Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 23

Неутрализираха най-мощната хакерска групировка в България

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Неутрализираха най-мощната хакерска групировка в България

След няколко месечно разследване антимафиоти проведоха безпрецедентна за страната операция срещу организирани хакерски групи в Интернет. При акцията, в която взеха участие служители на сектор "Компютърни престъпления, интелектуална собственост и хазарт" и териториалните структури на ГДБОП в Плевен, Шумен, Пловдив, Бургас, Хасково, Стара Загора и Кюстендил, е неутрализирана най-мощната хакерска групировка в България - Cyber Warrior Invasion.

Характерно за групата е специфичното й поведение във виртуалното пространство. Членовете й използвали кибер терористични похвати и компрометирали услугите на редица големи финансови и интернет базирани компании. Освен това те се занимавали и с нерегламентиран достъп до компютърни системи, намиране на пролуки или непълноти при изграждането на редица правителствени и неправителствени сайтове, споделяне на специфичен софтуер за осъществяване на нерегламентиран достъп до компютърно-информационни данни, кражба и разпространение на откраднати данни от кредитни карти на хора от цял свят.
    Цък

Но нашите варненчета са се покрили добре

2.  

3. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Re:Неутрализираха най-мощната хакерска групировка в България

А-а-а.Всичко се следи, души и подслушва, само веднъж да тръцнете и край - лампата, Би-биб, гривничките, на каляската и у дома- Администратори, модератори, вип и айде на джип ... сеткомци добре дошли в затвора весели новодомци ...

Обаче доста интересна концепция са си измислили хората -постоянно менящ си адреса сайт брей-й-й-й ...

Само едно нещо не мога да разбера -всички задържани имат сериозен умствено-интелектуален потенциал, защо не са се захванали с почтен бизнес и полека-лека ще имат много парета???!!!Вярно че пазара е в криза, но с постоянство всичко се постига-просто трябва да вярваш в себе си и възможностите си, останалото е само въпрос на време...

4. Moderator Аватара на fXOrange
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Lyon

@justify
    че ти от де мислиш, че чатим ние бе?! Е го крис плаща редовно на пазачите, за поддръжката на сървъра, с цигари и шишета ракия, жена му му праща с колети. Лупус му е комшия, държи другата килия с христослав2. Повечето са в софиския, само техното, пат, камен и юлиян са във варнеския. Той и стенлито беше до скоро при тях, ама преди около два месеца подаде заявка да бъде префърлен в софиския. Са е с лупус крис и останалите. И аз скоро ще се местя при тях, че тука ми писна от мъжки жени, дето само ми се навиват

5. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

днес и мен ме сондираха с молба да хакна фейсшитски акаунт

6. Member
    Тук е от
    Nov 2002

ахаа , пускат въдиците

7. Moderator Аватара на glowndark
    Тук е от
    Oct 2004

Re:Неутрализираха най-мощната хакерска грm

Цитат Първоначално публикувано от FearMe
    днес и мен ме сондираха с молба да хакна фейсшитски акаунт
    И какво ще затворят всеки потребител с малко повече компютърни знания и умения?!
    Така ли се бори кибер престъпността, всички компютърджии в затвора...

Цитат Първоначално публикувано от justify
    Само едно нещо не мога да разбера -всички задържани имат сериозен умствено-интелектуален потенциал, защо не са се захванали с почтен бизнес и полека-лека ще имат много парета???!!!
    Защото е по лесно...
    Какъв бизнес, как се изгражда и развива доходоносен, бизнес и за колко време?
    Така, че всеки сам си избира пътя по които да върви и дали това да е трудния трънлив път или лесния...

8.  

9. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Сега ще им спретнат една тайна кибер стая с много яка техника и цял живот ще се в неизвестност с променена самоличност и ще ловят други хакерчета

10. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Не се знае дали стаята ще е пълна "с много яка техника" или "с много як вазелин" ...

11. Moderator Аватара на glowndark
    Тук е от
    Oct 2004

И от къде тая яка техника... Или имаш в предвид предвид лицензирания Windows 8

12. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

glowndark, вторият ти цитат не е мой, аз лично се дистанцирам със страшна сила от подобни твърдения "работи и ще успееш"!

13. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Твой е твой е

Не съм казал "Работи".С работа не се успява.Успява се с бизнес и риск.
    Донякъде може би ако практикуваш свободна професия(лекар, зъболекар, адвокат, счетоводител и други), но не всички а малцина.

14.  

15. Moderator Аватара на glowndark
    Тук е от
    Oct 2004

@justify - ти успя ли?

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от fXOrange
    @justify
    че ти от де мислиш, че чатим ние бе?! Е го крис плаща редовно на пазачите, за поддръжката на сървъра, с цигари и шишета ракия, жена му му праща с колети. Лупус му е комшия, държи другата килия с христослав2. Повечето са в софиския, само техното, пат, камен и юлиян са във варнеския. Той и стенлито беше до скоро при тях, ама преди около два месеца подаде заявка да бъде префърлен в софиския. Са е с лупус крис и останалите. И аз скоро ще се местя при тях, че тука ми писна от мъжки жени, дето само ми се навиват
    Варна мани ги софиянци..
    Както е казал Хемингуей - "Всичко което е далеч от морето е провинция"

17. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

С изключение на едно нещо всичко останало което исках го имам.Проблема е че вече имам друго наум

П.П. Не съм искал да съм милионер/богат и не съм го постигнал.Но имам достатъчно.Всъщност никога не съм работил с първа цел парите.Сега се замислям, но те всъщност ще са само резултата на постигнатото досега.

18. Moderator Аватара на fXOrange
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Lyon

без работа не стават работите. Физическа или умствена, няма значение. Тея без работа и тичане, са си живи - мъртви.

И срамна работа няма, има хора дето си мислят, че струват повече от дадена работа или професия. Така че няма какво да говорим, такива хора и хора мързели трябва първо да си зададат въпроса, колко струват, какво са постигнали в живота си и какво са успели, без чужда помощ, преди да се надценяват.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Чудесата на България
    От hristoslav2 във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 0
    Последно: 20-08-13, 18:13
  2. EON България
    От mitko715 във форум Черен списък
    Отговори: 8
    Последно: 31-01-12, 12:35
  3. Кой в България?
    От dedo pop във форум Общ - софтуер
    Отговори: 5
    Последно: 30-12-06, 21:32
  4. Суперкомпютър в България!?
    От patience във форум Общ - хардуер
    Отговори: 26
    Последно: 20-12-05, 01:42
  5. Рали България
    От bucho във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 1
    Последно: 09-07-05, 22:36

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе