принт код. И се дава БЕЗПЛАТНО от Датекс вече.
след като го имаш - слагаш го в настройките на f-print и си готов.
ПП
Кабела също трябва да се смени - различен е.
ппп
Коя програма ако не е тайна
Програмата не е "световно известна" така, че няма да ти говори нищо.Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
Дано не си прав за кабела, миналия ден тези от поддръжката влизаха в апарата да му оправят настройките със същия кабел и програма за настройка...