Крис, давай с голямата метла... =))
Единствено DeathKnight има право да стачкува. Човекът с най-много постове, 90% от които са помогнали на било новак или админ. Разбирам иронията ти DeathKnight... награждавам те с тиквен медал... заслужаваш много повече, но знаеш как е в Сетком
Да не виждам друг да се осмели да стачкува!!!
P.S. Kъм DeathKnight: "Не убивайте мотивацията на новаците" -> Точно те са причината да се стигне дотук![]()
Аве то лошо няма, поне си личи кой от кога пости във форума, все пак СМЕ малко усерите със много звезди) Може би като мярка за наказание към безмислените постове трябва да се прилагат лишаване от звездичка или нещо подобно... и да се изгради много сложна система, която се състои в оценяване на постовете. Значи Иван пита как да си подкара ПЦ-то и някой му дава правилния отговор - Иван сияе от щастие и му VOTE-ва положително. Ако пък не му хареса - отрязва спамера и той бива заклемен като такъв
Всъщност е твърде измислено за да се получи)
Ех какво ли не прави човек за още един пост)
Верно може да се махнат броя на постовете...аве както дойде всъщност.. но аз съм последовател на Ничше, както се казва има хора има и Хора :]
LordOfEvil... подобна система за "оценяване" имаха в един UK perl-форум ...не сработи, повярвай.
Aми като е тръгнало и аз да си дам мнението
А то е:
Да си останат титлите (админ и модератор), най-малкто да се знае, при евентуална нужда от помощ, нанесена обида на някой, недоволство и тн. към кого може да се обърне човекЗвездичките ми харесваха щото беше шареничко, сега някакси седи малко дървено аватара под името веднага
А колкото до броя мнения и аз като Домин ще гласувам "Въздържал се", защото според мене трябва да ги има, особено за хора като Deathknight, Мollv, FearMe и всички други, които не трупат мнения за бройката, а с цел да помогнат, НО пък не трябва да ги има, защото като гледам май създават само проблеми, а и повечето хора искат да ги няма.
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Gadget
Още веднъж Крис моля, да махнеш и броя на постовете.
С предоставените ми права и аз мога да го сторя, но един е капитан на кораба
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Ще преценя скоро.
А между другото - ако наистина можеш да го направиш с предоставените ти права - действай
Мухахахаха - DeathKnight - зарежи звездичките - за тая снимка заслужаваш една яка почерпка.
Kirande - няма проблем слънце - просто трябва да обсъдим звездичките ти в частен разговор.
A eto go i moeto predlozhenie:
Ponezhe horata iskat da si imat predstava za choveka, koito im otgovarja, ostavi broja na postovete i zvezdichkite samo v profila.
Taka, ako njakoi iska da znae nesto za aktivnosta na daden potrebitel ste mozhe da go vidi v profila mu. Systevremenno njama da ja ima tazi nadprevara v samija forum. A i horata s mnogo postove pak ste mogat da se gordejat s tjah.
Това звучи много добре.
И ще си позволя да повторя: Админите и модераторите трябва да се различават.
Може с ореолче например [:-angel]
[]
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Gadget
Още веднъж Крис моля, да махнеш и броя на постовете.
С предоставените ми права и аз мога да го сторя, но един е капитан на кораба
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by KрИс
Ще преценя скоро.
А между другото - ако наистина можеш да го направиш с предоставените ти права - действай
Sorry Крис, объркал съм се... не бях доразгледал възможните опции, за да го направя и НЕ може. Виждам само текущите променливи, но за да ги променя трябва да хакна сървъра
А пропуснах и аз да кажа БРАВО на DeathKnight за добрия колаж
-----------------------------------------------------------------
Сега по въпроса от мненията дотук: Най ми е странно, когато се въздържи някой, а да не говорим, че е и модератор, но това е друга тема
Иначе аз съм ЗА следното:
1. Да се махнат звездичките и бр. на постовете от форума (да бъдат видими в User profile)
2. На Админите и Модераторите само под ника да има обозначение, че са такива.
3. Kris, списъкът с Модераторите трябва да се коригира. Повечето от тях са неактивни. (По молба на DPetrov, той вече е обикновен юзър)
4. Сигурно има и още, но засега е това![]()
Махайте ги. Оставете нещо за модераторите и админите да си ги познаваме,на останалите може да ги махате. Вариантът на trastikata май е най-добър.
Варианта с юзър профила изглежда най-добър.И може би трябват някакви обозначения за хората,(примерно с над 1к поста) за които всички знаят че са помагали най-много в този форум.За момента предполагам че всички с над 1к го заслужават а по-нататъка като скочат бройките и летвата ще се вдигне.Просто има хора които влизат във форума само,за да питат нещо веднъж,нямат представа кой кой е и някой може да ги заблуди с категорично но некомпетентно мнение.
btw и на мен ми липсва шаренийката
Абе аз реших в първия момент, че ми се е сбъгясала Операта [:D] Махайте и броя постове - да е чистичко и прегледно.
>
5 минути по-късно -
... или по-добре върнете звездичките, а махнете постовете - и на мен май ми липсва шаренкото.
>
След още 5 мъчителни минути на душевни терзания -
Махайте всичко!!!
>
Това ще бъде първия форум без такива екстри.
Имам още едно изпълнено с НЕ-логика предложение. Някой спомена по-горе за ограничение на постовете с цел намаляне на flood-а. Значи начинаещия потребител да има право на 2 поста дневно, като за всяка звездичка се получава право на още толкова постове колкото звездички има, повдигнати на квадрат. Демек с 1 звезда имаш право на 3 поста, със 2 на 5, със 3 на 10, със 4 на 17 и т.н. Админите и модераторите може и без ограничение да минат. И за да се нормализират малко работите намалете на всички постовете с по 500, или по добре да се качат броя на необходимите постове за звездички - да речем 500 за 1 и така нататък.
А със това ограничение което предложих от новак ще ти трябва близо година за да станеш напреднал участник... И най-важното - без flood.
Защото като гледам нашия приятел дидоригиналния вади точно по 6 и кусур поста на ден. Примерно Крис няма дори и два, и аз нямам по два на ден. Само Умрелия Рицар (no offence - опитвам се да съм националист :РРРР ) вади впечатляващите 4 и отгоре, ма на него му е простено, той явно иска да направи 10000 поста преди AMD да фалират
Още нещо - лично мен не ме бърка защото аз влизам само в Lite форума - а там мненията си ги пише мухахахаха :]
Ееее, стана много сложно... Новите участници в форума само като видят тази система ще им стане лошо.
Имам друго предложение: защо звездичките да не бъдат слагани само от модераторите и/или администраторите, когато те решат, че даден участник е полезен до някаква степен на форума. По този начин само тези, които помагат ще имат звездички като например DeathKnight, FearMe и т.н.