Честит празник! Обичайте България, както обичате майките си!
(copy/paste)
"3-ти март е велика дата за България. На 03.03.1918 година ***** капитулира пред Царство България и подписва Брест-Литовския мирен договор"
буахахахха!
не е нужно да си божидар димитров, за да се изхилиш могъщо на тенденциозното, ограничено и изкривено горно изказване
несъмнено България е била най-могъщата военна сила в Четворния съюз, който освен нея е включвал и войските на незначителните държавици Германия, Австро-Унгария и Османската империя![]()
Това което съм написал е факт, а твоето е тълкуване на факт. Нали знаеш каква е разликата (?) ... буахахахахахахаха
Този пост е редактиран от MitkoS; 04-03-16 в 21:39.
FearMe - и кое му е изкривеното?!?
Може би историята дето са ти(ни) преподавали - смей се сега...
никой не спори, че български военни части са разгромявали руски военни части, но да се твърди, че ***** е капитулирала пред България, като се пропуснат силите на Австро-унгарската империя, Османската империя и Германия е в най-добрия случай по детски наивно, а в най-лошия - манипулативно
Снощи автора на цитата беше при Милен Цветков по "NOVA". Самия той не можа да защити твърдението си.Въртя ....сука, как имало някакъв преход, как трябвало време.... затова било добре да се вземе тази дата а не досега утвърдената. И накрая сам стигна до заключението, че по неговата логика можем да си изберем коя и да е дата на която има някакво събитие свързано с България и това било въпрос на "широко обществено обсъждане". За мен това са пълни глупости и въобще не мисля да им обръщам внимание. Поредния "недооценен историк" които търси внимание.
Цитата е оттук и датата на статията е от 03.03.2014 (т.е. не е от снощи)
3-ти март е велика дата за България. На 03.03.1918 година ***** капитулира пред Царство България и подписва Брест-Литовския мирен договор — ExtremeCentrePoint
Спестих останалите страни заради Турция - да не вземе някоя нежна душичка тук да получи инфаркт, като разбере че любимата му ***** военно се е предавала някога на Турция и то точно на 3-ти Март. Сега след реакцията на FearMe го отчитам това спестяване за грешка, съгласен съм, че изглежда манипулативно.
Този пост е редактиран от MitkoS; 05-03-16 в 16:06.
Посочения от теб материал няма обозначен автор или източник. От телевизията явно са си направили труда и са се поразровили като са установили от къде "идва" това.Не съм казал че цитата е от снощи, а че авторът му беше в студиото на NOVA.
Часът на Милен Цветков - NovaTv Play (Епизод 125 Сезон 10)
Този пост е редактиран от Pat; 05-03-16 в 16:52.
Безродниците пак наскачаха на руския амбразур... пфу!