Страница 4 от 9 ПърваПърва ... 23456 ... ПоследноПоследно
Резултати от 46 до 60 от общо 133

Трябват ли звездички?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Трябват ли звездички?

Имам чуството, че съм в детска градина.

А мнението, че липсата на звездички влошава качеството на форума говори много лошо за самия форум, респективно участниците в него...

Както казах - експериментирам - около месец ще бъде така.

Времето ще покаже да се върне ли старото положение или не.

Надявам се, разбирате, че го правя за вас - на мен основната ми цел е повече и повече посещения - наясно съм, че липсата на звездички ще отблъсне определена аудитория и се надявах поне вие - които се изказвате в тази тема и сте от по-смислените участници да сте доволни.

Ако до месец няма поне 90% подкрепа на нововъведението се връща старото положение!

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Трябват ли звездички?

Ами за предлагам да се пусне една анкета как да бъде, със звездички или без.

4. Member
    Тук е от
    Feb 2001

Трябват ли звездички?

<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by ru-boy

<font color="navy">Подкрепям 100% DeathKnight</font id="navy">. Върнете старото положение. Този "бунт" за промяна е глупав и безсмислен. Резултатът ще е силно влошаване стойността на форума.

<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

Абе стига глупости! Как липсата на броя на постове и звездичките ще влоши стойността на форума?! Направо съм толкова учуден че не знам какво да кажа... Абе да не би като идвате тук да гледате шаренкото, а не информациата? Ако питате нещо и ви отговори даден човек, който има 1 пост и няма нито една звездичка, да не би въобще да не четете мнението му?!

Също така проблем с това имат много форуми. DeathKnight, не си прав като казваш, че така е навсякъде и имало защо. Извинявай ама последният ти пост сякаш е писан от някое малко дете, на което са му взели близалката. На няколко западни форума съм бил свидетел как се махат всякакви индикации по въпроса колко поста има даден участник - всичко се прави с една цел все пак, да се намали писането на спам!

П.П. Честно ви казвам аз докато не видях тази тема въобще не бях забелязал липсата на звездичките!!!

5. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Трябват ли звездички?

Евалата, Крис! Винаги съм ти се кефил на перверзните идеи, ама тоя път някак си нещо куца...Нали знаеш моя девиз - "кат' ща е гарга - да е рошава!"...ми щом ще сме еднакви, давай, довърши нещата! Вземи да махнеш и никовете и всичко ще е наред - няма да има стремеж към нищо - липса на всякаква индивидуалност...перфектния форум!

Тръпна в ожидание да му се насладя!

6. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2002

Трябват ли звездички?

Т'ва го нема никъде!!!В нито един форум не са скрите броя на постовете...

Аз съм с Рицаря...Не ми харесва така, а все си мисля че аз не правя спам...

7. Member
    Тук е от
    Feb 2001

Трябват ли звездички?

Абе какъв стремеж, какви пет лева?! Нали това е целта, да няма стремеж, защото от тоя стремеж хората пишат ли пишат. Да не би всички да се уплашихте, че хоратя няма да видят как сте си направили чинно над 1000-та поста и че имате по 5 звездички?! Ауу ами сега какво ли ще си помислят другите за мен(ще се чудят я пък кво е тва ламе бе)не ми пише че имам над 1000 поста! Целта на форума не са броя на постовете все пак! И това пак казвам го има и другаде, лично съм го виждал...даже може да се поразтърся да ги намеря тия форуми.

П.П. Може малко остро да прозвучи поста ама наистина не мога да ви разбера.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

Трябват ли звездички?

АААААААА, мнннноооооо яко Крис, как не се сети по-рано да въведеш буквеното означение????

Така е точно като в детската градина А- е 19 точки на теста по английски...

Мнооо яко, приветствам новите идеи, независиво до какво водят те :-P:-P

10. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

Трябват ли звездички?

Хехе КРИС, явно истинските хора пишат след 23.00 дай да го направим форума нощен, така ще избегнем ламерите със сигурност.

PS. XRAY.. с тия темпове 1000-та поста съвсем скоро ще ги направиш []

11. Gadget
    Guest

Трябват ли звездички?

Не се сещам дали съм го споменавал, но предлагам 2 (два) форума. Един за доказали се и един за нови. Новаците ще имат само Read права в другия. И всичко по старому. И двата форума ще си имат модератори и т.н. Тези, които се докажат от новите ще бъдат приети в напредналия форум

Помислете

12. Member
    Тук е от
    Feb 2001

Трябват ли звездички?

Е време ми е, не мислиш ли [:-angel]

13. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Трябват ли звездички?

А да - 5 форума не щете ли

Ай легайте да спите, че нещо глупости почнахте да ръсите... =))

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Трябват ли звездички?

<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Gadget

Не се сещам дали съм го споменавал, но предлагам 2 (два) форума. Един за доказали се и един за нови. Новаците ще имат само Read права в другия. <hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

И вервай ми, всички ще пишат във форума за новаците, защото в "напрЪдналия" форум почти никой няма да има какво да напише....

16. Gadget
    Guest

Трябват ли звездички?

Добре бе, идея да не даде човек... първо плюете, после мислите Вярно, не е добро решение да има повче от един форум, но аз му казах на DK какво ще предприема пък на кой как му хареса Ако щете и като user ме затрийте, но поне да знам, че съм свършил едно добро дело

17. Тук е от
    Sep 2002

Трябват ли звездички?

Originally posted by X-RAY[/i]

<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">[i]...Абе да не би като идвате тук да гледате шаренкото, а не <font color="red"><u>информациата</u></font id="red">?<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

Твърдо заставам зад X-RAY.

Моето мнение за даден участник не го изграждам според броя на звездичките му, а според впечатления от неговите мнения (не от количеството им).

P.S: Мислех някой хора за по-сериозни[:-ashamed]

18. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2001

Трябват ли звездички?

Дете пита баща си - програмист:

- Тате, защо слънцето изгрява от изток и залязва на запад?

Бащата сваля за миг поглед от екрана и се замисля:

- Ти сигурен ли си че всеки ден изгрява от изток и залязва на запад?

Детето отговаря:

- Да сигурен съм.

- И никога не закъснява или пък не изгрява от север?

- Да, всеки път е едно и също.

- И си сигурен че това се случва всеки ден - продължава недоверчиво да разпитва бащата.

- Да бе!

Бащата с фанатичен поглед го хваща за ръцете и треперещ глас му казва.

- Щом работи НЕ ГО ПИПАЙ!!!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 4 от 9 ПърваПърва ... 23456 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. ТРябват ми интериорни врати!!!!
    От testow във форум Домашен майстор
    Отговори: 2
    Последно: 14-04-15, 17:05
  2. Трябват ми изгорели харддискове
    От HiFi във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 4
    Последно: 22-06-07, 14:01
  3. Звездички
    От Wizard във форум За Форума
    Отговори: 13
    Последно: 21-12-03, 16:24
  4. Трябват ми субтитри
    От Allcapone във форум Общ - софтуер
    Отговори: 2
    Последно: 23-01-03, 19:07

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе