Картината по Ring+ обаче е яко съкс!
Е, зависи от кабелния оператор - при мен всичко е на 6 и само се различават по цветовете (RTL и RTV).
Картината по Ring+ обаче е яко съкс!
Е, зависи от кабелния оператор - при мен всичко е на 6 и само се различават по цветовете (RTL и RTV).
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
<div align="right">оргинално мнение на Aquadark</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Не знам ама Evrocom Пловдив, като предава Ринга или пиратски я приемат или не знам какво, но качеството е ужасно...една такава тъмна картина, като пусна RTL, направо се чувствам като нов човек...докато не дойдат 15 минутните им реклами, тогава въртя на Френската [:D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Днес ФИА обяви официално, че победител в ГП на Бразилия е Джанкарло Фисикела от отбора на Джордан. Когато е сложен край на състезанието той е започнал своята 56 обиколка и в този случай се взима резултата от 54, когато водач е Фисикела..
<div align="right">http://www.formula1central.com/</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Правдата възтържествува - все пак Фисикела водеше до в последната обиколка на състезанието, странно защо изобщо трябва да се взема класирането от 2 обиколки преди края
АМи като гледам условията определено всеки е можело да стане 1-ви....
Тошо, ми то с тея новите правила кажи речи така стана...отпадат "майсторите", а последните карат колкото да са на пистата ей така стават 3-4-5-6... ФИА съкс!
K'вото и да се коментира FIA рече..................
<center><font size="4">честито на Фисикела</font id="size4"></center>