Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 26 от общо 26

Пчелен мед

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Re:Пчелен мед

ще помоля всички да се придържат към темата, а именно - продажба на мед

ако някой иска да коментира друго - има си раздел "дъра-бъра"

2.  

3. Member
    Тук е от
    Aug 2002

Това не е ли дъра-бъра?

4. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

извинявам се

изпуснал съм момента на разделяне на темата и недогледах, че вече не е в "продава"...

5. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от FearMe
    извинявам се

изпуснал съм момента на разделяне на темата и недогледах, че вече не е в "продава"...
    Паника голяма с този мед ни образуваха на всички модератори Колев - един буркан за екипа да пратиш, че много енергия отиде зян в темата ти.

6. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

а пък най-голямата ирония е, че аз мед не ям
    искам, но не мога - миризмата ми е зверски тежка, от самия него ми се свива цялата носоглътка

иначе меденки пукам до забрава

единственият мед, който мога да... понеса донякъде, е този от магарешки трън

в рода на баща ми имаше медари, но се споминаха, така че няма кого да питам за специфичните особеност на меда от магарешки тръни

kolev, малко вътрешна информация да споделиш, ако обичаш?

7. Member
    Тук е от
    Aug 2002

Хаха, да меда от магарешки тръни е много търсен, защото много помагал за "вдигането на самолета". За да се събере такъв мед трябва да се намери голяма поляна с това растение, но за жалост в районите където имам пчели няма голям масив от този трън и не мога да кажа колко е хубав и дали има някакъв ефект.

А за меда, който ще стимулира модераторите няма никакъв проблем, дайте само адрес за доставката.
    Опа, май трябваше рушветите да се дават под масата и с ЛС хахахахаха

8.  

9. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

представа си нямам за митовете, които циркулират около различните видове мед

при мен по-скоро е въпрос за закачка между мен и всички кои близки, които са наясно с моята физиологическа непоносимост и се надпреварват да проверят границите й

въпросният мед е почти напълно лишен от агресивния аромат и вкус на всички останали, които съм пробвал, което го и прави относително поносим за мен. и под
    "поносим" разбирай не ядене с лъжица, а разтваряне някакво количество в някаква напитка

наистина ли е с такива характеристики въпросния вид мед или са ги метнали при покупката?

ИСКАМ да мога да ям мед, но организмът ми е на друго мнение

10. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Хмм, и аз не съм знаел, че медът от магарешки бодил има подобен рекламиран ефект.
    Преди години, един дядо ми набута такъв - повече няма да си купя. То... нито аромат няма на мед, нито цвят. Една белезникава, захаросана глюкоза, не ми хареса.

11. Тук е от
    Nov 2010

Мед от Магарешки бодил сме събирали навремето , вече трудно намираме "масиви" по полето.
    Страшен на аромат , може би най-добрия , който сме имали , но за другите качества не гарантирам .
    Истината е че всички го търсеха заради същия мит и се продаваше първи.

12. Member
    Тук е от
    Aug 2002

Има нещо вярно, но не мога да гарантирам на 100%
    Пробвал ли си с други видове мед акациев, липов, или от рапица? Най-тежък е меда от слънчоглед, ако не се лъжа.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1333977418[/time]_________________________________________________

КрИс това с меда от дядото ми напомня на една случка с моя приятелка, която ми се похвали, че дядо и правел мед, но нямал пчели а го бъркал в тенджера на котлона и имал всякакви видове :-)
    И аз знам, че трябва да е ароматен от магарешки бодил, но... знае ли човек.

13. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от kolev
    Има нещо вярно, но не мога да гарантирам на 100%
    Пробвал ли си с други видове мед акациев, липов, или от рапица? Най-тежък е меда от слънчоглед, ако не се лъжа.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1333980960[/time]_________________________________________________

КрИс това с меда от дядото ми напомня на една случка с моя приятелка, която ми се похвали, че дядо и правел мед, но нямал пчели а го бъркал в тенджера на котлона и имал всякакви видове :-)
    И аз знам, че трябва да е ароматен от магарешки бодил, но... знае ли човек.
    Напълно възможно, знам ли какво ми е пробутал. Направи ми впечатление, че дълго се задържа - години наред продава мед на масичка на Руски Паметник, затова предположих, че му е читав горе-долу.

14.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Изкупуване на пчелен мед в София
    От niksan88 във форум Продава
    Отговори: 2
    Последно: 24-09-09, 22:52
  2. Продавам 200 кг. пчелен мед по 4лв/кг.
    От lube във форум Продава
    Отговори: 5
    Последно: 15-03-09, 16:13

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе