Коя фирма предлага най-атрактивни цени за дилари ?
Отварям ново офисче[^][:P]
Преди две години работих с жар,и съм и не съм доволен!
Коя фирма предлага най-атрактивни цени за дилари ?
Отварям ново офисче[^][:P]
Преди две години работих с жар,и съм и не съм доволен!
Каквото и да се каже ще бъде реклама. Позвъни на самите фирми и питай на място, със сигурност ще разбереш повече. Всяка от тях има различни условия (зависи от оборот, ддс, рекламации...), само с директен разговор можеш да разбереш коя е най-добрата.
Наблегни на вносителите - при тях теоритично цените трябва да са по-ниски, но и исканите обороти по-високи.
Успех!
Най добре би било да се обърнеш към вносител,който продава основно БЕЗ ддс...такава е реалноста в БГ за съжаление(или радост?)
АЗБИС определено в случая не е подходящ избор,коректни са хората,но......докато го има фактора без ддс надали ше се наложат на пазара така както МОСТ примерно
Dpetrov- да ти кажа честно мост изобщо не са на нивото на Асбис - а че хакат 10 % надценка - си е живо дерене на кожа
засега Асбис са на първо място по оборот, и не виждам кой ще ги стигне - C2000 може би , но не и мост
[:D]Нещо си в грешка барато
Ше ти кажа само че Мост продават навсякъде,дори и в Австрия примерно
А Азбис за БГ е лабавка фирма...доста слаба при това:имам инфо кой ,какво и колко е продал,все пак големите ПС фрми си разменят информация.....още повече съм убеден че мостовците крият дора от продажбите[:D]
Това за 10те пункта може би е вярно в общия случай...след време може дори и 10 пункта под 1ва дилърска да падне човек[:D],от личен опит ти го споделям
знам го - но много рядко можеш да пднеш под тях
аз също познавам доста фирми ( 99% от фирмите във Варна ги познавам лично ) и да ти кажа 85 % от тях се насочиха към Асбис и Аргус , и изоаставиха мост - защо - ти си прави заключение
Спорът ви става малко безмислен.
kafka ето ти няколко вносители:
Асбис
Аргус
Мост
Уестек
Компютър2000
Ресет
Комел Софт
Солитрон
Торнадо
Фламинго
ТехВижън
Компютърни продукти
Не всички имат и-нет страници, ако искаш по РМ ще ти дам телефоните им.
Aaaaaaa много са!!!
Кои правят по-добри отстъпки за дилари??
Иначе им разгледах ценовите листи/повечето ги знам/.Интересува ме от личен опит и т.н...
Не съм от азбис от конкурент съм но...... ако не хакаме печалба как ще си плащаме наеми, заплати, сервизи ?Или да бачкаме без пари? Въпреки това рядко ама много рядко се стига до 10%
Относно оборота на Ц2000 хахахаааа
Иначе наистина прозвъни всичи това е начина. трудно се работи само с един.
Относно Мост и Австрия и Мост..... на мост печалбата им е от това че продават без ДДС и си въртят далаверки с ДДС-то. Това е поне моето мнение и наблюдение, истината може да е друга.
Пропуснах Кафка пиши данни на zlatanov@abv.bg да видим дали мога да ти предложа добри условия. Давам ти личен меил за да не правя реклама а пък и мненията ми тук са персонални не фирмени
Eто какво заключих след три месечна работа! С всички да се бачка май е най-добре[8D]
Писна ми от изчерпани складови наличности...това няма, това има...[}] Но какво да се прави в БГ живеем[)]/за доставките по куриери не трябва и да се коментира/[}][}][}]
А да тръгне човек да прави внос си е истинско изпитание[}]/не че няма да пробвам/
Та като става въпрос за цени има неща с огрооооомна надценка ?
@MANIAK спуках се да ти пращам мейли[?]
здр.
"А да тръгне човек да прави внос си е истинско изпитание/не че няма да пробвам/"
ето това ме подтикна да ти пиша, аз съм на друго мнение ... Има много добри като нас, но с нас се работи най-добре в областта на спедицията и траспорта
ако се решиш да правиш внос, пиши на anovi@lex.bg
реклама няма да правя, но може да си сътрудничим