Страница 3 от 9 ПърваПърва 12345 ... ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 133

Трябват ли звездички?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Gadget
    Guest

Трябват ли звездички?

<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by afterburner

Имам друго предложение: защо звездичките да не бъдат слагани само от модераторите и/или администраторите, когато те решат, че даден участник е полезен до някаква степен на форума. По този начин само тези, които помагат ще имат звездички като например DeathKnight, FearMe и т.н.

<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

Това не го приемам, повод е за неравнопоставеност и корупция

Към Lorda: Kris е оставил бр. на постовете само в Lite версията, но ще махне и тях като му остане време

2.  

3. Тук е от
    Nov 2001

Трябват ли звездички?

auuuuuuuu

vie s teia zvezdi4ki postove se pobarkahte be, ne 4e i na men ne mi lipsva 6arenkoto ama...

i vse pak daite da uvajim mnenieto na КрИс vse pak toi koi e kfi sme nie i s po 1000 posta da si pak ne si КрИс, kakto i da e ideqta na afterburner za zvezdi4kite mi haresa oba4e mojete da q obmislite, vypreki 4e koi admin 6e tragne da 4ete vsi4ki mnenia na niakoi za da vidi dali e polezen ili ne. abe mahaite vsi4ko, pose6tavam saita ot 2 godini i edva predi 2-3 meseca se regnah tuk.

4. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

Трябват ли звездички?

Я за два дни да остана без графична среда и кво се случва [:D] ама идеята хич не е зле де. Та да искажа и моето скромно мнение.

Ограничаването на броя на постовете на определена бройка на ден според мен е гхлупост. Може така да се случи че има няколко интересн теми в няколко различни раздела в които да драснеш нещо. Може да се случи че просто няма тема която да коментираш.

Това може да свърши работа само ако се прилага към учасниците които са доказали че определен процент от исказванията им са безмислени. Но в такъв случай идва момента на субективната преценка който е хммм.... малко несигурен. Махането на звездичките и броя на постовете донякъде може да ограничи ентусиазма на флудерите - все пак се премахва един стимул за "вижте ме аз кой съм"

А и все пак хората отдавна са измислили решение на проблема - нарича се модериране.

И за десерт едно предложение [:D] думата "участник" да се замени с "простосмъртен"

5. kod
    kod е на линия
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Трябват ли звездички?

Ограничение на броя на постовете НЯМА да има.

6. Тук е от
    Nov 2001

Трябват ли звездички?

ALAH SE OBADI )))))))

7. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2001

Трябват ли звездички?

Ми махай ги, ама съвсем, преди малко пускам форума и гледам под името пише само "участник" - това е тъпо.

Ей го юнака ники който влязъл и разбирате ли само във общия форум постнал във 5 различни теми

Дали ще може да се махнат звездичките, а това което го пише под името да си го избира всеки потребител сам, както в amdforums например. Това разбира се да е достъпно само на по-дъртите усери. На другите да пише Новак или нещо от сорта. Броя постове да си седи поне да се знае кой дава акъл, да се види ако е някой вчерашен.

8.  

9. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

Трябват ли звездички?

Крис, ше може ли само, вместо ..::A::.. да пише Администратор и вместо :::M:::: Модератор (и примерно Модератор да си е в цълто а Админ в червено), щото иначе не се разбира много

И другото, което мисля, че би било добре, е да няма звездички или брой постове, но титтлете от типа Старши участник и тн. да си останат, но просто да се вдигне броя на постовете, за които ще бъдат давани.

Примерно:

до 200 Поста Зелен Участник

200-500 Участник

500-1000 Напреднал Участник

1000+ Старши участник

Това с цел да има поне малко разграничаване между новите и старте, които са от самото начало.

Тази класация да не важи за Модераторите и Админите

10. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Трябват ли звездички?

Политиката и изобщо взимането на решения, касаещи цели групи от хора, винаги

носят отговорност и не са лесни. Изкуството на политиката се крие в баланса.

Просто не съществува вариант, който да задоволи всички, така че, най-вероятно

отново ще господства "златната среда".. Интересно е да наблюдаваш как няма

нито едно мнение, покриващо напълно нечие чуждо. Всеки мисли различно, всеки

иска нещо различно (за себе си). Досега се дадоха добри предложения, доста

хора исказаха своето виждане по въпроса и лично за мен това е достатъчно

информация за вземане на решение. Вие си знаете.. В този форум се срещат и

мъдри хора (които избягват да дават мнение по подобни теми ) Вярвам, че

ще направите най-доброто за форума.

П.С. Без звездичките Forum Lite ми се зарежда още по-бързо [:D][:P]

11. Member
    Тук е от
    Sep 2002

Трябват ли звездички?

Ако мислите, че уважавам Рицаря заради 1700 поста - много се лъжете!

п.с. Още му дължа M&M 7, който и до ден днешен не съм открил и това е най-малкото.

12. Member
    Тук е от
    Apr 2002

Трябват ли звездички?

[:-boggled][xx(]Леле...докато четох тия постове се отекчих! Оставете човека да си реши какво да прави(ще ми е интересно да видя какво ще измисли)А причината за това което се случва сме самите ние щото като видим някои топик налитаме да отговаряме за да има !ЗВЕЗДИЧКИ!(поне повечето от юзърите)

Колкото до звездичките не ми пука, с тях или без все едно!

13. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

Трябват ли звездички?

<font color="blue">//offtopic</font id="blue">

Legolas - Final Fantasy 7 [] и си го намерих (даже вчера си го превъртях с голям кеф) недей го търси.

<font color="blue">//offtopic</font id="blue">

А за звездичките... аз дойдох в тоя форум да трупам звездички, признавам си . Оставете другото, но сега се скапа дизайна на форума, като го гледам с професионално webmaster-ско око. И последнo тия неща ги има на всички форуми и това е не е случайно, не променяйте нещо което хората са го измислили отдавна, то не е без смисъл. Тези които си злоупотребяват ще си го правят и за в бъдеще... В dir-a брой мнения има ли !?

<font color="red">От утре съм в стачка и няма да пиша докато ми възстановите звездичките!!!</font id="red">

14.  

15. Member
    Тук е от
    Feb 2001

Трябват ли звездички?

Ами да то се забеляза, че звездичките определено са правили впечатление . Много хора забелязаха липсата им.

Аз предлагам ако има някакво разграничение, то да не е за броя постове, които има даден юзър, а за това от колко време е регистриран(не че и това е кой знае какъв критерий, но смятам че е по-точен). Всеки може да се юрне и да пуска постове и доста хора го правят. Ето примерно Lord-a има над 1000 поста, аз нямам и 300-та, но не съм по-нов участник от него. Просто толкова съм искал, толкова съм писал. Проблемът е, че повечето го правят заради бройката, а нали целта е точно това да се избегне. Ако се запазят каквито и да е привилегии, свързани с броя постове ще има и участници, които да злоупотребяват с това.

16. Gadget
    Guest

Трябват ли звездички?

DeathKnight, едновременно си прав, но от друга страна поставяш условия, които те злепоставят като личност. Човекът с най-много постове заплашва с напускане. Дърпаш конците по този начин. По-добре измисли някакво балансно решение, (както някой спомена), но не така да говориш. В крайна сметка всичко може да си остане както преди, но аз ще стана "DeathKnight" и бройката на локнатите и изтрити мнения и теми ще нарастне неимоверно... което пак няма да се хареса на някои, но ще запази традицията във форума Помислете върху това... в намирането на оптимално решение

17. Тук е от
    Nov 2001

Трябват ли звездички?

tfa e dobro kato ideia ne 4e imam pravo da davam kfito i da bilo saveti v tova otno6enie no vse pak neka izkaja mnenie, a i o6te ne6to vse pak ideiata na foruma e horata da pi6at i da komunikirat kato ima 1000 posta na koi 6e se hvali 4e gi ima niakoia pi4ka li, kak 6e pogledne tia ili pak da kaje 4e ima 5 zvezdi4ki. aide stiga te sa si za nas tia statistiki i nie si znaem koi kakav e, az niamam i 50 posta ama i az ne sam iskal ne sam namiral interesni temi sega ima intersni i tfa za tfa pi6a.

"aide stiga flood 4e 6e mi zamine account-4eto"

18. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Трябват ли звездички?

<font color="navy">Подкрепям 100% DeathKnight</font id="navy">. Върнете старото положение. Този "бунт" за промяна е глупав и безсмислен. Резултатът ще е силно влошаване стойността на форума.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 9 ПърваПърва 12345 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. ТРябват ми интериорни врати!!!!
    От testow във форум Домашен майстор
    Отговори: 2
    Последно: 14-04-15, 17:05
  2. Трябват ми изгорели харддискове
    От HiFi във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 4
    Последно: 22-06-07, 14:01
  3. Звездички
    От Wizard във форум За Форума
    Отговори: 13
    Последно: 21-12-03, 16:24
  4. Трябват ми субтитри
    От Allcapone във форум Общ - софтуер
    Отговори: 2
    Последно: 23-01-03, 19:07

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе