Крис, давай с голямата метла... =))
Единствено DeathKnight има право да стачкува. Човекът с най-много постове, 90% от които са помогнали на било новак или админ. Разбирам иронията ти DeathKnight... награждавам те с тиквен медал... заслужаваш много повече, но знаеш как е в Сетком
Да не виждам друг да се осмели да стачкува!!!
P.S. Kъм DeathKnight: "Не убивайте мотивацията на новаците" -> Точно те са причината да се стигне дотук
Аве то лошо няма, поне си личи кой от кога пости във форума, все пак СМЕ малко усерите със много звезди ) Може би като мярка за наказание към безмислените постове трябва да се прилагат лишаване от звездичка или нещо подобно... и да се изгради много сложна система, която се състои в оценяване на постовете. Значи Иван пита как да си подкара ПЦ-то и някой му дава правилния отговор - Иван сияе от щастие и му VOTE-ва положително. Ако пък не му хареса - отрязва спамера и той бива заклемен като такъв
Всъщност е твърде измислено за да се получи )
Ех какво ли не прави човек за още един пост )
Верно може да се махнат броя на постовете...аве както дойде всъщност.. но аз съм последовател на Ничше, както се казва има хора има и Хора :]
LordOfEvil... подобна система за "оценяване" имаха в един UK perl-форум ...не сработи, повярвай.
Aми като е тръгнало и аз да си дам мнението
А то е:
Да си останат титлите (админ и модератор), най-малкто да се знае, при евентуална нужда от помощ, нанесена обида на някой, недоволство и тн. към кого може да се обърне човек Звездичките ми харесваха щото беше шареничко, сега някакси седи малко дървено аватара под името веднага А колкото до броя мнения и аз като Домин ще гласувам "Въздържал се", защото според мене трябва да ги има, особено за хора като Deathknight, Мollv, FearMe и всички други, които не трупат мнения за бройката, а с цел да помогнат, НО пък не трябва да ги има, защото като гледам май създават само проблеми, а и повечето хора искат да ги няма.
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Gadget
Още веднъж Крис моля, да махнеш и броя на постовете.
С предоставените ми права и аз мога да го сторя, но един е капитан на кораба
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Ще преценя скоро.
А между другото - ако наистина можеш да го направиш с предоставените ти права - действай
Мухахахаха - DeathKnight - зарежи звездичките - за тая снимка заслужаваш една яка почерпка.
Kirande - няма проблем слънце - просто трябва да обсъдим звездичките ти в частен разговор .
A eto go i moeto predlozhenie:
Ponezhe horata iskat da si imat predstava za choveka, koito im otgovarja, ostavi broja na postovete i zvezdichkite samo v profila.
Taka, ako njakoi iska da znae nesto za aktivnosta na daden potrebitel ste mozhe da go vidi v profila mu. Systevremenno njama da ja ima tazi nadprevara v samija forum. A i horata s mnogo postove pak ste mogat da se gordejat s tjah.
Това звучи много добре.
И ще си позволя да повторя: Админите и модераторите трябва да се различават.
Може с ореолче например [:-angel]
[]
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Gadget
Още веднъж Крис моля, да махнеш и броя на постовете.
С предоставените ми права и аз мога да го сторя, но един е капитан на кораба
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by KрИс
Ще преценя скоро.
А между другото - ако наистина можеш да го направиш с предоставените ти права - действай
Sorry Крис, объркал съм се... не бях доразгледал възможните опции, за да го направя и НЕ може. Виждам само текущите променливи, но за да ги променя трябва да хакна сървъра
А пропуснах и аз да кажа БРАВО на DeathKnight за добрия колаж
-----------------------------------------------------------------
Сега по въпроса от мненията дотук: Най ми е странно, когато се въздържи някой, а да не говорим, че е и модератор, но това е друга тема
Иначе аз съм ЗА следното:
1. Да се махнат звездичките и бр. на постовете от форума (да бъдат видими в User profile)
2. На Админите и Модераторите само под ника да има обозначение, че са такива.
3. Kris, списъкът с Модераторите трябва да се коригира. Повечето от тях са неактивни. (По молба на DPetrov, той вече е обикновен юзър)
4. Сигурно има и още, но засега е това
Махайте ги. Оставете нещо за модераторите и админите да си ги познаваме,на останалите може да ги махате . Вариантът на trastikata май е най-добър.
Варианта с юзър профила изглежда най-добър.И може би трябват някакви обозначения за хората,(примерно с над 1к поста) за които всички знаят че са помагали най-много в този форум.За момента предполагам че всички с над 1к го заслужават а по-нататъка като скочат бройките и летвата ще се вдигне.Просто има хора които влизат във форума само,за да питат нещо веднъж,нямат представа кой кой е и някой може да ги заблуди с категорично но некомпетентно мнение.
btw и на мен ми липсва шаренийката
Абе аз реших в първия момент, че ми се е сбъгясала Операта [:D] Махайте и броя постове - да е чистичко и прегледно.
>
5 минути по-късно -
... или по-добре върнете звездичките, а махнете постовете - и на мен май ми липсва шаренкото.
>
След още 5 мъчителни минути на душевни терзания -
Махайте всичко!!!
>
Това ще бъде първия форум без такива екстри.
Имам още едно изпълнено с НЕ-логика предложение. Някой спомена по-горе за ограничение на постовете с цел намаляне на flood-а. Значи начинаещия потребител да има право на 2 поста дневно, като за всяка звездичка се получава право на още толкова постове колкото звездички има, повдигнати на квадрат. Демек с 1 звезда имаш право на 3 поста, със 2 на 5, със 3 на 10, със 4 на 17 и т.н. Админите и модераторите може и без ограничение да минат. И за да се нормализират малко работите намалете на всички постовете с по 500, или по добре да се качат броя на необходимите постове за звездички - да речем 500 за 1 и така нататък.
А със това ограничение което предложих от новак ще ти трябва близо година за да станеш напреднал участник... И най-важното - без flood.
Защото като гледам нашия приятел дидоригиналния вади точно по 6 и кусур поста на ден. Примерно Крис няма дори и два, и аз нямам по два на ден. Само Умрелия Рицар (no offence - опитвам се да съм националист :РРРР ) вади впечатляващите 4 и отгоре, ма на него му е простено, той явно иска да направи 10000 поста преди AMD да фалират
Още нещо - лично мен не ме бърка защото аз влизам само в Lite форума - а там мненията си ги пише мухахахаха :]
Ееее, стана много сложно... Новите участници в форума само като видят тази система ще им стане лошо.
Имам друго предложение: защо звездичките да не бъдат слагани само от модераторите и/или администраторите, когато те решат, че даден участник е полезен до някаква степен на форума. По този начин само тези, които помагат ще имат звездички като например DeathKnight, FearMe и т.н.