Страница 7 от 9 ПърваПърва ... 56789 ПоследноПоследно
Резултати от 91 до 105 от общо 133

Трябват ли звездички?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000
    Мнения
    4,531
    #91

    Трябват ли звездички?

    Голямо постване на тъпи идеи, голямо чудо !!! <font color="blue">Ако използвате тази енергия да научите нещо за компютрите и после го постнете тук в синтезиран вид, ще направите нещо полезно!!! </font id="blue">Звездите и бр. постове са "моркова, който кара магарето (форума) да тича (се развива) напред. Ясно е, че нямат стойност, немогат да се осребрят. Нито някой ще стане по-велик, но все пак ... (виж горе за магарето и моркова.). Сигурен съм, че Крис, вземайки това решение е имал махмурлук. Надявам се като му мине да оправи нещата (ако не е твърде късно).

    На тези, които продължават да постват тук да прочетат това със син цвят по-горе. Ако новоизлюпените (новоназначените) админ/модератори си бяха свършили работата нямаше да се стигне до тук. И какво стана тук ? Някакво хлапе (кандидат модератор) обърна иначе добрият форум с главата надоло. Това не е по силите и на админ/модераторите. Крис му се върза на акъла и резултата е ... осакатен форум. Да се надяваме, че здравият разум ще е повече за в бъдеще. [:-turtle]

  2.  
     
  3. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002
    Мнения
    3,368
    #92

    Трябват ли звездички?

    Добре дайте да мислим трезво, ще ви дам аз достатъчно прост пример защо звездичките и броя мнения са важни. (Сега на трезва глава



    Реакцията спрямо един потребител е различно в зависимост от броя мнения респ. звездички. По един начин се отговаря когато има "новак" а съвсем по друг начин, когато е "дрът юзер"... Тези неща служат да имате начална представа за човека отсреща, дали да се впусвате в подробни обяснения или да му подадете команда за SHELL.

    Всеки спамер си пише за самото писане или псуване и дразнене на потребителите във форума.

    Aз виждам голям смисъл в постовете на RU-BOY.

  4. Member
    Тук е от
    Apr 2002
    Мнения
    240
    #93

    Трябват ли звездички?

    Браво,браво,продължавайте в същея дух.След няколко години може и да стигнете го консенсус!

  5. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2001
    Мнения
    1,729
    #94

    Трябват ли звездички?

    Айде сега, ще откриваме комунизма наново (както някой се изрази по-горе). Нормално е узерите с малко звезди (или тези без никакви) да са против звездите като цяло. Лично аз съм изказал почти 1300 мнения, и не казвам че всички са изпълнени със смисъл, но поне 60% от тях са били адекватни по темата. Не може някакъв пубер дето се е регистрирал преди 1 месец и за това време е написал 300 простотии да ми обяснява че бил против. Защото точно заради такива като него сега спорим. Спомогнал съм за този форум, участник съм от 2 години, и мисля че съм си заслужил титлата "Старши участник"!

  6. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София
    Мнения
    9,247
    #95

    Трябват ли звездички?

    Учудащо много хора държат явно на зведички и подобни гъдели.

    До няколко дни ще има нова версия на форума, по-лека от пълната в момента, може би малко по-тежка от олекотената.

    Най-вероятно ще оставя звездичките в него за да им се радвате....

  7. Member
    Тук е от
    Feb 2003
    Мнения
    243
    #96

    Трябват ли звездички?

    <blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Айде сега, ще откриваме комунизма наново (както някой се изрази по-горе). Нормално е узерите с малко звезди (или тези без никакви) да са против звездите като цяло. Лично аз съм изказал почти 1300 мнения, и не казвам че всички са изпълнени със смисъл, но поне 60% от тях са били адекватни по темата. Не може някакъв пубер дето се е регистрирал преди 1 месец и за това време е написал 300 простотии да ми обяснява че бил против. Защото точно заради такива като него сега спорим. Спомогнал съм за този форум, участник съм от 2 години, и мисля че съм си заслужил титлата "Старши участник"!



    <hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

    Виж сега. Ти че си заслужил титлата "Старши участник" е много вярно. Обаче не ме обиждай, защото мога да потвърдя че 60% и повече от моите мнения също са помогнали. Вярно е че съм писал в теми като ВИЦОВЕ, 3DMARK резултите.... обаче виж например някои други теми. Не ме обвинявай напразно PLS.

  8.  
     
  9. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2001
    Мнения
    1,729
    #97

    Трябват ли звездички?

    От всичко ми харесва само сигнатурата ти мухаха :]



    Проблема в случая е че ПРЕКАЛЯВАШ - за 1 месец 174 поста - като гледам правиш средно по 8 на ден, поне да бяха смислени..ама на всеки му става ясно че гониш тъпите звездички, ама ще ти трябва много повече от тях за да зацепиш за кво става на въпрос...айде да не продължавам. Няма смисъл.

  10. Member
    Тук е от
    Feb 2001
    Мнения
    562
    #98

    Трябват ли звездички?

    Добре хайде наистина да помислим трезво! Ами нали точно това се опитвам да обясня досега. Звездичките и броя на постовете ОКАЗВАТ влияние! В това споро няма и никой не твърди обратното! И точно там е проблемът. Някой "новак" бърза да натрупа постове, които обаче реално нищо не значат! Това, че вие съдите за потребителите по тези показатели си е лично ваш проблем, аз не го смятам за правилно. DeathKnight, не си прав. Когато видя примерно че ти питаш нещо, аз няма да погледна броя постове и да си кажа брей, тоя има над 1000, значи ще му обясня накратко какво да прави. Аз ще си кажа, мда, това е DeathKnight и той няма нужда от романи, за да му се обясни. И това си мнение ще го направя на база на другите ти постове, не на звездичките! Искрено те съжалявам, ако ти правиш точно обратното.



    Лорде ми сам в последния си пост казваш очеизвадната причина, поради която да ги няма тези напълно козметични екстри. Точно поради броя постове се създава грешно впечатление. Вие казвате, че хората с малко постове са против звездичките. Аз пък казвам, че хората с много са за, защото изведнъж решиха, че всичките им мнения са профукани. Не знам защо мислите така бе хора. Ми ето за пример самият DeathKnight. Той е участник от доста по-скоро отколкото LordOfEvil, и въпреки това е модератор! Да не говорим пък за Dockera, който е участник от много по-рано от тебе Лорде, а има значително по-малко постове. Сами си вкарвате автоголов! Какъв комунизъм, какви пет левам, напълно неудачно сравнение! Напротив даже, това със звездичките си е чиста дескриминация. Как може да твърдите, че броя постове отговаря на знанията на даден човек?! Точно пък от вас най-малко съм очаквал такава мисъл.



    Накратко - тъй като звездичките и броят мнения наистина оказват влияние и за момента никой не може убедително да докаже, че това е оправдано, съм напълно съгласен да се махнат. Може да се сложат други неща, които да заменят тяхната козметична липса.

  11. Member
    Тук е от
    Sep 2002
    Мнения
    569
    #99

    Трябват ли звездички?

    [:-thumbu] Абсолютно!





    <font color="blue">off topic:</font id="blue">

    За DeathKnight няма значение броя на постовете на нуждаещия се!

    <font color="blue">off topic:</font id="blue">

  12. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002
    Мнения
    3,368
    #100

    Трябват ли звездички?

    X-RAY... ти пак не ме разбра []! Ще го обясня пак, бавно...

    1. Човек не може да помниш на всички имената! (поне аз не мога)

    2. Е сега гледам, някакъв пита нещо... очевидната реакция от мен е "Ей ***** не виждаш ли че тази тема я има по-долу!" и действително ако това си ти с 300 поста и нагоре от 3 години участник ще го кажа! Но цъкам на профайл (е това ме дразни излишнa операция) виждам го че човека е с 1 пост (BTW: с това трябва да се съобразяват и другите модератори а не да режат такива хора) и учтиво му давам линк за темата в която е написано всичко... РЕАКЦИЯТА Е РАЗЛИЧНА КЪМ ХОРАТА!!! И ТАКА ТРЯБВА ДА БЪДЕ!!!

    3. На тебе ти е позволено като редовен участник да се полигавиш малко из форума... това се толерира, но ако някой новак го прави хе ... той значи за това е дошъл, да спамва!!! Бастисва се от воле!

    4. Тези дреболии мен лично ме улесняват да помагам на хората!

    5. Ти си най-върлия опонент на звездичките, значи ако тебе те убедя значи съм убедил всички. []

    6. Довери ми се имам 6 звездички [], хакнах статистиката не че съм писал толкова де... (да го кажа аз преди ти да си го казал, че както ми извърташ думите, се чувствам като някакъв мошеник на дребно...) [][][]

    7. Kirande сега като я направим модераторка ще видиш ти []

  13. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2001
    Мнения
    1,729
    #101

    Трябват ли звездички?

    Понякога направо се учудвам от човешката психика. Какво толкова като има звездички, нявсякъде ги има? Каква е тази незнайна кауза за която се бориш X-RAY??? Кога съм казвал че броя на постовете отговаря или е пропорционален на знанията??? Какво значение има кой е модератор? Човека има време и нерви, занимава му се и се занимава. Ако си мислиш че админите/модераторите са някакви блестящи и надарени със свръх-интелект хора грешиш. Мога да ти дам за пример един индивид, пълна противоположност на това, което споменах преди малко.. ама айде да не стават скандали.

    И пак казвам, не мога да разбера както толкова бучите срещу тези звездички, голямата работа - ако някой flood-и има си хора които може би трябва да отреагират по някакъв начин. По-горе посочих една доста добра система, която да обезсърчава събирачите на мнения, без да ги ограничава в изказването им. Всеки може да ревне " Аааа, ама то без звездички по-добре", но лично аз мисля че не съм видя достатъчно убедителен аргумент срещу тях!





    ЕЕЕЕ, не можах да се сдържа, ето как Knight-а си прави мненията(типичен флоод)[}] :

    http://setcom.bg/news/forum_lite/top...?TOPIC_ID=6443

    [:D][:D][:D]

    Забележете ТРИТЕ ПОРЕДНИ поста ) []

  14.  
     
  15. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002
    Мнения
    3,368
    #102

    Трябват ли звездички?





    Все пак добре че не извади от "Интел Vs Амд" и от "Microsoft" че тука са три а там са 500 []

  16. Member
    Тук е от
    Feb 2001
    Мнения
    562
    #103

    Трябват ли звездички?

    Хехе, добре, тоя път те разбрах(бтв аз мислех, че ти си искаш звездичките, не броя постове [:-spin]). Добре си го обяснил . Все пак аз да си отбележа, че хората, които се водят от подобни подбуди са...ми изключително малко.



    Лорде, ми аз вече се уморих да обяснявам какво точно защитавам и защо Ти може и да не мислиш, че броя постове значи нещо, но голяма част от пишещите тук са на друго мнение . След като намерихме една причина, за да остане броя на постовете, все още няма нито една(освен козметични) за звездичките . DeathKnight, айде напрегни се малко, измисли и за тях нещо .



    Абе дет се вика луд на шаренко се радва [:-bonc01]. Какво като ги има на много места(не навсякъде, мисля и сам го доказах). Тези звездички са стимул за спам - предполагам това е ясно на всички. Мисля, че твърде много хора се водят от подобни подбуди. Може модераторите да са за това, но до този момент не мисля, че се справяха чак толкова успешно. Да не говорим за двойните постове и другите подобни. Дъра Бъра е идеалното място за трупане на цяло състояние от звездички . Освен това мисля, че дори ако даден двоен пост бъде изтрит, то броя на постовете няма да се намали. Веднъж си изтрих мое мнение, цифрова промяна в индикатора за броя на постовете не забелязах.



    П.П. Абе колко звездички е максимумът и при колко поста се получават ?



    П.П.П. Може би и аз трябва да си сложа един лозунг от сорта на - Не на дескриминацията! Равни права за всички![:-smile_green]

  17. Member
    Тук е от
    May 2002
    Мнения
    808
    #104

    Трябват ли звездички?

    4estno kazano ne pro4etoh vsi4ki mneniq, no za men nqma zna4enie dali 6te ima zvezdi4ki ili ne. Moje bi s tqh 6te imame pove4e samo4uvstvie. Ot druga strana drugi puk pravqt postovete si samo za tqh i kato vidi nqkoi kolko posta primerno imam az 6te kaje "bree toz mnogo znael be". Tova sa gluposti moje da ima6 i 1200 mneniq i 10 zvezdi ama kato si gi pravil s nqkakvi glupavi postove zna4i ni6to ne si razbral. Ami tova e moeto mnenie a puk nali trqbva da si pomagame- tova e glanoto ne6to!!!

  18. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001
    Мнения
    5,736
    #105

    Трябват ли звездички?

    Като няма звездички полето под името е много празно при олекотения форум. Поне да имаше и аватари като на тежкия форум. Абе майката му е шаренията. Човек обича да плакни окото.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 7 от 9 ПърваПърва ... 56789 ПоследноПоследно

Подобни теми

  1. ТРябват ми интериорни врати!!!!
    От testow във форум Домашен майстор
    Отговори: 2
    Последно: 14-04-15, 16:05
  2. Трябват ми изгорели харддискове
    От HiFi във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 4
    Последно: 22-06-07, 13:01
  3. Звездички
    От Wizard във форум За Форума
    Отговори: 13
    Последно: 21-12-03, 15:24
  4. Трябват ми субтитри
    От Allcapone във форум Общ - софтуер
    Отговори: 2
    Последно: 23-01-03, 18:07

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе