Браво !Първоначално публикувано от justify
Еи това да се чува
+1
Браво !Първоначално публикувано от justify
Еи това да се чува
+1
Хм.....като се замисля, мога спокойно да кажа че съм постигнал повече отколкото съм си мислил или мечтал, но в същото време не мога да кажа че съм успял.....Какво значи да си успял...? Да си си купил всички играчки които си искал...?
Аз не рабирам нищо от компютри - не мога да хакна и "doc" фаил , камо ли нещо другоПървоначално публикувано от hristoslav2
![]()
@Mr.TECHNO
там ше гниеш в затвора кучеее. с пат, камен и другите, да ви дойде акъла![]()
Спамът драстично намаля, забелязахте ли.
Случи се от по времето когато се появи тази новина. Няма как да не си помисли човек че нещата са навързани.
Едва ли спамът е намалял поради тази новина. Лично аз и всички мои познати, при получаване на непоискано търговско съобщение сезираме КЗП. Действа.
Това са кьорфишеци за отчитане на дейност и пропаганда на лайнарите от ГДБОП. Неутрализирали са на баба си хвърчилото. Всеки, който малко поне разбира от НЕТ знае как да не го снифират и да направи смешниците от БОБА, Извинявам се БОП-а, все ги бъркам.
А иначе по допълнителна отворената тема ... за кой какво да работи и колко. Който много работи не му остава време да прави пари. Мисълта е на Рокфелер.