Фирма Волта позната ни с нейната марка" VOLTEL " фалира. Преди извесно време продадоха горния етаж на големия им магазан в Хасково на мебелна фирма, но и това не им помогна. Сега е затворен и долния етаж а всичко е в ръцете на съдиа изпълнител.
Фирма Волта позната ни с нейната марка" VOLTEL " фалира. Преди извесно време продадоха горния етаж на големия им магазан в Хасково на мебелна фирма, но и това не им помогна. Сега е затворен и долния етаж а всичко е в ръцете на съдиа изпълнител.
Едва ли ще липсват на някой. Следващите в региона ще са Енди Маркет. Подобна история като Волта. Не знам как засега успяват да се задържат. Недобро обслужване, пробутват съмнителни стоки. С две думи- направили маркети, ама ги управляват по-зле от селски бакалии...
До края на мандата на ББ след 1, 5 или 9 години(колкото реши Бг избирателят) ще има доста място за нови фирми на пазара ...
точно voltel бе измислена брендирана /в началото/ турска бяла и битова техника. После ония хвърлиха сумати пари за обурудване на бивши постройки от ТКЗС за да сглобяват климатици хладилници и друга бяла техника. Идеята добре замислена, но качеството е без никъкав контрол! Още преди няколко години когато си бяха в апогея, мой познат техник по телевизори ми е разказвал за предложения за работа и тарикатлъците относно гаранцията и заобикаляне на законите. И човека категорично им е отказъл защото не иска да се замесва в подобни вратички за заобикаляне на законите.
В зората на демокрацията, беше създадена в Шумен, фирма за производство на телевизори BADSON. Говореше се за големи перспективи. Кой я помни тази фирма. Така че, нито ще са първите, нито последните.
помни се и един мой познат е работил там при сглобката на тв. Не се е спазвало никакво качество щото за момента е имало търсене на кинескопни телевизори. В крайна сметка повечето работници не са получили 1-2 заплати.
Абе какво качество очаквате от турски ТВ правени в БГ, ся ако кажете, че тези дето се правят в турция са върха кво имаше там БЕКО, CROWN.... вземи единия, че удари другия...
вече поне 10г ползвам 29" ТВ Crown,изключен е само нощно време...никакви проблеми до сега.
Единственото нещо на CROWN което съм си купил беше станционарен тел. И в момента в които го включих, почнах да съжалявам за покупката си. По нескопосан телефон не бях виждал... Добре, че вече не ползвам BTK
Иначе имам познат които работи в сервиз за ТВ. Като ида при него това което виждам е CROWN, DAWOO, NEO основно