Страница 1 от 3 123 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 36

Една анкетка

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jun 2001

Една анкетка

Тукощо се връщам от фитнес залата и едвам си мърдам ръцете ама гледам кой кво е сътворил във форума, и ми интересно вие ходите ли да спортувате,щото когато не работя аз съм все на компа,ако не съм там съм на дивана,на работа съм седнал,легнал,или полулегнал,а при тоя навин на живот килата стават много.

Кажете вие как сте.

2.  

3. Member
    Тук е от
    May 2001

Една анкетка

Фитнеса го заебах. Но тичам често в парка ( супер яко е , ходя на ски, лятото играя баскет ама сега няма как. Не забравяи че и секса е спорт))

4. Member
    Тук е от
    Feb 2002

Една анкетка

Az mnogo obikaliam Sofia ama s kolata ot neia v offica-a na PC-to, ot tam vkushti (pak s kolata) na PC-to , pred TV-to i obratno.Gram ne sportuvam ,ta s sex-a mai si poddurzam formata []. No nai golemia mi problem e goliamoto kolichestvo bira na den , sredno po 10 [] ta sam zapochnal da pravia koremche

5. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

Една анкетка

По малко спортувам - гребане, малко фитнес (в къщи си имам лост), много редовно танци (ако се брои за спорт)

Maniak - ти си маниак човече

6. X
    X е офлайн

Тук е от
    Nov 2001

Една анкетка

I az pompam redovno vuv fitnes zala ot okolo 10 meseca.

mnoo got se 4ustvam taka.ai kazvaite po kolko butate na leganka ,za ruce (merki razni i t.n..)

7. Senior Member Аватара на Zetle
    Тук е от
    Jan 2003

Една анкетка

Za men Fitnes (prez den)i Razhodki napred nazad is sofia

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2002

Една анкетка

Хе-хе... много ми се иска да ходя на бойни изкуства и на кендо, но релативите са твърдо против, тъй че трябва да се действа ...хмм, на тъмно

Инак тичам - сутрин по 4 километра (нищо не е, знам ). Едно време ходех на танци, после спрях, после пак на танци... като цяло наблягам на безсънните нощи над учебниците, което само по себе си е много сериозен спорт .

Имам едно приятелче, той в последните 3 седмици буквално се е побъркал - следобед на училище, преди училище - фитнес, след училище - айкидо, в събота и неделя фитнес и плуване ...всяка сутрин по 15 километра. Когато го попитах защо, отговори "За 18 години съм постигнал ТОВА?!" И така.

[:-banghead]

10. Тук е от
    Oct 2002

Една анкетка

fehtovka kogato moga inache fitnesa go otrqzah - nqma vreme, no varvq mnogo (dnes sled kato gledah vlastelina si doidoh v stu. grad pesh ot NDK) inache kato si izharcha parite po kompa - qm po 1 pat naden i nqma kak da kacha kila - daje svalqm e ne e nai- zdravoslovnata programa ama )

11. Тук е от
    Sep 2002

Една анкетка

Predi da vzema 6ofiorska knijka osnovnoto sredstvo za predvijvane be6e koleloto (planinski bega4 po koito sa prusnati dosta pari). Dosta bqzx zariben po koloezdeneto i vse o6te sum ,no taq kola si okaza vliqnieto. Po princip malko sportove mi dopadat.

12. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Една анкетка

ШАХ и спорт ТОТО.

13. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Една анкетка

Играя футбол (най-вече в събота и неделя, но като се оправи часовото време, т.е. да започне да се стъмва по-късно пак ставам ежедневник); ходя на туризъм от време на време (не че не ми се иска по-често ама няма как) и МНОГО МИ СЕ КАРАТ СКИ !!!

14.  

15. Member
    Тук е от
    Oct 2002

Една анкетка

Ходя 2 пъти седмично на тенис(на корт) но това не е нищо-като се има предвид че съм тренирал 12 години всеки ден по 3-4 часа.А като бях на 16 трябваше да избирам между спорта и учението и естествено избрах второто(в тоя спорт на 16 ако не си много добър няма смисъл, особено пък в БГ и без много пари...)После в мед.академия от учене и купони не оставаше мн.време за спорт ама все пак 3 пъти седмично поигравах за кеф.Сега като ходя на бачкане съвсем няма време - 2 часа седмично уви...Иначе зимата - ски ама тая година съм ходил само веднъж.Е и с шах се пораздвижвам

16. Тук е от
    Nov 2002

Една анкетка

Ho ho ho ho swireneto na bass ukrepwa fizikata ... daaaaaa drugo ne mu trqbva na 4owek da sportuwa : Bass guitara e tajak, usilwatelliq sa6to (makna si go wsqka repeticiq) tejki no6ti, tejki repeticii ... ina4e igraq futbol, belot, chess, tenis na kort... (wsi4ko towa ne e na PC)

Pozdravi: bat Zdrawko

17. 3Di
    3Di е офлайн
    Member Аватара на 3Di
    Тук е от
    Dec 2001

Една анкетка

дигам бири...много,..и от лежанка, и на крак , и пред PC-то и ....всякак[:-drunk]

иначе ски и на мен ми се карат, ма май от бири време не остава...

18. Gadget
    Guest

Една анкетка

Az do liatoto minalata godina redovno tennis na kort.. tova sa 17 godini non-stop v nachaloto pochi vseki den po 2-3 chasa... no poslednite 2-3 godini samo 1-2 puti sedmichno. Sega chakam proletta da vidia v kakva forma sum... a inache sega ot vreme na vreme tennis na masa )

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 3 123 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Една идея :))
    От marian1 във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 32
    Последно: 28-11-09, 22:25
  2. една песен
    От krumata във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 0
    Последно: 01-12-07, 12:46
  3. Една игра...
    От Garu във форум ИГРИ
    Отговори: 0
    Последно: 08-04-06, 11:52
  4. И още една игра .......
    От bobby във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 12
    Последно: 23-04-04, 10:44
  5. Една задача
    От The Mask във форум Мрежи
    Отговори: 8
    Последно: 18-04-03, 14:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе